reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to najlepiej jakby to byl np 11-12 dc to bedzie widac chociaz ja bylam w 9dc i nie bylo ani jednego :-(
no u mnie bedzie 13 dc ale kiedy owu to niemam pojecia ostatnio byla w 19 dc ale teraz pewnie bedzie znow predzej bo cykle mi sie skracaja po tabsach najpierw mialam 37 dni a ostatnio 32 dni a teraz niewiadomo oby 9 miesiecy hihihi

Tak - ale zaczne po owulce, bo na poczatek wybralam te na druga faze cyklu:tak:
A Ty juz sie umowilas do tego gina?

Ja tez mam monitoring - na przelomie grudnia i stycznia wyszlo, ze pecherzyki nie pekaja. Teraz mam drugie podejscie - jutro ide na pierwsze podgladanko.
tak we wtorek ide

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie wieczorową porą i jak widzę dziewczyny nie oszczędzacie się bo mam tyle do nadrabiania:-)
Była u nas szwagierka z brzuszkiem i jak sobie pojechała to znowu małe smuteczki mnie naszły:-( JA TEŻ CHCĘ TAKI

Tak - ale zaczne po owulce, bo na poczatek wybralam te na druga faze cyklu:tak:
A Ty juz sie umowilas do tego gina?

Ja tez mam monitoring - na przelomie grudnia i stycznia wyszlo, ze pecherzyki nie pekaja. Teraz mam drugie podejscie - jutro ide na pierwsze podgladanko.
a jak sprawdza czy pekaja , ja jak pytalam sie mojej gin a co bedzie jak nie peknie to mi pow ze musi bo laski nie robi .

Witam sie wieczorową porą i jak widzę dziewczyny nie oszczędzacie się bo mam tyle do nadrabiania:-)
Była u nas szwagierka z brzuszkiem i jak sobie pojechała to znowu małe smuteczki mnie naszły:-( JA TEŻ CHCĘ TAKI
a ja ostatnio bylam na zebraniu w przedszkolu rodzicow z dyrektorka przedszkola i jedna mama miala taaaki brzuch i tak fajnie sie ruszal hihihi dzidziula w srodku i ja zamiast sluchac co dyrka gada to sie gapilam na brzuszek jak dzidzia buszuje :-D

no u mnie bedzie 13 dc ale kiedy owu to niemam pojecia ostatnio byla w 19 dc ale teraz pewnie bedzie znow predzej bo cykle mi sie skracaja po tabsach najpierw mialam 37 dni a ostatnio 32 dni a teraz niewiadomo oby 9 miesiecy hihihi
to powie tobie przy badaniu przynajmniej u mnie tak bylo w pon tydz temu pecherzyk mial 2.8 i pow ze bedzie on pekal , z tego co mi mowila to min mus miec 2.5

lopop nie ociągaj się tylko rejestruj do gina...jeszcze jeden głos za:tak:
kto jeszcze?

kochana to be sensu, myslisz o sobie "słabo", ze coś nie gra z Toba...trzeba to wyjaśnić i zachodzić i rodzić rodzeństwo synkowi:tak:
Bede Cię motywowała jak Cie tylko zobaczę on-line obiecuje:tak:;-)
DZiękuję i za to cię kocham, bo ja czasem tak potrzebuję powera.Dzisiaj dzwoniłam i nie wpisywała bo odebrał mąż mam jutro dzwonić

A czy do usg dowcipnego trzeba sie jakos przygotowac?
NIe
Wiem co czujesz i nijak nie potrafie pocieszyc:-(

a jak sprawdza czy pekaja , ja jak pytalam sie mojej gin a co bedzie jak nie peknie to mi pow ze musi bo laski nie robi .
Idziesz na kolejne usg i gin widzi, czy pecherzyk pekl, czy jest nadal. Ewentualnie moze jeszcze widziec plyn z pecherzyka i cialko zolte.
Jesli nie peknie to albo sie wchlonie, albo moze sie utworzyc torbiel.

reklama
a ja ostatnio bylam na zebraniu w przedszkolu rodzicow z dyrektorka przedszkola i jedna mama miala taaaki brzuch i tak fajnie sie ruszal hihihi dzidziula w srodku i ja zamiast sluchac co dyrka gada to sie gapilam na brzuszek jak dzidzia buszuje :-D
a może zaraźliwe to będzie - bardzo dobrze się napatrzyłaś?:-D

Do góry