reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Co do Hallsów,to powiem krótko - G. wił się jak piskorz! :laugh2: :-p ;-)

Moja Mama ma torbiel 6cm i też się właśnie z niego leczy. Nie wiem,jakimi tabletkami,ale dostała krwawienia,więc to chyba "powszechny" objaw. Ona dodatkowo ma jakąś narośl i czeka na wyniki biopsji... :-(

:tak:muszę wypróbowac po @ :tak: na pewno będzie ok, czasem jakaś narośl jest, ale nie zawsze groźna :tak:

agutka hmmm jak piskorz?? :-D to znaczy ze moj sprzedany patent zaliczony :-);-) napewno jakas nowosc dla niego hehe ja mojego poczemecze po @ bo w czasie to nawet nie mam ochoty...;-)
jej co tu taka cisza :szok:

;-) ja też w @ nie mam ochoty na nic :tak: tylko leżeć plackiem pod kocykiem :tak::sorry:

olkale kochana głowa do góry. wiadomo,człowiek się nakręci i uwierzy że ta fasolinka już tam jest, robi sobie domek a tu nicz....ja miałam to samo skarbie:-( i przeżyłam to strasznie.zresztą już chyba wszystkie to przeszły tutaj.tylko jeden miesiąc jesteśmy wyluzowane i tak tego nie czujemy a drugi....sama wiesz.tulam Cię mocno.ja chyba już nie mam tego czegoś co zwało się @ więc od dzisiaj znów staranka. miałam straszny krwotok lała się ze mnie krew przez 3 dni tak że prawie traciłam przytomność:-( ale już jest dobrze idę dalej.nie chcę nawet myśleć co oznaczała ta dziwna @...
życzę Wam kochane miłego dnia.trochę Was doczytałam.stęskniłam się przez te parę dni:tak:

:tak: to udanych staranek ;-)

A u mnie @ na całego :eek: humor zmienny :confused2: Kobietki biorę się za siebie i będę tą Lutkę łykać przez 3 m-ce :confused2: Trudno... 3 cykle przepadną :sad: Ale nie wytrzymam 45 dniowych cykli :eek: ZA DŁUGIE!!!!!!:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
U mnie kolejny dzionek ze znakiem zapytania .Ach ...
Martwi mnie to ze zadnych objawów na @ ani na zaciążenie , już nie wiem co mam myśleć .

u mnie słabo...:-( coś złego sioe ze mną dzieje...tracę nadzeije, ze szybko się uda...najgorsze, ze wiem, ze to najgorsze. W jakiś negatywny tunel wpadłam...
Ale na koncu tego tunelu jest swiatelko, widzisz?:-) Podoluj sie troche jak musisz, wyrzuc z siebie wszystkie smutki i zaraz po @ stawaj do kolejnej walki.:tak: Bo przeciez twardym trzeba byc a nie mietkim;-)
a ja pije ziółka od soboty i kurde jakieś dziwne objawy mam - jakby mi się tam w środku wszystko poluzowało i co nie co miało wypaśc :zawstydzona/y: dziwne uczucie
To super, ze tak szybko dzialaja! I nie dziwne, ze niektore laski w pierwszym cyklu z nimi zaskakuja. Zla az jestem na siebie, ze tak pozno o nich pomyslalam i dopiero od nastepnego cyklu bede pila:wściekła/y:

A u mnie @ na całego :eek: humor zmienny :confused2: Kobietki biorę się za siebie i będę tą Lutkę łykać przez 3 m-ce :confused2: Trudno... 3 cykle przepadną :sad: Ale nie wytrzymam 45 dniowych cykli :eek: ZA DŁUGIE!!!!!!:sorry:
To lutka wyklucza fasolke?

Ale na koncu tego tunelu jest swiatelko, widzisz?:-) Podoluj sie troche jak musisz, wyrzuc z siebie wszystkie smutki i zaraz po @ stawaj do kolejnej walki.:tak: Bo przeciez twardym trzeba byc a nie mietkim;-)

To super, ze tak szybko dzialaja! I nie dziwne, ze niektore laski w pierwszym cyklu z nimi zaskakuja. Zla az jestem na siebie, ze tak pozno o nich pomyslalam i dopiero od nastepnego cyklu bede pila:wściekła/y:

To lutka wyklucza fasolke?

Chyba zależy jaką się bierze, może doustna działa inaczej, ja biorę luteinę dopochwowo od 16 do 25 dc i to napewno nie chamuje owulki w zaden sposób- tak mi lekarz powiedział :tak:

scully ty masz 45 dniowe a ja mam nawet 70 dniowe :-( dlatego teraz po dupku dostalam w 50dc @ ... no ja wlasni mam wolne i sobie leze pieknie slicznie ale sloneczko swieci wiec moze z pieskiem pojedziemy po meza :-)

batonik mnie jajka nie bolaly tylko brzuszek od @ ale juz dzisiaj nic mnienie boli wiec pewnie sie zluszczylo i teraz tylko bedzie sobie splywac mam nadzieje ze bedzie ciut krotsza po tych ziolkach :-) tak z 5 dni mi sie marzy :sorry:

boze czeka mnie rejestracja do dentysty :-( chyba dzisiaj juz zadzwonie.. i do gina dzisiaj musze sie rejestrowac :-)
w ogole przed chwila stczylam boj z depilatorem i wygralam :-) pierwszy raz w zyciu bbrrr

reklama
Do góry