reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja mam dziś lenia totalnego to chyba ta pogoda nic tylko bym spała ;-) ale chyba też w końcu muszę wziąć się za porządki :tak:

a jak Twoje samopoczucie... przeziębienie mija? bo mi jakoś chyba nie bardzo ciągle mnie kaszel i katar męczy i już mam dosyć choroby :wściekła/y:
U mnie juz lepiej - kataru troche, a kaszel napadowy - ogolnie jest spokoj, ale jak juz zaczne;-)

reklama
U mnie juz lepiej - kataru troche, a kaszel napadowy - ogolnie jest spokoj, ale jak juz zaczne;-)

to tak jak ja a od tego siedzenia w domu i braku kontaktu np ze sklepami to chodzę po domu i wyglądam jak zombi bo mi się nic nie chce :-D a tu jeszcze tylko 3 dni lenistwa :-(

tak się właśnie zastanawiałam czy Wy BBowiczki jesteście zwolenniczkami pracy w ciąży czy nie, bo ja właśnie się zastanawiałam tak że gdybym zaszła to na pewno nie będę chodzić do pracy bo to w końcu czas dla mnie no ale co tu robić z wolnym czasem otóż właśnie Forum BB i wszystko jasne :-)

tak się właśnie zastanawiałam czy Wy BBowiczki jesteście zwolenniczkami pracy w ciąży czy nie, bo ja właśnie się zastanawiałam tak że gdybym zaszła to na pewno nie będę chodzić do pracy bo to w końcu czas dla mnie no ale co tu robić z wolnym czasem otóż właśnie Forum BB i wszystko jasne :-)
Ja podobnie i juz nawet rozmawialam o tym z pania dyr. Jak tylko zajde i mi lekarz da zwolnienie to spadam ze szkoly:tak:

Ja nie przyjmowałam ale moja koleżanka teraz bierzę luteine pod język od16 do 25dc na skrócenie cykli więc raczej spokojnie możesz ją sobie brać:-)

:-) dzięki :-) właśnie się zastanawiałam czy on nie mówił, że do 25 dc (a nie 24dc) i coś mi świta, że chyba jednak do 25 dc (bo 10 dni się bierze) :tak:

Czy mogesie skromnie dołączyć :-)
Jestem mamą dwójki bombli,w maju biorę ślub z mym narzeczonym,marzymy o wspólnym maluszku,może w tym roku jeszczesie uda :-)

:-)witaj:-)

Witam
Czytam czasami wasze posty i przezywam wszystkie proby zajscia w ciaze z Wami.Wiem jak to jest my z mezem staralismy sie 3 lata o dzidziusia(obydwoje jestesmy po 30-tce) i w koncu sie udalo.Na 1 marca mam termin porodu nie moge sie doczekac.To nasze pierwsze dzieciatko.
W momencie kiedy zaszlam w ciaze maz bral tabletki MACA firmy NOW sa one miedzy innymi na bezplodnosc a ja trzymalam nogi w gorze:)Nie wiem czy to dzieki tym tabletkom ale warto wyprobowac.

:-) każda rada mile widziana :tak:

wiesz ja np dziś robię testa i wychodzi pozytywny jutro do lekarza i zwolnienie na stół :tak:;-)

:tak::tak::tak: ja też :tak::tak::tak:szczególnie, że dziś rano szef mnie wkurzył pożądnie :eek:;-)

Da Ci lekarz od razu? Moj to nie wiem czy daje;-)

o to jestem spokojna bo wiesz ja mam małą schizę po tych 2 poronieniach więc pewnie bym dostała a poza tym jak chodzisz prywatnie to zawsze dają :tak:

a że ja jestem maniakiem sklepowym to nic bym nie robiła tylko po 3 m-cu łaziłabym do sklepów z gadżetami dziecięcymi i byłabym w 7 niebie :-D

karcia witaj ;-) goraco zapraszamy do dyskusji :-)

batonik a nie mowilam ze fajne sa te holsy niby zwykle cukierki a ile radosi dostarczaja :-D:-D oby tak dalej ;-) to ty masz tak ajk ja tylko ze ja od ciazy tamtej i po nazbieralam cala wyprawke dla niemowlaka i w rozmiarze 62-68 troche ciuszkow . brakuje mi tylko rozka , wozka i lozeczka :sorry: tez mi to sprawia przyjemnoc :-) no ale juz mi sie w szafie nic nie miesci wiec sobie odpuscilam. ja chodzilam do 4 miecha do pracy ale raz wolne tyzien pozniej praca bos ie troche meczylam a mialam cala 8h na stojaka i chodzenie a teraz juz od razu bede szla na zwolnienie i bede lezala i odpoczywala choc przyznam szczerze ze szlak mnie trafial troche jak mis ie tak nudzilo i maz co dzien wracal pozno z pracy ... ale teraz mam szydelko i bede dziergac ciuszki dla dzidzi :-)

renage
wlasnie kazda rada mile widziana , my sie teraz na ziolka napalilysmy :-) bo na bocianie super efekty !!!!:-)

reklama
Do góry