A na czym polega ta dieta?no moja kumpela sasiadka ja robila i ladnie tez zjechala a tez byla taka jak ja puszysta wiec skoro z fasoli nici w tym cyklu to sobie ja zrobie ale obowiazkowo z braniem witamin bo bez nich ani rusz z ta dieta
reklama
w skrucie jak dobrze zrozumialam to w tym ma rosnac fasolka tylko jak za mala grubosc to sie nie utrzyma
to milej nocki buziaczki
dziewczyny żegnam sie , wczoraj za długo siedziałam i dzisiaj oczka się kleją
to milej nocki buziaczki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale moze dopiero sie rozrasta do odpowedniej grubosci...w skrucie jak dobrze zrozumialam to w tym ma rosnac fasolka tylko jak za mala grubosc to sie nie utrzyma
Dieta kopenhaska tylko ta dieta jest bardzo rygorystyczna i trzeba brac witaminy bo organizm jest po niej troche wymeczonyA na czym polega ta dieta?
NIe wolno pic alkoholu, wiec odpada ;-)Dieta kopenhaska tylko ta dieta jest bardzo rygorystyczna i trzeba brac witaminy bo organizm jest po niej troche wymeczony
w skrucie jak dobrze zrozumialam to w tym ma rosnac fasolka tylko jak za mala grubosc to sie nie utrzyma
ale napisalam skrot prez u omg
oj tam - nikt nie zauwazylale napisalam skrot prez u omg
reklama
ja i tak niepije a po za tym te 13 dni mozna przebolec ja bede musiala przebolec ta kawe i z cukrem blleee ja nkawy niepije a jak juz to 2 razy w roku i tylko ze smietana ale te 13 dni dam radeNIe wolno pic alkoholu, wiec odpada ;-)
Podziel się: