reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Batonik ja wierze ze ci sie udało ,tylko jeszcze za wczesnie na test.Tak jak pisałam juz wczesniej ja zrobiłam 3 dni przed i był negatywny,wiec nie zamartwiaj sie ,bo całkiem mozliwe ze fasolka wije sobie gniazdko:tak::tak::tak:

ale jakoś tak dziwnie odczuwam podbrzusze jakby na @ ale jeszcze za wcześnie, tak to już jest rozczarowałam się o 5 dni wcześniej po prostu :(

reklama
Witam was!

Ale dziwnie, was też tak się forum otworzyło w jakiejś innej szacie?
Nie ma już emotikonek? Hm...
Ale forki mozna wstawiać i filmy to fajnie.
A co to znaczy to dziękuje pod każdym postem?

Ja dziś niedzielę spędzam w pracy, na razie spokój ale wieczorem już tak nie będzie bo grupa przyjeżdza.
Ktoś testował?

Witam Was dziewczynki:) widzę że wiele się tu zmienia.ale forum chyba wolałam wcześniejsze.suzi patrząc na Twoje testy aż serce mi się cieszy,to taki cudowny widok:) batonik24 czytając Twoje odczucia, jestem prawie pewna że to "już":) będzie kolejna fasoleczka. ja nie mam ochoty na przytulanka, jestem jakaś obojętna i zrezygnowana więc nie wiem co z tego będzie:( nie mam kiedy tu do Was zaglądać i mi smutno;( dziękuję Wam kochane za słowa pocieszenia w ostatnich dniach, to dla mnie naprawdę ważne i budujące.życzę Wam miłej niedzieli:)

ale jakoś tak dziwnie odczuwam podbrzusze jakby na @ ale jeszcze za wcześnie, tak to już jest rozczarowałam się o 5 dni wcześniej po prostu :(

Kochana ja Ci kiedyś pisałam że mnie identycznie brzuch bolał a już byłam w ciąży. I nawet byłam pewna że to na zbliżającą się @

O rany ale zmiany:szok:Myslałam ze pomyliłam strone:sorry:

Dzien doberek:-)
Zycze miłej niedzieli

:szok: Wow ale dziwne BB, ja tam wolę poprzednie jakoś w tym się nie mogę odnaleźć:sorry:

Miłej Niedzieli Kochane :-p

No właśnie mam to samo odczucie wolę stare BB.

Ja oglądałam juz kiedyś ubrania tego użytkownika i go zapamietałam, obiecałam sobie że jak zafasolkuje to kupię tam parę ciuszków bo są super ładne!

Witam Was dziewczynki:) widzę że wiele się tu zmienia.ale forum chyba wolałam wcześniejsze.suzi patrząc na Twoje testy aż serce mi się cieszy,to taki cudowny widok:) batonik24 czytając Twoje odczucia, jestem prawie pewna że to "już":) będzie kolejna fasoleczka. ja nie mam ochoty na przytulanka, jestem jakaś obojętna i zrezygnowana więc nie wiem co z tego będzie:( nie mam kiedy tu do Was zaglądać i mi smutno;( dziękuję Wam kochane za słowa pocieszenia w ostatnich dniach, to dla mnie naprawdę ważne i budujące.życzę Wam miłej niedzieli:)

Lena głowa do góry idzie wiosna, u mnie taka piekna pogoda, żałuję że w pracy siedzę bo chciałabym iść na spacerek nad morze.

Ja oglądałam juz kiedyś ubrania tego użytkownika i go zapamietałam, obiecałam sobie że jak zafasolkuje to kupię tam parę ciuszków bo są super ładne!.

Mnie też się wiele jego ciuszków podoba. Jak byłam w ciąży to już miałam zamawiać taką białą bluzkę z paseczkiem...ale stwierdziłam że letnia i poczekam to zobaczymy jaki będę miała brzuszek.
Ale ta z aniołem to wydaje mi się że i bez ciąży może fajnie wglądać.

Kochana nie chce Cie nakrecac,ale mnie tez tak blał brzuszek jak na @,chociaz nigdy nie miałam zespołu przedmiesiączkowego;/
I to mnie zastanowiło,bo ostatni raz brzuch przed @bolał mnie gdy miałam moze z 17 lat.I ten bol własnie dokuczał mi gdzies 5/6 dni przed,co juz wogóle było mega szokiem...

Hej dziewczynki dzisiaj taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domciu :tak:

wieczorem rozpoczynamy staranka pełną parą ale też jakoś jestem sceptycznie nastwiona do tego i juz chyba na wstępie czuje że się nie uda :-( takie mam przeczucie jakieś :-(

batonik - może idź w środe na betke będziesz wiedziała w 100%, chociaż do środy to kupa czasu

Hej dziewczynki dzisiaj taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domciu :tak:

wieczorem rozpoczynamy staranka pełną parą ale też jakoś jestem sceptycznie nastwiona do tego i juz chyba na wstępie czuje że się nie uda :-( takie mam przeczucie jakieś :-(

batonik - może idź w środe na betke będziesz wiedziała w 100%, chociaż do środy to kupa czasu

Toska a gdzie twój optymizm, przecież w tym cyklu będziesz mieć fasolkę!

reklama
Cze dziewczyny!
Znowu mam mase do nadrobienia, ale nie mam ku temu sprzyjajacych warunkow... Ominelo mnie cos waznego? Jak tam Suzi - jest lepiej? Plamienia ustaly?

U nas czas staranek. Testy owu jak na razie wychodza negatywne,:-( a zainwestowalam w takie lepiciejsze, z apteki:tak: Ale za to jaki mam piekny sluzik! Nigdy jeszcze nie mialam takiego plodnego:tak: Oby zwiastowal piekna owulke!!!

Musze Wam kochane powiedziec, ze na ta nasz forumowa terapia psychologiczna jest jak najbardziej skuteczna;-) Przez jakis czas (wlasciwie od momentu, gdy na powaznie zabralam sie "do roboty") strasznie bolalao mnie, gdy dowiadywalam sie, ze jakas znajoma/kolezanka jest w ciazy. Cieszylam sie, ale jednoczesnie bylam zla i zazdrosna, ze oni moga a my nie:-(
Teraz sie to zmienilo! Wczoraj byli znajomi i oznajmili nam, ze spodziewaja sie dzidzi! I calkiem inaczej przyjelam ta wiadomosc. Juz mnie to tak nie zabolalo!:-) W koncu uwierzylam, ze nam tez sie w koncu uda. Moze to dlatego, ze znam "wroga" i wiem jak z nim walczyc? Ale jestm pelna optymizmu i mysle, ze wielka w tym Wasza zasluga :tak: Dzieki dziewczyny!!!:-)

Do góry