reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mysza ale Ty dopiero owu miałaś to gdzie tam już testy byś chciała robić :cool::laugh2:

Ale ja nie wiem czy te badziewne testy mnie w błąd nie wprowadzają...I powiedziałam że już nie zrobię więcej, bo tylko później zła jestem.

A gdzie reszte lasencji wywiało ?!?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale ja nie wiem czy te badziewne testy mnie w błąd nie wprowadzają...I powiedziałam że już nie zrobię więcej, bo tylko później zła jestem.

wiesz musisz poczekać i zobaczysz kiedy @ dostaniesz :tak: wtedy wszystko mniej więcej wróci do normy i będziesz mogła sobie policzyć bo teoretycznie od tego dnia testu co miałaś dwie krechy to dwa tygodnie i powinna @ przyjść chyba że fasolinka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:czego Ci oczywiście życzę z całego serducha :tak:

A gdzie reszte lasencji wywiało ?!?

nikogo nie ma :no: wszystkie coś robią :sorry: ja też zjem śniadanko i muszę mojego R ogarnąć bo chłopak nie może coś dojść do siebie po wczorajszym męskim spotkaniu:laugh2: a dziś na obiad do teściów jadę :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz musisz poczekać i zobaczysz kiedy @ dostaniesz :tak: wtedy wszystko mniej więcej wróci do normy i będziesz mogła sobie policzyć bo teoretycznie od tego dnia testu co miałaś dwie krechy to dwa tygodnie i powinna @ przyjść chyba że fasolinka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:czego Ci oczywiście życzę z całego serducha :tak:

No tylko mi się wydaje że to nie była owu bo oni śluzu ani nic...więc wydaje mi się że testy okazały się oszustami!

A mój kochany cały czas twierdzi że po truskawce widzi że fasolka jest...i mnie to złości, bo przez to mi jeszcze większe nadzieje robi.

No tylko mi się wydaje że to nie była owu bo oni śluzu ani nic...więc wydaje mi się że testy okazały się oszustami!

jeśli dostaniesz za 2 tyg od testu owu @ to nie kłamały a śluz wiesz wszystko możliwe po zabiegu że było go trochę za mało :tak:

Mysza z tą truskawką to ubaw mam po pachy, no ale wiesz że tak może być że on to zauważył bo tam się wszystko rozpulchnia a lekarz pierwsze co robi to też palcami bada i okiem

Ostatnia edycja:
reklama
jeśli dostaniesz za 2 tyg od testu owu @ to nie kłamały a śluz wiesz wszystko możliwe po zabiegu że było go trochę za mało :tak:

Tylko że w okolicach 12-15dnia po zabiegu ja miałam tego śluzu sporko...właśnie tak jak na owu.

Scully, andzia witajcie!

Ja nwet po zaciążeniu tu zostaje!!! Więc lopop nie martw się o towarzystwo!

Do góry