reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no, i wszystko gra. a ten folik z żelazem to najlepsze rozwiązanie ze względu na to że zapobiegają anemii która wynika z ich niedoboru.

reklama
no, i wszystko gra. a ten folik z żelazem to najlepsze rozwiązanie ze względu na to że zapobiegają anemii która wynika z ich niedoboru.

O to dobrze że biorę, żelazo zawsze brałam w okolicach @ bo organizm niby osłabiony a teraz codziennie a dodatkowo biorę mangez b6 więc jakiś podstawowy zestaw mam.

Żeby jeszcze ta fasolka chciała się pojawić.

u każdej z nas się pojawi. prędzej czy później. wiem, wiem- ja też bym wolała prędzej:tak::tak:

ale z drugiej strony uczymy się cierpliwości. jak już dziecko będzie to cierpliwość będzie musiała być ogromna- karmienia nocne itp.:-D

kurcze. już chyba 20 raz próbuję wstawić suwaczek a tu kicha. normalnie kaszana. jakoś mi się nie chce to zapisać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u każdej z nas się pojawi. prędzej czy później. wiem, wiem- ja też bym wolała prędzej:tak::tak:

ale z drugiej strony uczymy się cierpliwości. jak już dziecko będzie to cierpliwość będzie musiała być ogromna- karmienia nocne itp.:-D

Ale ja już tak długo pragnę tego dziecka i nic, doszłam już to takiego etapu że mi wszystko jedno i nie myślę o tym tak intensywnie. Pewnie prze samą @ znów mi się właczy i tysiąc objawów ciążowo - małpowatych.

kurcze. już chyba 20 raz próbuję wstawić suwaczek a tu kicha. normalnie kaszana. jakoś mi się nie chce to zapisać.

A jak wstawiasz, musisz wstawić BBC code.

no właśnie już wszystkie te kody wpisywałam i nic. czy tylko jakiś fragment tego czy całe to mam wpisać do tej sygnatury? bo tam gdzie jest niby ten adres url się to wpisuje?

Cze dziewcztea!!!
Nie bylo mnie niecala dobe i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic... Wymieklam po ok 20 stronach...:eek:
to też wiem, ale czy ona na pewno jest? Bo ja bym tak z chęcią sprawdziła czy mam owu, ale nie chcę chodzić na monitoring, bo nie mam kiedy... :-)
Jesli obie krechy beda takie same to chyba mozna byc pewnym, ze owulka byla. Bo moj gin kazal mi w tym cyklu zrobic test owu, gdyz nie mozemy sie zgrac na nastepne podgladanko, a jestesmy ciekawi, czy pecherzyk peknie...

wybieram się po tym poście...do apteki, zakupić siemie lnoane...a wcześniej miałaś płodny czy nie? Bo ja nie mam...:-(
U mnie tez kiepsko z tym sluzem. Przez 2 cykle lykalam wiesiolka, ale tez szalu nie robil. A po lnie calkiem, calkiem...

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)
Ja sobie kupilam mielone o smaku cytrynowym:tak: jest jeszcze o smaku wisniowym...

no , tylko właśnie najbardziej rozbrajają mnie te moje przeziębienia bo coś ostatnio dużo mnie ich spotyka i to czekanie i zawsze właściwie mam przeciwności na drodze no i niedługo mije urodziny i kończy sie najlepszy okres na rodzenie dzieci wg stwierdzeń lakarzy:-:)eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ja tez ostatnio czesto przeziebienie lapie. Moim zdaniem to przez szkolne dzieciaki - lapie od nich to co najlepsze;-)

reklama
Do góry