reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczynki witam się niedzielnie :tak: wczoraj nie miałam siły siedzieć długo jakieś zmęczenie mnie dopadło :-( tyle naskrobałyście jak zwykle :-D
wczoraj robiłam test owulacyjny od svensonki i owulki niet :sorry: jak narazie no cóż bedziemy sprawdzać codziennie i może się uda.
Miłej niedzieli moje drogie Pani ja zmykam robić śniadanko bo mam głoda strasznego :-D

hej dziewczyny...nawet nie próbuję nadrabiać zaległosci...bo wpadłąm tylko na chwilkę;-)
Czy zdażyło się coś wyjatkowego wczoraj? Jakieś Fasolki czy cóóś:tak:?

wchodzena BB i zdziwienie czy dobrze trafiłam?:-) jaka zmiana deasine;-)

no Tośka wkońcu wyjdzie...Svensonskie czarodziejskie testy w końcu:tak:

A my wczoraj mała wycieczkę do Torunia:-D i do wypożyczalni;-) od wczoraj mamy w domu maraton z Włdcś Piescieni....na projektorze, czuje się ajk w kinie:-D

reklama
witam dziewczynki:))
mnie wczoraj cały dzien na forum niebyło,bo miałam labe:-)młode były u taty,a ja z mym R mielismy wypad za miasto:-)

Niemoge was dozytac,jedn z wa miała sen o którejs z bb z bydgoszczy co bedzie miała blizniaki,a ja własnie z bydgoszczy jestem i smieje sie z moim R ze bliznieta miec bedziemy,od jakiegos czasu takie przeczucie mamy :-)

Karcia to o mnie :) ja chce bliźniaki :) i nie pamietam czy już pisała, ale w tym miesiacu zachodze ;)

Witajcie Kobietki!!!

coż oni tak to forum pozmieniali...

Aleście się rozpisały znowu.

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz się zbieramy i jedziemy do stolicy na zakupy, bo po wczorajszym buszowaniu nic nie znalazłam, a wiosna pełną parą i nie mam w czym chodzić.

Buziaczki! Pięknego dnia! :-)

możemy się umówić w przyszłym tygodniu :) ja często jestem w Toruniu....a wczoraj to spacerek romantyczny był ;)
;-)a nom chyba że romantyczny, jasne że możemy się kiedyś umówić, jestem za :tak::-D

dziś jakoś opuściła mnie nadzieja i złudzenie że w tym m-cu się udało za 5 dni pewnie będzie jak zawsze @ :-(

olkale to moze obie z blizniakami bedziemy chodziły :-D:-D:-D a tak z innej beczki z jakiego osiedla w bydgoszczy jestes???ja z osiedla zimne wody-czersko polskie

U nas słonecznie,chyba zaraz na jakis spacerek sie wybiezemy z maluszkami :-)bo jak sie patrzy za okno to w domu niechce sie siedziec :-D

karcia ja z Fordonu...ale gdzie jest Twoje osiedle? bo nie wiem...

Batonik bo po tyłku dostanesz...skad te złe myśli? To tylko przeczucia czy co?

reklama
Do góry