reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to powie tobie przy badaniu przynajmniej u mnie tak bylo w pon tydz temu pecherzyk mial 2.8 i pow ze bedzie on pekal , z tego co mi mowila to min mus miec 2.5
Czasami pekaja mniejsze... I nawet jesli jest duzy, wcale nie jest powiedziane, ze peknie. Dlatego, zeby miec pewnosc tzeba by sie wybrac na jeszcze jedno usg:tak:

reklama
ewelina GRATKI dla męża!!!

Widzę że kilka stron wcześniej rozkręcił się wątek "Mmmmm"...i przeczytałam mojemu facetowi dwa posty a on na to: "ja mówiłem że Wy to zboczone jesteście" :-) :-) :-)

Zaraz poczytam co jeszcze się wydarzyło podczas naszych przytulanek ;-)

Czasami pekaja mniejsze... I nawet jesli jest duzy, wcale nie jest powiedziane, ze peknie. Dlatego, zeby miec pewnosc tzeba by sie wybrac na jeszcze jedno usg:tak:
U mnie tak było że miał pęcherzyk 1,8 czy 18...i był za mały wg ginka a jednak ciąża się pojawiła. Robił mi nawet zdjęcia jak rośnie ten pęcherzyk...jak odszukam je to napiszę dokładnie jak to wyglądało.

trzymam kciuki i tak właśnie jak się wszystko pokręci to jest fasolka:-)

Fenks ;-) fajnie by było...ale już dzisiaj doszłam do tego że nic na siłę -> pewnie znowu sobie tak przez chwilę pomyślałam a później i tak sobie przybieram, ale cóż...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak sobie pomyślałam że się odezwe ponieważ znów właściwie mnie tu nie ma, nie mam zwyczajnie czasu.
Nadrobić was nie mogę ale mam noc przed sobą więc poczytam co tam u was a i tak nikogo już nie ma więc pewnie z nikim nie popisze.
Doła mam i tyle, nic mi się nie układa i tak już od kilku dni. Owu chyba była ale staranka słabe bo z dzieckiem w jednym pokoju nie da razy i wogóle jakaś skrępowana jestem, dopadł mnie również chwilowy kryzys finansowy ale tak mnie wkurza że stwierdziłam że nie chce dziecka bo mnie na pieluchy nie stać i wogóle marudna jestem a że sama siebie takiej nie znosze to nie będe przynudzać bo ostatnio jestem pesymistka i ze wszystkim na nie.

Załamujecie mnie mam 100 stron nadrobić? :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak sobie pomyślałam że się odezwe ponieważ znów właściwie mnie tu nie ma, nie mam zwyczajnie czasu.
Nadrobić was nie mogę ale mam noc przed sobą więc poczytam co tam u was a i tak nikogo już nie ma więc pewnie z nikim nie popisze.
Doła mam i tyle, nic mi się nie układa i tak już od kilku dni. Owu chyba była ale staranka słabe bo z dzieckiem w jednym pokoju nie da razy i wogóle jakaś skrępowana jestem, dopadł mnie również chwilowy kryzys finansowy ale tak mnie wkurza że stwierdziłam że nie chce dziecka bo mnie na pieluchy nie stać i wogóle marudna jestem a że sama siebie takiej nie znosze to nie będe przynudzać bo ostatnio jestem pesymistka i ze wszystkim na nie.
Dawaj dawaj! Net przyjmie wszystko!:tak:
Bo gdzie masz sie wygadac i wysmucic jesli nie u nas?;-)
Ja na chwile znikam - ide sie ogarna przed jutrzejsza wizyta u gina. Ale wroce i wszystko przeczytam:tak:

Do góry