reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A z jakiej strony robisz suwaczek?
wpisujesz a właściwie kopiujesz BB code lub UBBCode.

no kliknęłam na któryś z waszych suwaczków i pojawiła się stronka. wszystko zgodnie z zaleceniamu zrobiłam ale żaden z tych kodów mi nie pasuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

chyba się poddam. jakos to nie idzie. może jak będe miała wenę to spróbuję:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
suwaczki na wszystkie okazje, a kod do sygnatur. chyba że coś pokręciłam

nie wychodzi mi to. trudno. może później coś wymyślę

hey!!!mam!!!!!!!!!!

lubię biedroneczki!!!! udało mi się!!!!! wow,sama się dziwię że taka zdolna jestem. normalnie bill gates pomału ze mnie :-D

Cze dziewcztea!!!
Nie bylo mnie niecala dobe i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic... Wymieklam po ok 20 stronach...:eek:
Jesli obie krechy beda takie same to chyba mozna byc pewnym, ze owulka byla. Bo moj gin kazal mi w tym cyklu zrobic test owu, gdyz nie mozemy sie zgrac na nastepne podgladanko, a jestesmy ciekawi, czy pecherzyk peknie...

U mnie tez kiepsko z tym sluzem. Przez 2 cykle lykalam wiesiolka, ale tez szalu nie robil. A po lnie calkiem, calkiem...

Ja sobie kupilam mielone o smaku cytrynowym:tak: jest jeszcze o smaku wisniowym...

Ja tez ostatnio czesto przeziebienie lapie. Moim zdaniem to przez szkolne dzieciaki - lapie od nich to co najlepsze;-)
A mam pytanko po czym poznać śluz :sorry:płodny:sorry:

A kiedy się powinien pojawić:tak: przed owulacją w trakcie jej:zawstydzona/y:

pojawia się w okolicach owulacji. sprawdź sobie w kalendarzyku dni płodnych na necie, będziesz miała zaznaczony okres płodny. wtedy powinien być ten śluz. on ułatwia przeżycie i poruszanie się plemnikom.

uciekam na jakiś czas. mężul wrócił z pracy. buziole.

reklama
Do góry