reklama
Betusia ja robiłąm test 3dni przed @ i tez był negat.
wiec spokojnie.Kup sobie testa i zrob z porannego moczu,pij jak najmniej na noc.JA tak zrobiłam i bardzo słaby bladzioszek był dzisn po terminie@
oj Kochana cieszę się Twoim szczęściem

no Mmausia moja poszła do sklepu to Ją poprosiłam aby kupiła to jutro sprawdzę z rana
a dlaczego trzeba mało pić????
andzia25
Fanka BB :)
Trzymam kciuki aby tym razem się udałoAndzia ja juz sie staram od jakichs 7-8 miesiecy i narazie nic :-( zobaczymy teraz.
Za kilka dni owulka i czekanie.
pozdrowionka

andzia25
Fanka BB :)
Bo podobno mocz może być zabardzo rozcieńczony i dawać fałszywy wynik ujemny:-)oj Kochana cieszę się Twoim szczęściem
no Mmausia moja poszła do sklepu to Ją poprosiłam aby kupiła to jutro sprawdzę z rana
a dlaczego trzeba mało pić????
Suzi jeszcze raz gratuluje!
ja chyba uciekam na jakis czas ze staraczek, nie mam juz sil, nadziei i niczego.... chcialam miec drugie dziecko, ale to juz ponad moje sily....
martus a moze zacznij ziółka pić???
nie uciekaj proszę ...
ja przyznam , że tez mam dość ale jakoś sie tak zaparłam i powiedzialam że nie odpuszcze i mam nadzieje że wytrwam w tym postanowieniu..
Bo podobno mocz może być zabardzo rozcieńczony i dawać fałszywy wynik ujemny:-)
czyli im mniej rozcieńczony mocz tym większe stężenie w razie co bety???
oki to po 20 juz nie bede pic i uschne hehehe ale czego sie nie robi

suzi1
Kocham Cię synuś
Betusia mnie tak p.dr powiedziała,bo u niektorych kobiet wolniej przyrasta hcg.I dlatego tez niektorym II kreski wychodzą przed terminem @ a niektorym bardzo słaba kreseczka po terminie @. Chodzi o to zeby mocz był jak najmniej rozcienczony!Albo zrób sobie bete
Martuska a dostałąs @????Czy poprostu załąmanie???
Ja tez nie raz miałąm załamanie,ale chciałam spróbowac z CLO , ale spokojnie do tego podeszłam jedyne co spedzało mi sen z powiek to ten bol jajników,nawet PAjki pytałam co i jak.A tak to starałąm sie nie myslec o objawach

Martuska a dostałąs @????Czy poprostu załąmanie???
Ja tez nie raz miałąm załamanie,ale chciałam spróbowac z CLO , ale spokojnie do tego podeszłam jedyne co spedzało mi sen z powiek to ten bol jajników,nawet PAjki pytałam co i jak.A tak to starałąm sie nie myslec o objawach

reklama
Trzymam kciuki aby tym razem się udało;-);-)
ja też się dołączam

Podziel się: