reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a mnie ciagle boliprawy jajnik, a dziś 5 dc:szok: pewnie działąją ziółka i do pracy pobudzaja...ostatnią owulkę z prawego miałąm 3 m-ce temu...

olkale koło urzędu pracy,przed łęgnowem :)

szok nie wiedziałm, ze takie osiedle jest w Bydzi...a mieszakm całe zycie tutaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karcia ja z Fordonu...ale gdzie jest Twoje osiedle? bo nie wiem...

Batonik bo po tyłku dostanesz...skad te złe myśli? To tylko przeczucia czy co?

:-(na razie tylko przeczucia, bo znowu dzisiaj testa robiłam i nic nie ma I krecha :-:)-(, a teraz to czuję jakby za chwilę miała @ przyleźć, a to jednak jeszcze 5 dni chyba :sorry:, totalny brak wiary i nadziei, już dzisiaj powiedziałam do mojego R że się poddaję :-(

Wiecie co odnosnie testów owulacyjnych, to ja w tym cyklu robiłam chyba z 5 i ani jeden mi nie wyszed na +.W pierwszym dniu była jakas tam blada kreseczka...Wiec nie jestem przekonana!!! Bo owulka była na 100%:)
Na usg tez było ładnie ją widac a testy nic nie wskazywały!!!

:-(na razie tylko przeczucia, bo znowu dzisiaj testa robiłam i nic nie ma I krecha :-:)-(, a teraz to czuję jakby za chwilę miała @ przyleźć, a to jednak jeszcze 5 dni chyba :sorry:, totalny brak wiary i nadziei, już dzisiaj powiedziałam do mojego R że się poddaję :-(
no to nie rób tych testów...bo to na sikanego za wcześnie...może jutro idź na betę...który to jest dc?

Wiecie co odnosnie testów owulacyjnych, to ja w tym cyklu robiłam chyba z 5 i ani jeden mi nie wyszed na +.W pierwszym dniu była jakas tam blada kreseczka...Wiec nie jestem przekonana!!! Bo owulka była na 100%:)
no to tylko znaczy, ze to ściema i tyle...nie ma sięcoduz o przejmować testami owu....

Mnie też testy owulacyjne ostatnio wkurzyły...albo raczej doprowadziły do stanu dezorientacji. I dlatego postanowiłam ich więcej nie robić.

Widzisz Batoniku mowiłam Ci ze to za wczesnie !!!NIe stersuj sie wynikiem bo jest wogole niewiarygodny!!!!!
Teraz odpusc sobie testy i najwczesniej zrob w dniu spodziewanej @ czyli za 5 dni!!!Bo po co masz sie dołowac:(

no to nie rób tych testów...bo to na sikanego za wcześnie...może jutro idź na betę...który to jest dc?

no to tylko znaczy, ze to ściema i tyle...nie ma sięcoduz o przejmować testami owu....

Olake ja nie raz słyszałam ze sa do bani ,ale chciałam przekonac sie na własnej skorze:)
I pewnie patrząc tylko na testy nie przyłozyli bysmy sie tak do pracy ,bo myslała bym ze nie ma owulki ; /

u mnie kino w domu znowu więc musze uciekać

batonik spokojnie, tak jest przy starankach, ze musimy się nauczyc cierpliwości...jutro na bete też moze być jeszcze wcześcni, bo ok 7-9 dpo dopiero zagnieżdża się, a wtedy dopiero zaczyna się wydzielać hormon...:tak:

kochanan bądź dobrej wiary

jutro i pojutrze ni mogę bo mam do pracy na 7, a dzisiaj mamy 25 dc z 30 dniowych

P.ś olkale czy forcid mógł mnie uczulić po tylu dniach, wczoraj wyszła mi jakaś potworna wysypka na buzi

witam dziewczynki nie mam czasu nawet Was poczytać:( jakies nowe fasolki? widze, ze forum sie zmieniło i polapać sie nie umiem :(

reklama
Batonik ja wierze ze ci sie udało ,tylko jeszcze za wczesnie na test.Tak jak pisałam juz wczesniej ja zrobiłam 3 dni przed i był negatywny,wiec nie zamartwiaj sie ,bo całkiem mozliwe ze fasolka wije sobie gniazdko:tak::tak::tak:

Do góry