reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez im nie ufam

zabka odezwij się
hihi dopiero doczytalam do kona posty hihi i dla rozluznienia hafuje juz mam kurczaczka i teraz haftuje zajaczka bo juz mi poszedl baranek i zajaczek i kurczaczek i nawet fotki niezdazylam zrobic i teraz robie nowe dalej bo juz mam zamowione :)

reklama
hihi dopiero doczytalam do kona posty hihi i dla rozluznienia hafuje juz mam kurczaczka i teraz haftuje zajaczka bo juz mi poszedl baranek i zajaczek i kurczaczek i nawet fotki niezdazylam zrobic i teraz robie nowe dalej bo juz mam zamowione :)
oh, widzę relaksik pełną parą wystawiasz na allegro?

oh, widzę relaksik pełną parą wystawiasz na allegro?
tak bede wystawiac ale najpierw musze dorobic bo te co mialam zrobione to znajoma hapnela wiec teraz musze pare zrobic i fotki i wystawie mam nadzieje ze beda mialy wziecie u mnie w miescie kiedys mialy jako ozdoba do doniczek i do koszyczkow i bardzo czesto braly kobietki do koszyczkow ze swieconkami te hafty z barankiem :)

no to nie rób tych testów...bo to na sikanego za wcześnie...może jutro idź na betę...który to jest dc?

jutro i pojutrze ni mogę bo mam do pracy na 7, a dzisiaj mamy 25 dc z 30 dniowych

P.ś olkale czy forcid mógł mnie uczulić po tylu dniach, wczoraj wyszła mi jakaś potworna wysypka na buzi
Forcid mógł dać to uczulenie, to jest generyk czyli podróbka Augemntinu...moim zdaniem lepiej brać oryginalne leki, np. Duphaston a nie Luteine, bo kosztują mniej a są przebadane i działań nie poza=adenych mają mniej...

Cze dziewczyny!
Znowu mam mase do nadrobienia, ale nie mam ku temu sprzyjajacych warunkow... Ominelo mnie cos waznego? Jak tam Suzi - jest lepiej? Plamienia ustaly?

U nas czas staranek. Testy owu jak na razie wychodza negatywne,:-( a zainwestowalam w takie lepiciejsze, z apteki:tak: Ale za to jaki mam piekny sluzik! Nigdy jeszcze nie mialam takiego plodnego:tak: Oby zwiastowal piekna owulke!!!

Musze Wam kochane powiedziec, ze na ta nasz forumowa terapia psychologiczna jest jak najbardziej skuteczna;-) Przez jakis czas (wlasciwie od momentu, gdy na powaznie zabralam sie "do roboty") strasznie bolalao mnie, gdy dowiadywalam sie, ze jakas znajoma/kolezanka jest w ciazy. Cieszylam sie, ale jednoczesnie bylam zla i zazdrosna, ze oni moga a my nie:-(
Teraz sie to zmienilo! Wczoraj byli znajomi i oznajmili nam, ze spodziewaja sie dzidzi! I calkiem inaczej przyjelam ta wiadomosc. Juz mnie to tak nie zabolalo!:-) W koncu uwierzylam, ze nam tez sie w koncu uda. Moze to dlatego, ze znam "wroga" i wiem jak z nim walczyc? Ale jestm pelna optymizmu i mysle, ze wielka w tym Wasza zasluga :tak: Dzieki dziewczyny!!!:-)
maćku jak stosowłąś to siemie lniane i jakie piąłs. Ja kupiłam mielone, odtłuszczone i staram sie pić 3 razy dziennie...

tak bede wystawiac ale najpierw musze dorobic bo te co mialam zrobione to znajoma hapnela wiec teraz musze pare zrobic i fotki i wystawie mam nadzieje ze beda mialy wziecie u mnie w miescie kiedys mialy jako ozdoba do doniczek i do koszyczkow i bardzo czesto braly kobietki do koszyczkow ze swieconkami te hafty z barankiem :)
myślę że jest to na czasie, czemu tak długo czekam na twoją odpowiedź-masz inna przeglądarkę?

olakle widzę że wycieczka się udała:-D:-D:-D:-Dto dobrze bo tak od południa mam jakieś smutki:eek::eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Kochane ja dalej lecę na kinowy seans...ostatnia część Władcy Pierścieni czyli jakieś 4-5 h, bo wzięlismy wesje kolekcjonerska:tak:
U mnie cały week pod znakiem Władcy Pierścieni i dobrze zupełnie się wyluzowałam

Pozdarwiam Wszystkie i mam nadzieje, ze wpadne wieczorkiem po filmie

wycieczka w sumie tak sobie...w końcu w Toruniu wyladowaliśmy...ale wzięliśmy wszystkie częśc włądcy z wypozyczalni, odpalilismy projektor i kino zrobilismy w domu...oczywiscie z popcornem...

nie smuć sie Kochana, aż mi przykro, ze muszę opuscić Was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
miłego oglądania z mężem.

zabka nie na priv nic nie wysyłałam, jak tam ziółka, dobrze wyczytałam we wtorek ginek?

reklama
Do góry