reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hello, witam was wiosennie. taka piękna pogoda. chyba wezmę mężunia i pójdziemy na spacerek to po drodze chrześnicę 10 miesięczną porwiemy, bo mieszka niedaleko. i piesa weźmiemy-mamy owczarka,a on tą mała uwielbia to będzie zabawa.

tak wogóle to u mnie 7dc i po raz pierwszy odczuwam cały czas że mam jajniki. pewnie to od castagnusa, biorę pierwszy cykl. może cos zdziała i w tym cyklu się uda? jak nie to też zacznę pić ziółka, bo widzę że was tak pozytywnie nastawiają :-) pewnie wybiorę mieszankę nr 3.ale to jeszcze zobaczę.

co tam u was dziewuszki? pogoda cud-miód to pewnie wszystkie na spacerkach.

buziaki.

reklama
Hej dziewczynki dzisiaj taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domciu :tak:

wieczorem rozpoczynamy staranka pełną parą ale też jakoś jestem sceptycznie nastwiona do tego i juz chyba na wstępie czuje że się nie uda :-( takie mam przeczucie jakieś :-(

batonik - może idź w środe na betke będziesz wiedziała w 100%, chociaż do środy to kupa czasu

Pewwnie wszystkie dziewczyny na spacerku a ja w pracy gnije. Buuuuuuuuuuuuu...

Coś chyba nie tak bo Tosi wiadomość drugi raz wyskoczyła taka sama.

Słońce głowa do góry !! Postanowiłyśmy że w tym cyklu zachodzimy w ciąże a jakiekolwiek plamienie będziemy traktowały jako implantacyjne czy jakoś tak :-D

Zgadza się :-D
co do firmy to nie wiem jak dostane to wam podeślę :tak: moja czarownica nic nie chciała powiedzieć tylko że kupiła i że wysyła :tak:a nie wiem ile z florydy będą szły :sorry:
tosiu jak prirytet to max do 7 dni dojdzie a jak dobrze pojdzie to nawet i 3 dni wiec spoko wiem bo ja wysylam do kanady :tak:

missiiss1301 staramy sie od prawie roku. Wiemze to krotko, ale dla mnie dludo :(
ja sie staram 3 cyk i juz mi sie za dlugo wydaje a hdzie tu do roku :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)
Wiecie co odnosnie testów owulacyjnych, to ja w tym cyklu robiłam chyba z 5 i ani jeden mi nie wyszed na +.W pierwszym dniu była jakas tam blada kreseczka...Wiec nie jestem przekonana!!! Bo owulka była na 100%:)
Na usg tez było ładnie ją widac a testy nic nie wskazywały!!!

Witam. Ja jak robiłam te testy owulacyjne to też za każdym razem wychodziły mi negatywne więc postanowiłam ich nie robić bo nie ma sensu. Bardziej wierzę w monitoring:-):-):-)
A tak poza tym to witam wszystkie forumowiczki w słoneczną niedziele:-):-):-)

witam. Nasza strona beznadziejna teraz jest, tamta stara była bardziej przejrzysta. Nie podoba mi się taki zimny kolor niebieski brr,brrrrrrrrrrrrrrr:no::no::no::no::no:
w sumie nawet nie widać kto jest aktywny.:eek::eek::eek::eek::eek:

:-)

Witam. Ja jak robiłam te testy owulacyjne to też za każdym razem wychodziły mi negatywne więc postanowiłam ich nie robić bo nie ma sensu. Bardziej wierzę w monitoring:-):-):-)
A tak poza tym to witam wszystkie forumowiczki w słoneczną niedziele:-):-):-)
ja tez im nie ufam
ja sie staram 3 cyk i juz mi sie za dlugo wydaje a hdzie tu do roku :szok:
zabka odezwij się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam. Nasza strona beznadziejna teraz jest, tamta stara była bardziej przejrzysta. Nie podoba mi się taki zimny kolor niebieski brr,brrrrrrrrrrrrrrr:no::no::no::no::no:
w sumie nawet nie widać kto jest aktywny.:eek::eek::eek::eek::eek:
Zgadzam się tamto BB było znacznie lepsze to jest beznadziejnę:wściekła/y:Ja chcę stare BB:angry::angry:

a mnie sie podoba tylko troche za bardzo muli mi teraz ale to nic ale kurcze ala, al, alc kurde ale mnie prawy jajnik zaczal kluc tak co chwile jakby ktos chcial mi cos wyrwac ojej moze owu sie zbliza :) bylo by milo jakby przyszla szybciej :) a we wtorek do gina na usg juz sie niemoge doczekac huraa moze zobacze jajeczka hihihihi

reklama
Do góry