reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To go zrob - nie bedzie testa, nie bedzie pokus:-D

heh niestety jestem rozdarta, z jednej strony wiem że jak go zrobię to i tak wyjdzie jedna krecha, to taki ćwiczenie silnej woli:-)

co prawda boli mnie lewy jajnik i jakoś tak sutki:tak: ale niestety to ównie dobrze mogą być objawy zbliżającej się @ tj. wredoty :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czy mogesie skromnie dołączyć :-)
Jestem mamą dwójki bombli,w maju biorę ślub z mym narzeczonym,marzymy o wspólnym maluszku,może w tym roku jeszczesie uda :-)

:-)Hej co znowu u nas tak cicho :szok:

Tośka , Maćku gdzie jesteście? :sorry:

Idę zrobić kawkę i wracam i ma tu być naskrobane że ho ho :laugh2:

Witam
Czytam czasami wasze posty i przezywam wszystkie proby zajscia w ciaze z Wami.Wiem jak to jest my z mezem staralismy sie 3 lata o dzidziusia(obydwoje jestesmy po 30-tce) i w koncu sie udalo.Na 1 marca mam termin porodu nie moge sie doczekac.To nasze pierwsze dzieciatko.

W momencie kiedy zaszlam w ciaze maz bral tabletki MACA firmy NOW sa one miedzy innymi na bezplodnosc a ja trzymalam nogi w gorze:)Nie wiem czy to dzieki tym tabletkom ale warto wyprobowac.

reklama
Zagladam tu w miedzyczasie robienia porzadkow:tak:

ja mam dziś lenia totalnego to chyba ta pogoda nic tylko bym spała ;-) ale chyba też w końcu muszę wziąć się za porządki :tak:

a jak Twoje samopoczucie... przeziębienie mija? bo mi jakoś chyba nie bardzo ciągle mnie kaszel i katar męczy i już mam dosyć choroby :wściekła/y:

Do góry