reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć sobotnio. :tak:

Ja też się witam sobotnio :-) trudno was nadrobić moje drogie Panie :-D
wczoraj była super imprezka :-) pierwszy raz od bardzo dawna wyluzowałam i nawet pojechaliśmy taksówką a nie samochodem jak zawsze :-) i winko wypiłam pół butelki :szok::-D
Miłego dnia dziewczynki ja dzisiaj wykorzystuje mojego W. na maxa heheh w końcu owulka się zbliża hihi

hej dziewczynki

tośka wykorzystuj wykorzystuj :-) j mojegfo tez dzisiaj wykorzystam choc do owulki jeszcze daleko :tak: kurde cos mi libido sbadlo znow :zawstydzona/y:

ide do szkoly bbrrr musze kupic kumpeli dobre wino bo moj pies jej pogryzl zeszyt ktory pozyczylam...:eek:

hej dziewczynki

tośka wykorzystuj wykorzystuj :-) j mojegfo tez dzisiaj wykorzystam choc do owulki jeszcze daleko :tak: kurde cos mi libido sbadlo znow :zawstydzona/y:

ide do szkoly bbrrr musze kupic kumpeli dobre wino bo moj pies jej pogryzl zeszyt ktory pozyczylam...:eek:
witam witam laseczkiw sobotni poranek bez kawy i herbaty masakraaaaaaaaa

witam witam laseczkiw sobotni poranek bez kawy i herbaty masakraaaaaaaaa
halo laski umarly czy pozycje z mezulkami zmieniacie haloooooooo sobotaaaaaaaaaa
ha ha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobietki!

WPadam tylko na chwilkę...

Miłej i owocnej soboty!!! :-)

do cholery czy są jakieś testy na 6 dni przed @ bo na 8 dni przed nie ma sprawdziłam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:nic nie wychodzi :laugh2::laugh2::laugh2:

Mnie nawet w dniu @ poprzednio nie wyszedł, dopiero jak @ spóźniła się już 5 dni to pojawiły się dwie krechy.
Najszybciej to chyba na betce Ci wyjdzie. A kiedy Ty masz mieć @ ??? 7marca ? dobrze pamiętam ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mnie nawet w dniu @ poprzednio nie wyszedł, dopiero jak @ spóźniła się już 5 dni to pojawiły się dwie krechy.
Najszybciej to chyba na betce Ci wyjdzie. A kiedy Ty masz mieć @ ??? 7marca ? dobrze pamiętam ?

Hej witam sobotnio!!!

Mysza ja mam @ 5 dostać to jeszcze 6 długich dni :sorry:

reklama
Do góry