reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam sie wieczorkiem!
Zabka ja tez mialam nadzieje ze szybko zaciążę bo niby mówią że po odstawieniu antków szybko idzie! A tu Nic:-(
glowa do gory:tak:ja odstawilam tabletki cilest w pazdzierniku ale o dzidzie zaczelismy dzialac w styczniu i za pierwszym raem sie udalo:-Da listopad i grudzien to z zabezpieczeniem wiec nie wiem czy byly dni plodne:eek:

glowa do gory:tak:ja odstawilam tabletki cilest w pazdzierniku ale o dzidzie zaczelismy dzialac w styczniu i za pierwszym raem sie udalo:-Da listopad i grudzien to z zabezpieczeniem wiec nie wiem czy byly dni plodne:eek:

Ja Wiem że kiedys sie uda tylko że najgorsze jest to czekanie, ale nie trace nadzieji tylko nie raz takie smutne dni :-(
A jak samopoczucie?

ja niemam monitoringow wogole 1 raz od odstawienia pojde do gina a u nas wogole niema usg tylko gin przyjezdza raz w tygodniu i wtedy mozna sobie u niego zrobic usg za kase :eek: a ja wlasnie pojde i dam kase niech mi tam zajrzy czy sa wogole pecherzki i wogole

to najlepiej jakby to byl np 11-12 dc to bedzie widac chociaz ja bylam w 9dc i nie bylo ani jednego :-(

macku a ty tez ziolka pijesz???
Tak - ale zaczne po owulce, bo na poczatek wybralam te na druga faze cyklu:tak:
A Ty juz sie umowilas do tego gina?

a wy jak sprawdzie owulke ,bo ja mam monitoringi
Ja tez mam monitoring - na przelomie grudnia i stycznia wyszlo, ze pecherzyki nie pekaja. Teraz mam drugie podejscie - jutro ide na pierwsze podgladanko.

reklama
gratulacje z clego serducha ale mialas szczescie . a pow kiedy zaczelas odczuwac pierwsze objawy ?

A czy do usg dowcipnego trzeba sie jakos przygotowac?
:-) tak jak do normalnego badania ,spoko jest si

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry