reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Czesc dziewczynki:-)
Ja juz troszke spokojniejsza ,bo plamienie ustąpilo wczoraj popołudniu

Dzis zrobiłam 2 testy i kreseczki sa wyrazniejsze ,ale jeszcze nie tak ciemne jak testowa
Dzis cały dzien w wyrku bo przeziebienie dopadło mnie na maxa:-(Bede przyrządzac mixtury z czosnku i hetbatkę z malinami
TERAZ MUSI JUZ BY
C DOBRZE:-);-)
TOSKA bardzo łądnie z Twojej strony ze trzymasz rygor pozytywnego myslenia

Bardzo mocno trzymam za was kciukaski
Ja juz troszke spokojniejsza ,bo plamienie ustąpilo wczoraj popołudniu

Dzis zrobiłam 2 testy i kreseczki sa wyrazniejsze ,ale jeszcze nie tak ciemne jak testowa

Dzis cały dzien w wyrku bo przeziebienie dopadło mnie na maxa:-(Bede przyrządzac mixtury z czosnku i hetbatkę z malinami

TERAZ MUSI JUZ BY

TOSKA bardzo łądnie z Twojej strony ze trzymasz rygor pozytywnego myslenia

Bardzo mocno trzymam za was kciukaski
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziewuszki ja juz pos zkole
ja tez zchodze w tym cyklu w ciaze :-)!!!!!!!!!
suzi ja przy antosiu robilam w 4 dni testy ciazowe i zadna nie wyszla taka gruba jak kontrolna a nawet duzo bladsze nawet na testach owu gdzie owuklki nie bylo kreska byla mocniejszej od testu z ciazowego . wazne ze jest druga ja nie wiem czemu ty sie martwisz
a mam prosbe jeszcze bo jedna juz napisala liste druga tzn skopiowala moja i sie dopisala... dziewuszki kochane bedzie burdelik na ziolopijkach jak co kilka stron bedzie lista nowa wiec jak cus to ja zapisze na pierwsza stronnice
ja tez zchodze w tym cyklu w ciaze :-)!!!!!!!!!
suzi ja przy antosiu robilam w 4 dni testy ciazowe i zadna nie wyszla taka gruba jak kontrolna a nawet duzo bladsze nawet na testach owu gdzie owuklki nie bylo kreska byla mocniejszej od testu z ciazowego . wazne ze jest druga ja nie wiem czemu ty sie martwisz

a mam prosbe jeszcze bo jedna juz napisala liste druga tzn skopiowala moja i sie dopisala... dziewuszki kochane bedzie burdelik na ziolopijkach jak co kilka stron bedzie lista nowa wiec jak cus to ja zapisze na pierwsza stronnice

missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
suzi piekne dwie krechy :-) moja w 4 dniu byla taka jak ta ostatnia a bylo juz 4 dni po spodziewanej @ piekne sa i piekna dzidzia rosnie w tobie!!!!!!!!

suzi1
Kocham Cię synuś
suzi piekne dwie krechy :-) moja w 4 dniu byla taka jak ta ostatnia a bylo juz 4 dni po spodziewanej @ piekne sa i piekna dzidzia rosnie w tobie!!!!!!!![/QUOTEa
Jestes cudowna:-);-)ALe dziekowac bede jak lekarz potwierdzi;-)Co by nie zapeszyc
Własnie zjadłam czosnek i wypiłam herbatke z malinkami,mam nadzieje ze przejdzie to dziadostwo![]()
andzia25
Fanka BB :)
:-)

I ja zamierzam w tym cyklu zajść w ciążęHej dziewczynki
Ja po zakupkach już i oczywiście nie odmówiłam sobie dokupienia kilku ciuszkó dla mojego chrześniaka :-) i kupiłam takie łapki nie drapki słodkie :-)
nie wiem jak wy ale ja w tym cyklu zachodzę w ciąże - chce mieć dziecko i koniec![]()

Gratulację juz nie mogę się doczekac kiedy ja takie kreseczki na teściku zobaczę;-):-);-)
Ja tez nie moge sie juz doczekac takich "krech" na tescie.
Gratuluje i pozdrawiam
Gratuluje i pozdrawiam
andzia25
Fanka BB :)
Witaj a ty który cykl staranek????????????:-):-)Ja tez nie moge sie juz doczekac takich "krech" na tescie.
Gratuluje i pozdrawiam
reklama
SUZI śliczna ta druga krecha!!!! ja tez tak chce 
a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
znów się nakrecam :-(
a chcialam zeby przyszła @ abym mogła juz ziolka zaczac pic:-( bo tez bym powiedziala że JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ a tak to co ja mam powiedzieć??????
....
:-
-(
zaraz mnie rozerwie

a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
znów się nakrecam :-(
a chcialam zeby przyszła @ abym mogła juz ziolka zaczac pic:-( bo tez bym powiedziala że JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ a tak to co ja mam powiedzieć??????
....

zaraz mnie rozerwie

Podziel się: