reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam nadrobiłam was trochę.

hej babeczki jak tak staranka ????
Ja wczoraj byłam na usg widziałam moją fasolinke a raczej maluszka bo juz rączki było widać i ładnie zarysowaną główke .No i bijące serducho
c5ff9c68d17eb68f2fa38e28888431fa,10,19,0.jpg

Oliweczka śliczne maleństwo!

ja się tak źle czułam że zrobiłam po tej dziwnej @ test...tak dla świętego spokoju...oczywiście 1 kreska,wiedziałam o tym.ale wchodzę do pokoju,siedzi mój M a ja coś tam robię i milczę.i On podchodzi i patrzy na mnie takimi szczęśliwymi oczami,takich dawno już nie widziałam i krzyczy: jest?!!!! myślał że jak milczę to chcę go oszukać, tak pozytywnie...wiecie co, powiedziałam mu że NIE wyszłam do łazienki i się popłakałam...On tak by chciał a ja wciąż zawodzę...

Lena to nie twoja wina że nie masz dzidzi nie pisz tak że zawodzisz męża.

prod1.jpg

to nowosc caly miesiac pokazuje i 6 dni na sto procent kiedy jest owulacja te dni ktore mozesz zajsc taki kompoter na hormony

Ale wynalazki! Tylko żeby to tańsze było.

Tak się zastanawiam czy mogę liczyć na fasolkę w tym miesiącu a właściwie w tym cyklu. Dziś 19 dc, chcialabym aby był już 28 bo bym wiedziała czy @ nadciąga.

Dawno nie miałam takiej ciszy i spokoju w domu, M dziś odwiózł Małego do mamy, mam mnóstwo sprzątania ale delektuje się spokojem.

reklama
Tylko że w okolicach 12-15dnia po zabiegu ja miałam tego śluzu sporko...właśnie tak jak na owu.

Scully, andzia witajcie!

Ja nwet po zaciążeniu tu zostaje!!! Więc lopop nie martw się o towarzystwo!

Ja mimo wszystko twierdzę że tę testy nie są aż tak badziewne żeby pokazywały głupotę :tak:

nikogo nie ma :no: wszystkie coś robią :sorry: ja też zjem śniadanko i muszę mojego R ogarnąć bo chłopak nie może coś dojść do siebie po wczorajszym męskim spotkaniu:laugh2: a dziś na obiad do teściów jadę :sorry:

Batonik a kiedy ty testujesz, kiedy powinnaś @ dostać? Bo my chyba cykl podobnie miałysmy albo mi sięcoś pomyliło.

Ja mimo wszystko twierdzę że tę testy nie są aż tak badziewne żeby pokazywały głupotę :tak:

Całkiem możliwe...jak nie dostanę @ w następnym tygodniu to za tydzień w sobotę zrobie testa.
Zdziwiło mnie to bo choć są dziewczyny które po zabiegu dostawały @ po 45-60dniach to jak się orientowałam to wcześniej też nie miały regularnych okresów. U mnie zawsze było regularnie więc tak się już nastawiłam na tą @ po miesiącu. Czyli powinna przyjść na dniach.

Batonik a kiedy ty testujesz, kiedy powinnaś @ dostać? Bo my chyba cykl podobnie miałysmy albo mi sięcoś pomyliło.

ja powinnam dostać 5 @ czyli za 6 dni a Ty?

Całkiem możliwe...jak nie dostanę @ w następnym tygodniu to za tydzień w sobotę zrobie testa.
Zdziwiło mnie to bo choć są dziewczyny które po zabiegu dostawały @ po 45-60dniach to jak się orientowałam to wcześniej też nie miały regularnych okresów. U mnie zawsze było regularnie więc tak się już nastawiłam na tą @ po miesiącu. Czyli powinna przyjść na dniach.

przestań się nastawiać na tą wstręciuchę @ bo ona ma nie przyjść przez kolejne 9 długich miesięcy :laugh2:

Batonik24 to ja myślę że razem przetestujemy w przyszłą sobotę.
I już odganiam myśli o wstrętnej @...niech nie przyłazi wcale.

Batonik, asiucha-L a bierzecie jakieś witaminki ?!?

Bo ja odstawiłam Centrum Materne, na życzenie ginka i łykam Folik ale po 2 tabletki, również wg zaleceń ginka. I nie wiem czy cały czas tak łykać po 2, bo na opakowaniu jest żeby po 1 czy tylko przez ten miesiąc pierwszy po zabiegu a później już normalnie.

Ja ze wszystkich sił chcę wierzyć że ten bolący lewy jajnik to fasolka i że bolące sutki to też jej sprawka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No mnie to piersiątka strasznie dokuczały przy ciąży ->stały się wręcz niedotykalskie...a teraz to nic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Batonik, asiucha-L a bierzecie jakieś witaminki ?!?

Bo ja odstawiłam Centrum Materne, na życzenie ginka i łykam Folik ale po 2 tabletki, również wg zaleceń ginka. I nie wiem czy cały czas tak łykać po 2, bo na opakowaniu jest żeby po 1 czy tylko przez ten miesiąc pierwszy po zabiegu a później już normalnie.

nom ja łykam tylko folik 1 tabletkę a mój R salfazin i folik

Do góry