reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A mi jeszcze ginek dzisiaj powiedział, żeby nie myśleć wkółko o ciąży...Tylko kochać się normalnie! Bo jak stwierdził to w niczym nie pomoże a zaszkodzić zawsze może!
Żeby to było takie proste...chyba dla tego kto nigdy tego nie przeżył!

A ja bym brała na miejsciu missiiss tego dupka...wiem ile czekała ostatnio na @ i ile to kosztowało nerwów.

olkale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie mam dobrych wiesci :-:)-:)-(
jestem zalamana :zawstydzona/y::-(
wchodze do gina uchachana ze ziola mi pomogly oczywiscie nic o nich nie mowilam pierwsze co to na monitoring zagladamy i slysze: na pierwszym jajniku nie ma zadnego pecherzyka dominujacego ja juz mina .... jak strajacy kt na pustyni i nadzieja ze drugi jest patrzymy na drugi a tu:... nic :( i ja od razu w ryk :-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: doktor mi mowi zeby cos sie mona bylo spodziewac musi byc jeden pecherzyk conajmniej 1 cm a ja mialm kazde po 5 mm :zawstydzona/y::-( poprostu nic juz nie dalam rady powiedziec.... nic kompletnie tylko lzy i sie cisnely do oczek:-( gin nawet za duzo nie mowil tylko patrzyl na mnie ze wspolczuciem :-( powiedzial mi jeszcze podczas usg ze mam sliczne endo 1 cm i trojwarstwowe co sie zadko zdaza w tym dniu cyklu i mowil ze moze pani jeszcze zaciazy przez te dwa dni... chcial mi dac nadzieje ale po co jak i tak oboje wiemy ze nic z tego nie bedzie... pozniej powiedzial ze nie bedziemy czekac zebym sie nie denerwowala ze wezmiemy od 14 dc dupka i zrobimy ten cykl 28 dniowy i od 5dc nastepnego cyklu wezme clo i heparyne od razu i bedziemy probowac .... i dalej milczalam :-( a na koniec jak mi wszystko wyjasnil co i jak brac zapytalam czy moge jeszcze chwile posiedziec a on ze jasne!! i zaczelam wyc znowu a on siedzial i widzialam ze tak mu floupio bylo ze nie moze mi pomoc... ale jak sie juz uspokoilam to zaczelam z nim rozmawiac ze mam pieska malego i zaczelismy rozmawiac o psach :sorry2: opowiedzial kilka fajnych rzeczy i to bylo jedyne przyjemne co mnie spotkalo.... powiedzial ze mam byc spokojna ze napewno si euda z clo.... i ze zyczy mi milego dnia...
cala droge do domu powstrzymywalam lzy poprostu tak mnie to wszystko bolalo ze odechcialo mi sie staran ziol i wszystkiego ... a szlam z taka nadzieja ze mi pomogly ze sie zdarzyl cud i bedzie dobrze:no: mylilam sie :-:)zawstydzona/y:

od dzisiaj bede brala juz dupka zeby szybko @ przyszla teraz pytanie czy z clo mis ie uda wyhodowac epcherzyk czy pomoze czy zadziala na mnie?? czy mam pic ziola dalej?? czy zaczac znow od nowego cyklu czy ?? czy nie brac z clo?? czy moze wziac mega dawke zeby szybciej wywolac @?? glupieje mam rozpacz w sercu taka ogromna ze brakmi slow .... :-(

nie wiem czy bierzesz te same zioła co ja bralam bo ja brałam ojca Sroki na wywołanie owu i u mnie niestety w goóle nie zadziałały, ale po cyklu z ziołami zaczęłam brac clo i sie od razu udało a staralismy sie dwa lata :) wiec głowa do góry :) Edno piękne :))Ogólnie trzeba miec min. 8 mm, zeby sie udało ja miałam niecałe 8 i tez sie udało wiec chyba nie ma reguły :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurde boli mnie prawy jajnik ale tak sobie mysle kobietki ze teraz odpuszcze sobie ziolka do czasu az pojawi sie @ a przed @ zrobie sobie diete kopenhaska wiec zajme sie soba zeby lepiej przyjac fasolke w przyszlym miesiacu :tak:i od @ znow zaczne pic zilka bo w tym cylku i tak za pozno zaczelam je pis bo dopiero w 6 dniu cyklu

Też kiedyś robiłam tą diekę i mi pomogło...13 dni ->7kg w dół, ale pamiętam że okropnie bolała mnie wtedy głowa.
I nawet ostatnio myślłam żeby zacząć od poniedziałku, ale chyba nie mam tyle mobilizacji w sobie.

A mi jeszcze ginek dzisiaj powiedział, żeby nie myśleć wkółko o ciąży...Tylko kochać się normalnie! Bo jak stwierdził to w niczym nie pomoże a zaszkodzić zawsze może!
Żeby to było takie proste...chyba dla tego kto nigdy tego nie przeżył!

A ja bym brała na miejsciu missiiss tego dupka...wiem ile czekała ostatnio na @ i ile to kosztowało nerwów.

olkale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to nie proste wręcz nie wykonalne ale ginek niestety ma rację:-( tylko że On jest facetem i nigdy tak naprawdę tego nie zrozumie.
co do missiiss to ja się nie znam na tych lekach ale mam pytanie czy to nie zaszkodzi gdyby w razie była fasolinka?bo gubię się już w tym troszkę:zawstydzona/y: czy to może jest lek także na podtrzymanie?

Też kiedyś robiłam tą diekę i mi pomogło...13 dni ->7kg w dół, ale pamiętam że okropnie bolała mnie wtedy głowa.
I nawet ostatnio myślłam żeby zacząć od poniedziałku, ale chyba nie mam tyle mobilizacji w sobie.
no moja kumpela sasiadka ja robila i ladnie tez zjechala a tez byla taka jak ja puszysta wiec skoro z fasoli nici w tym cyklu to sobie ja zrobie ale obowiazkowo z braniem witamin bo bez nich ani rusz z ta dieta :tak:

reklama
dziewczyny mam pytnko czy moze ktoras moze mi pow cos w tem endometrium
caly czas czytam jaka powinna byc grub i wyczytalam ze
prawidlowa grubosc zeby utrzymac dziecko wynosi 12 mm , i zastanawiam sie dlaczego mi moja gin pow ze moja gr za mala na ciaze a mialam 1,2 z grosikiem
wiecie co ja juz sie gubię :-(

Do góry