reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:tak:Betusia będzie dobrze trzymam kciku aby jutro na twoim teściku pokazały się dwie kreseczki:tak::tak::tak:Najgorszę to wyczekiwanie i wierzę Ci że nie da się wyluzować ale musisz byc dobrej myśli:-):-):-):-)

reklama
wyczytałam, że

Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml).Jednak dopiero wynik > 5 mIU/ml oznacza ciążę.

3 tydzień ciąży: 5.8-71.2
4 tydzień ciąży: 9.5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138

czyli powinnam miec powyzej 9.5

Tocia nic nie boj sama nie zostaniesz ja pewno malpiszona dostane pare dni w depresji malpowej i dalej zaczne pic te ziolka ale chyba zaczne od tych co mi polecila kolezanka mojej mamy- tez sprawdzony sposób : krwawnik i macierzanka kupic i wymieszac parzyć jedną łyzkę stołowa i poic 3 x dziennie i pomiesiacu juz sa efekty- chyba to zastosuje aa i wlasnie jej synowa tak zrobila i pomiesiacu picia zaszla w ciaze---- matko ja to jak tonący wszystkiego się złapać chcę;-)

jutro testa z moczu a w poniedzialek z krwi chyba ze wredota przylezie- juz sama nie wiem co myslec co robic.... wszyscy mi mowia abym wyluzowala a ja mowie szczerze:NIE POTRAFIĘ!!!!:-:)-:)-(
ja tez nie potrafie także witam w klubie :tak:

a te ziółka o których piszesz trzeba dopisać do naszej listy ziołopijek :tak::tak: warto spróbować :-)

betusia kurcze super by bylo :) mze wlasnie masz objawy tak jak suzi :-) oby to byla fasolka :tak:

nika witaj ;-) a moze ziolka? sprobujesz z nami . wejdz na ziolopijki i poczytaj conieco jak cos zapisze do listy :tak:

asiucha-L dobra ok nic sie nie stalo ;-) tylko poprostu mowie i sory ze si etam tak rzadze ale chcialabym zeby tam byl maly porzadek i zeby bylo mozan wszystko szybko znalezc wiec loooz :tak:

:tak:Betusia będzie dobrze trzymam kciku aby jutro na twoim teściku pokazały się dwie kreseczki:tak::tak::tak:Najgorszę to wyczekiwanie i wierzę Ci że nie da się wyluzować ale musisz byc dobrej myśli:-):-):-):-)
Kochana jestes :tak:
moze moze
chyba bym sie poplakala ze szczescia ale jutro /ewentualnie w poniedzialek zobaczymy
chyba sobie wbije do glowy ze w tym cyklu sie udalo ;-)
jeszcze mnie prawy jajnik napiernicza....

ja tez nie potrafie także witam w klubie :tak:

a te ziółka o których piszesz trzeba dopisać do naszej listy ziołopijek :tak::tak: warto spróbować :-)
no włąsnie nie mogę odnależć tego wątku podeślecie mi go????

Betusia jeżeli masz już powyżej 5 to oznacza że jesteś w ciąży
obaczymy w poniedzielnik ;-)
no pewnie że się udało :tak: bol jajnika to dobry znak chyba cooo
no ale wiesz Tosiuniu ja to juz wszystkie mozliy objawy chyba mialam wiec wiesz jak jest:tak: ja w ciaży to co miesiac jestem ;-)

reklama
no włąsnie nie mogę odnależć tego wątku podeślecie mi go????

obaczymy w poniedzielnik ;-)

no ale wiesz Tosiuniu ja to juz wszystkie mozliy objawy chyba mialam wiec wiesz jak jest:tak: ja w ciaży to co miesiac jestem ;-)

wiem wiem ja już jak zaczełam pić ziołka to czuje że w ciązy jestem mimo że owulki nie było :-D:-D:-D:-D

Do góry