reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jak przez tyle lat jesteś jej wierna to raczej dobrze Ciebie zna Ty ją, a ile ma lat bo czasem te panie pod 60-tkę to może nie sa juz na bieżąco?;-)jak np. ta farmaceutka dzisiaj:-p
wiesz co tak na oko hmm 48 ,generalnie caly czas sie doksztalca , nie siedzi tylko w gabinecie jak te niektore kwoki w szpitalu tez ma dyzury

ja w marcu pójdę do innego ginka tym razem pani doktor zobaczę co poradzi bo to powoli juz się robi bardzo tragiczne te moje staranka

Żegnam się, dobranoc do juterka:-):-):-):-):-):-)
dokladnie trzeba znalesc tego odpowiedniego
dobrej nocki rowniez wam zycze i dziekuje papatki

reklama
no to trafiłam na dobranockę...:-D, coś nam to planowanie nie idzie, bo pogoda ma być średnia a w tygodniu zapowiadali ładna...więc jak sie jutro obudzimy to postanowimy co robic:-D

kochana przesadzasz ja też wskoczyłam dopiero w listopadzie i my jesteśmy bardzo otwarte na nowe koleżanki staraczki, więcej pisz i pytaj to będziemy pisać:-):-):-)
jasne erba czuj się ajk u siebie ...:tak:

życzę fasolki, ale ja sie martwię że wszystkie tutaj z forum zaciążą tylko nie ja i mnie opuścicie i co ja wtedy zrobię:no::no::no:sama tutaj?
noc oTy...jakieś czarnowidztwo uprawiasz...wszystkie takie mysli mamy nieraz....

a betka od ilu pokazuje fasolke
betak teoretycznie od zagnieżdżenia, bo wtedy ten hormon zaczyna być produkowany...czyli od ok 7-9 dnia od owulki...rośnie co 2 dni o ok 66% z tego co pamietam...normy są od 3 tc określane powyzej 5...

dzien po przyjmujac cukl 28 dniowy , bo zawsze tak mialam jak w zegarku tylko ten ostatni mial 35
ja ostatni 36dc pierwszy w zyciu taki długi...załamana byłam, bo krótkie cykle to więcej szans na zajście;-)

Do góry