asiucha-L
Fanka BB :)
Witam nadrobiłam was trochę.
Oliweczka śliczne maleństwo!
Lena to nie twoja wina że nie masz dzidzi nie pisz tak że zawodzisz męża.
Ale wynalazki! Tylko żeby to tańsze było.
Tak się zastanawiam czy mogę liczyć na fasolkę w tym miesiącu a właściwie w tym cyklu. Dziś 19 dc, chcialabym aby był już 28 bo bym wiedziała czy @ nadciąga.
Dawno nie miałam takiej ciszy i spokoju w domu, M dziś odwiózł Małego do mamy, mam mnóstwo sprzątania ale delektuje się spokojem.
hej babeczki jak tak staranka ????
Ja wczoraj byłam na usg widziałam moją fasolinke a raczej maluszka bo juz rączki było widać i ładnie zarysowaną główke .No i bijące serducho
![]()
Oliweczka śliczne maleństwo!
ja się tak źle czułam że zrobiłam po tej dziwnej @ test...tak dla świętego spokoju...oczywiście 1 kreska,wiedziałam o tym.ale wchodzę do pokoju,siedzi mój M a ja coś tam robię i milczę.i On podchodzi i patrzy na mnie takimi szczęśliwymi oczami,takich dawno już nie widziałam i krzyczy: jest?!!!! myślał że jak milczę to chcę go oszukać, tak pozytywnie...wiecie co, powiedziałam mu że NIE wyszłam do łazienki i się popłakałam...On tak by chciał a ja wciąż zawodzę...
Lena to nie twoja wina że nie masz dzidzi nie pisz tak że zawodzisz męża.
![]()
to nowosc caly miesiac pokazuje i 6 dni na sto procent kiedy jest owulacja te dni ktore mozesz zajsc taki kompoter na hormony
Ale wynalazki! Tylko żeby to tańsze było.
Tak się zastanawiam czy mogę liczyć na fasolkę w tym miesiącu a właściwie w tym cyklu. Dziś 19 dc, chcialabym aby był już 28 bo bym wiedziała czy @ nadciąga.
Dawno nie miałam takiej ciszy i spokoju w domu, M dziś odwiózł Małego do mamy, mam mnóstwo sprzątania ale delektuje się spokojem.