Svensonka
Fanka BB :)
no to masz wspanialy poranekWitam!
Jak tam humorki.
Ja powiedzmy że mam lepsze samopoczucie. Nadrobię jeszcze wczorajszy dziń i kawałek poprzedniego i będe na bieżąco :-)
Dziś drugi dzień w pracy ale mojej menager nie ma więc mam całe biurko dla siebie i BB od rana
Właśnie obserwowałam przy śniadaniu dzieciaczka chyba z ADHD bo jest nadpobudliwy i dziewnie się zachowuje, oj ma ta mam ciężko ale chłopiec przeuroczy. Lata wkoło stołu, wali łyżką i krzesła a wkońcu podbiega do mamy i krzyczy - kocham cię mamusiu!![]()
witam witam i o zafasolkowane kobity pytam haha
babo nie przejmuj sie ja tez mam teraz takie jazdy od poczatku roku ze sobie nie wyobrazasz jak nie ojciec zawal to dziedek z marl to mame kulo serce wczoraj miala miec robiona operacje na usuniecie 2 cyst do tego podpija z nowym chlopakiem a obydwoje po 50. moj mezul pracuje w dzien i w nocy synek ciagle cos chce ja ledwie co choce masakra ja chce tez juz latoMaćku nie będe ciebie zanudzać bo pewnie za jakiś czas mi przejdzie tak w skrócie to:
- nie dostałam kredytu w banku w którym chciałam a bardzo mi zależało bo to jedyny bank który oferował bardzo korzystną dla mnie spłatę rat a bez kredytu nie rozkręce firmy
- martwie się dzieckiem mojego M bo jest zaniedbane i mogę na rzęsach stawać a i tak nie przetłumacze jego matce jak powinna postępować właściwie bo to przecież nie moje dziecko i mam sobie swoje zrobić bo co mnie obchodzą jego dziurawe zęby, zła wymowa, sikanie w majtki, niska waga ciała, zaniedbane ubrania, spędzanie wielu godzin Małego przed telewizorem, ciągły kaszel i katar itp bo przecież nie można iść do dentysty, do logopedy, zaszyć dziury w spodniach, ugotować obiadu, kupić syropu na kaszel, poczytać dziecku bajki, pabawić się z nim, pograć, iśc na spacer. Bo mamie się nie chce.
- martwią mnie zęby mojego M bo ciągle mu jakieś plomby wylatują i ciągle go któryś boli a na dentyste fortunę wydajemy
- wkurzam się bo miałam na 99 % owu i nawet staranek normalnych nie było bo chyba pierwszy raz mi na tym nie zależało.
- denerwuje mnie zima
No i mogłabym jeszcze dopisać coś do listy ale już nie mam ochoty, przepraszam za takie żale ale ostatnio się rozpadam psychicznie i jakoś nie mogę do kupy się pozbierać.
kredytu na wieksze mieszkanie tez nie dostalismy normalnie koszmar
a dziekuje dziekujeSvensonka oficjalnie gratuluje bo trochę mnie nie było i spóźniona jestem!
Witam nowe staraczki!
Ale wynalazki u was są ho ho!
Dobry plan, idealny również dla mnie ale przy mojej pracy to niemożliwe.
Cześć! Myślałam że zaginęłaś.
Ale chyba nie znikasz na zawsze co?
Zazdroszczę urlopu ;-)
Ta firma to nic takiego. Bar z nalesnikami, lodami i goframi ale niestety bez kaski tego nie otworzę.
A z odebraniem dziecka to skomplikowana sprawa, matki są jeszcze grosze i dzieci im nie dobierają. Ona przez bardzo długi czas nie pozwalała się M widywać z dzieckiem a sprawa rozwodowa i o prawa ciągnęła się tak szczerze to ze 2 lata. Poza tym M pracował przed dłuższy czas za granicą i to ona niby "wychowuje" dziecko. Mały przebywa też sporo u babci więc to akutar dobre jest dla dziecko bo babcia jak może to o niego dba. Sprawa o odebranie może się ciągnąć kilka lat, mi bardziej chodzi o to że ona się niczym nie przejmuje, dostaje alimenty i jest ok. A jak dziecko czegoś nie ma i przyjeżdza do nas to tylko mówi - kupcie mu kurtkę albo buty bo nie ma a mnie nie stać. I tak w efekcie kupujemy mu wszystko ubrania, rzeczy do przedszkola, zabawki itp. Może ja mam takie podejście do tego wszystkiego bo sama bardzo pragnę dziecka i ostrzej to postrzegam.
A staranka były 3 razy 12 dc ( na kafelakach w łazience), 14 i 15 dc nieużywany obecnie pokój, ukradkiem jak dziecko zasypiało i jakoś tak mało romantycznie było ale M się uparł i jakoś tak wyszło. Ale mam wrażenie że staranka powinny być dziś i może jutro bo boli mnie jajnik i to konkretnie a dziś 16 dc a właściwie już 17 ale w pracy jestem i będe dopiero w domu w piątek więc już po wszystkim.
Ostatnio edytowane przez moderatora: