reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oh, widzę relaksik pełną parą wystawiasz na allegro?
tak bede wystawiac ale najpierw musze dorobic bo te co mialam zrobione to znajoma hapnela wiec teraz musze pare zrobic i fotki i wystawie mam nadzieje ze beda mialy wziecie u mnie w miescie kiedys mialy jako ozdoba do doniczek i do koszyczkow i bardzo czesto braly kobietki do koszyczkow ze swieconkami te hafty z barankiem :)

reklama
miłego oglądania z mężem.

zabka nie na priv nic nie wysyłałam, jak tam ziółka, dobrze wyczytałam we wtorek ginek?
ziolka pije nawet wczoraj jak wypilam 2 lampki szampana z mezem to przed spaniem i tak ziolka lyknelam a we wtorek ginek oczywiscie :) juz sie niemoge doczekac

widzisz bo ja nie wiem tak dokł. z tymi temp. ja też mierzyłam i przed samą owu to buła 36,8 36,7 i ginek z nfz powiedział że nie mam owu i dał skierowanie na laparoskopię, a ten ze szpitala mówił widać że owu jest i co o tym myślisz jak to tłumaczyć? zgupieć można:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

ja to wiem, że temp jest różna u różnych kobietek... ja niską też mam poniżej 36,4...

:szok: Wow ale dziwne BB, ja tam wolę poprzednie jakoś w tym się nie mogę odnaleźć:sorry:
Miłej Niezieli Kochane :-p

mi się też dziwne wydaje... gdzie są emotikonki?????????????????????.........

witam. Nasza strona beznadziejna teraz jest, tamta stara była bardziej przejrzysta. Nie podoba mi się taki zimny kolor niebieski brr,brrrrrrrrrrrrrrr:no::no::no::no::no:
w sumie nawet nie widać kto jest aktywny.:eek::eek::eek::eek::eek:

fakt... nie wiadomo kto jest, a kogo nie ma... nawet tu dużych liter nie ma... buuuuuuuu..........

hej kochane ja juz po szkole

olkale j bym nie pila 3x dziennie lnu po pierwsze sie po nim tyje a po drugie wazne co mi lekarz tlumaczyl ze nie powinno sie go duzo pic bo on nie wiaze niektorych witamin czyli jak bedziesz go pila i jadla jakies witaminy to niektore w ogole nie przyswoisz. datego mi zalecil pic co drugi dzien ewentualnie jak jesz kanapke to posyp sobie np na serek troche lnu.

żabka ja ide wlasnie w czwartek do gina a mialam tez isc we wtoorek ale nie dalo rady :-( i to bedzi emoj 12dc i mam nadzieje ze zobaze piekny pecherzyk na jajniku i oby owulka byla szybko a nie jak dwniej cala moja nadzieja w tych ziolkach ... udanej wizyty !!;-)

dziwne to bb teraz tez wolalam stare bo jakos takie czytelniejsz emi sie wydawalo a dopoi si edo tego nie przyzwyczaje to bedzie ciezko.... bbbrrr no le coz taka wola adminka

reklama
widać kto jest (koło nazwy jest kropka mała i jak jest zielona to aktywna soba jest) :-D i emotki też są ;-) tylko na odpowiedzi zbiorczej nie ma ich :tak:

hej kochane ja juz po szkole
dziwne to bb teraz tez wolalam stare bo jakos takie czytelniejsz emi sie wydawalo a dopoi si edo tego nie przyzwyczaje to bedzie ciezko.... bbbrrr no le coz taka wola adminka

ja uwielbiam niebieski, ale jakoś te róż był lepszy... :tak:
a ja widzę, że dzień cylku mamy podobny :-) co do końca to też może wyjść podobnie, bo będę brać Lutkę na skrócenie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry