reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hm jaka pustka tu :-( taka piękna pogoda to pewnie wszystkie na spacerkach :tak: a człowiek na antybiotyku to nici ze spacerku :-( tak sobie myślałam że może mogę już dzisiaj chociaż na 1 godzinkę po 7 dniach :sorry:

hm jaka pustka tu :-( taka piękna pogoda to pewnie wszystkie na spacerkach :tak: a człowiek na antybiotyku to nici ze spacerku :-( tak sobie myślałam że może mogę już dzisiaj chociaż na 1 godzinkę po 7 dniach :sorry:
a ja sobie wietrze sobie wszystkie pokoje odrazu inne powietrze i z mala bylam na spacerku pol godzinki co prawde ma chruchel ale pooddychala swiezym powietrzem to szybciej przejdzie jej :tak:

Hej dziewczynki :)

Ja po zakupkach już i oczywiście nie odmówiłam sobie dokupienia kilku ciuszkó dla mojego chrześniaka :-) i kupiłam takie łapki nie drapki słodkie :-)

nie wiem jak wy ale ja w tym cyklu zachodzę w ciąże - chce mieć dziecko i koniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki :)

Ja po zakupkach już i oczywiście nie odmówiłam sobie dokupienia kilku ciuszkó dla mojego chrześniaka :-) i kupiłam takie łapki nie drapki słodkie :-)

nie wiem jak wy ale ja w tym cyklu zachodzę w ciąże - chce mieć dziecko i koniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tez w tym zachodze bo pije ziolka i niema innej opcji :-Da jak przyjdzie 2 to sobie powiem ze to plamienia implantacyjne hehehehe

a ja sobie wietrze sobie wszystkie pokoje odrazu inne powietrze i z mala bylam na spacerku pol godzinki co prawde ma chruchel ale pooddychala swiezym powietrzem to szybciej przejdzie jej :tak:

nom podobno to dobrze ale jaj jakoś się jeszcze nie czuję na siłach :no: jutro pewnie nie będę miała wyjścia bo w poniedziałek do pracy :-(

Tośka zarażaj nas optymizmem Kochana :tak::tak:;-);-);-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nom podobno to dobrze ale jaj jakoś się jeszcze nie czuję na siłach :no: jutro pewnie nie będę miała wyjścia bo w poniedziałek do pracy :-(
to przynajmniej okna otworz chociaz na pol godzinki to tez bedziesz miala inne powietrze w domu i wywietrzysz wszystkie zarazki chorobowe i szybciej dojdziesz do siebie:tak:

to przynajmniej okna otworz chociaz na pol godzinki to tez bedziesz miala inne powietrze w domu i wywietrzysz wszystkie zarazki chorobowe i szybciej dojdziesz do siebie:tak:

wietrzenie jest codziennie :tak:a na 3 chyba na obiad do teściów pojedziemy to zaczerpnę dwa łyki świeżego powietrza ;-):-)

reklama
ja tez w tym zachodze bo pije ziolka i niema innej opcji :-Da jak przyjdzie 2 to sobie powiem ze to plamienia implantacyjne hehehehe

heheh dokładnie i każda z nas będzie w ciązy w tym cyklu :-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj mam okna pootwierane i wietrze :-) zaraz się zabiore za obiadek dzisiaj kebeb knorr :-) polecam

Ale mam dobry humor dzisiaj
Troche dobrego humorku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry