reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

SUZI śliczna ta druga krecha!!!! ja tez tak chce :tak:

a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
znów się nakrecam :-(
a chcialam zeby przyszła @ abym mogła juz ziolka zaczac pic:-( bo tez bym powiedziala że JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ a tak to co ja mam powiedzieć??????
....:no::-:)-(

zaraz mnie rozerwie:wściekła/y:
To może oznaczać że już zafasolkowałaś:-):-):-)

reklama
suzi!!!!!! Gratuluję drugiej krechy!!!!!!!!!!!!!! JEst mega widoczna i żadne tam zapeszanie!!!!;-);-);-);-) No niedługo będę oglądać fasolinke:tak::tak::tak::tak: Gratuluję jeszcze raz!!

SUZI śliczna ta druga krecha!!!! ja tez tak chce :tak:

a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
a chcialam zeby przyszła @ abym mogła juz ziolka zaczac pic:-( bo tez bym powiedziala że JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ a tak to co ja mam powiedzieć??????

Btusia ja tu na wątku tez własnie pisałam ze nie mam zadnych objawow,a juz nie raz była bym wciazy:tak:I piersi bolały mnie tak jak zawsze!Jedyne co mnie zastanowiło to mocny bol jajników w II fazie.Nawet bałam sie ze jakas torbiel sie zrobiła,a to widocznie dziedzia zaczeła budowe swojego lokum:-)
Test robiłas?????

a ja sobie wietrze sobie wszystkie pokoje odrazu inne powietrze i z mala bylam na spacerku pol godzinki co prawde ma chruchel ale pooddychala swiezym powietrzem to szybciej przejdzie jej :tak:

Ja zrobiłam to samo, teraz takie fajne świeże powietrze w domku! Wysprzątałam dzisiaj wszystko dokładnie jeszcze podłoga do umycia i łazienka - najgorsze przedemną :confused2:

Hej dziewczynki :)

Ja po zakupkach już i oczywiście nie odmówiłam sobie dokupienia kilku ciuszkó dla mojego chrześniaka :-) i kupiłam takie łapki nie drapki słodkie :-)

nie wiem jak wy ale ja w tym cyklu zachodzę w ciąże - chce mieć dziecko i koniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tośka jak najbardziej jestem za, no to razem zachodzimy, znaczy ja jak miałam zajść to właśnie się to dzieje.

a mam prosbe jeszcze bo jedna juz napisala liste druga tzn skopiowala moja i sie dopisala... dziewuszki kochane bedzie burdelik na ziolopijkach jak co kilka stron bedzie lista nowa wiec jak cus to ja zapisze na pierwsza stronnice :tak:

Missiiss to chyba ja jestem tą od skopiowanej listy, przepraszam najmocniej ale myślałąm że lista na ziołopijkach działa tak samo jak lista na tym forum. Proszę dopisz mnie więc do tej pierwszej mieszanki.

5zl574.jpg

mceqf7.jpg

Suzi teściki piękne, trzymam kciuki za Ciebie i dbaj teraz o maleństo i siebie.

A może to znaczy że już jesteś w ciąży i nie ma się co przejmować.

Btusia ja tu na wątku tez własnie pisałam ze nie mam zadnych objawow,a juz nie raz była bym wciazy:tak:I piersi bolały mnie tak jak zawsze!Jedyne co mnie zastanowiło to mocny bol jajników w II fazie.Nawet bałam sie ze jakas torbiel sie zrobiła,a to widocznie dziedzia zaczeła budowe swojego lokum:-)
Test robiłas?????
no testy robilam ale przed terminem @ i byly negatywne- aczkolwiek ja jak zwykle cień cienia kreski widzialam ;-)
a od owulacji to mnie ciagneło podbrzusze i jajniki .... i jakiews takie nudnosci mialam czasami w ciagu dnia- ale wiecie Kochane boje sie ze sie nakrecilam ...
i w ogole jakas taka placzliwa jestem nei wiem czy to przez to ze mi sie nie udaje i nerwowa jestem i jakas taka nadwrazliwa....
A może to znaczy że już jesteś w ciąży i nie ma się co przejmować.
ile ja bym dała żeby być

bylam wczoraj na usg piersi i pani dr stwierdzila ze rocznik 81 to ma jeszcze duuuzo czasu na zajscie w ciaze.... myslalam ze jej walne, a ona ma 2 dzieci a drugie urodzila w wieku 40 lat- zalamala mnei - cwaniara ...

wlaśnie przyjechali do mojej Mamy znajomi z gór i znajona powiedziala że jej synowa i zreszta wiele innych kobiet tam na wsi to pily zioła: krwawnik i macierzankę 3 x dziennie ( parzyły po 1 łyżce stolowej zioł i piły i że zachodzą ... jak dostane @ to zaczynam chyba to pic - ale tak w duchu mam nadzieje ze sie jednak udalo- najwyzej kupie test i zrobie jutro rano.....

p.s. nie moge znalezc watku o ziołkach podeslecie mi link???

Test robiłas?????

ja tez taki bol mialam i ciagniecie - teraz tez ale troszke... pojde pozniej do apteki i kupie....

suzi gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mi za pierwszym raem druga kreska wyszla bardzo bardzo slaba a potem drugi test juz lepiej i lekarz potwierdzil ciaze:))wiec ty kochana sie ciesz i bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ja tez taki bol mialam i ciagniecie - teraz tez ale troszke... pojde pozniej do apteki i kupie....
Betusia ja robiłąm test 3dni przed @ i tez był negat.
wiec spokojnie.Kup sobie testa i zrob z porannego moczu,pij jak najmniej na noc.JA tak zrobiłam i bardzo słaby bladzioszek był dzisn po terminie@

Do góry