reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczyny, wy tak o teściowych, a im się dziś życzenia należą, bo od rana w TV i Radio gadają,że dziś święto teściowej;)

Jeszcze parę godzin tego swięta więc się nie liczy.

Moja Teściówa narazie mi M rozpieszcza, ale jakby się wtraciła do moich dzieci to chyba bym sama za sztachetę chwyciła!!!

Dzieki bogu że ja takiego problemu nie mam, teściową ze 3 razy widziałam ale i tak mają tupet, ostatnio zadzwonił "ojczym" M i zapytał czy im pieniądze pożyczymy chociaż 1000 zł, ręce mi opadły.

przeczucie to ja mam ze niestety nic :-(, troszku cycusie sa dziwne jakies takie sutki wieksze ale to moze byc wkreta zawsze mialam taaakie nabrzmiale a teraz dziwne jakies :szok:
juz sama nie wiem , moze bedzie cud zobacze rano choc powiem ze mam taka chrapke na testa kupilam az 2

Jutro czekamy na wiesci o II kreskach na teściku.

ok ja juz tez spadam bo mi net zaczyna mulic :zawstydzona/y: dobranoc bede tu znow do poludnia :tak:

Dobranoc Żabka.

to znaczy że jest bardziej za jednym skarbem?
no ale przecież to jest nasza rzecz młodych ile będzie dzieci w domku bo przecież to my musimy im zapewnić jakiś byt w przyszłości

no dokladnie wiesz wydaje mi sie ze ona nie lubi dzieci nasza corcia to nie ma z nia dobrego kontaktu ona jes z zimnego wychowu nie przytuli nie wezmie nakolana , generalnie to dziwna .
Jejku jakby ona sie dow ze my takie staranka ,Szkoda gadac

no dokladnie wiesz wydaje mi sie ze ona nie lubi dzieci nasza corcia to nie ma z nia dobrego kontaktu ona jes z zimnego wychowu nie przytuli nie wezmie nakolana , generalnie to dziwna .

a dodam ze jak narazie to ich jedyna wusia

Ja też uciekam, bo kończę pracę na dziś papatki

Erba trzymam kciuki
Jutro mnie nie będzie, jadę z kolezanka pobuszowac po sklepach!!!

pa kochana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oh by z krzesła spadła:-p
hihi ja jestem spłukana wypłata dopiero w poniedziałek ale pobuszowac zawsze mozna idę tyklo popatrzec pozatym planuję zmianę garderoby na ciażową wię c nic nowego nie kupuję hihihi
hihi
a dodam ze jak narazie to ich jedyna wusia
ale ma szczęście

zw kochane znowu krew sie leje z nosa
może to z przmęczenia(na ciążę też )?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry