reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nom ja też bo szykujemy się jednak na ten obiadek :tak::-)
Buźka ;-)

do potem ....

zgarniam troszkę Tośka (mniam, mniam pyszne fluidki )

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Ja juz troszke spokojniejsza ,bo plamienie ustąpilo wczoraj popołudniu:tak::-D

Dzis zrobiłam 2 testy i kreseczki sa wyrazniejsze ,ale jeszcze nie tak ciemne jak testowa:zawstydzona/y:
Dzis cały dzien w wyrku bo przeziebienie dopadło mnie na maxa:-(Bede przyrządzac mixtury z czosnku i hetbatkę z malinami:tak:

TERAZ MUSI JUZ BY:tak:C DOBRZE:-);-)

TOSKA bardzo łądnie z Twojej strony ze trzymasz rygor pozytywnego myslenia:tak::tak::tak::tak::tak:

Bardzo mocno trzymam za was kciukaski

hej dziewuszki ja juz pos zkole

ja tez zchodze w tym cyklu w ciaze :-)!!!!!!!!!

suzi ja przy antosiu robilam w 4 dni testy ciazowe i zadna nie wyszla taka gruba jak kontrolna a nawet duzo bladsze nawet na testach owu gdzie owuklki nie bylo kreska byla mocniejszej od testu z ciazowego . wazne ze jest druga ja nie wiem czemu ty sie martwisz:no:

a mam prosbe jeszcze bo jedna juz napisala liste druga tzn skopiowala moja i sie dopisala... dziewuszki kochane bedzie burdelik na ziolopijkach jak co kilka stron bedzie lista nowa wiec jak cus to ja zapisze na pierwsza stronnice :tak:

5zl574.jpg

mceqf7.jpg

suzi piekne dwie krechy :-) moja w 4 dniu byla taka jak ta ostatnia a bylo juz 4 dni po spodziewanej @ piekne sa i piekna dzidzia rosnie w tobie!!!!!!!!:tak:

suzi piekne dwie krechy :-) moja w 4 dniu byla taka jak ta ostatnia a bylo juz 4 dni po spodziewanej @ piekne sa i piekna dzidzia rosnie w tobie!!!!!!!!:tak:[/QUOTEa

Jestes cudowna:-);-)ALe dziekowac bede jak lekarz potwierdzi;-)Co by nie zapeszyc:tak:
Własnie zjadłam czosnek i wypiłam herbatke z malinkami,mam nadzieje ze przejdzie to dziadostwo:tak:

:-)
Hej dziewczynki :)

Ja po zakupkach już i oczywiście nie odmówiłam sobie dokupienia kilku ciuszkó dla mojego chrześniaka :-) i kupiłam takie łapki nie drapki słodkie :-)

nie wiem jak wy ale ja w tym cyklu zachodzę w ciąże - chce mieć dziecko i koniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D
I ja zamierzam w tym cyklu zajść w ciążę:-D:-D:-D

Gratulację juz nie mogę się doczekac kiedy ja takie kreseczki na teściku zobaczę;-):-);-)

reklama
SUZI śliczna ta druga krecha!!!! ja tez tak chce :tak:

a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
znów się nakrecam :-(
a chcialam zeby przyszła @ abym mogła juz ziolka zaczac pic:-( bo tez bym powiedziala że JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ a tak to co ja mam powiedzieć??????
....:no::-:)-(

zaraz mnie rozerwie:wściekła/y:

Do góry