reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mysza bo zrobilam nowy przed chwika :tak: wydaje mis ie ze one sie zmieniaja wtedy kiedy zrbilismy ten suwaczek chodzi mi o godzine. ja robilam pozno w nocy go i datego dopiero 2 dc pokazal... chyba ale to tylko moje przypuszczenia chyba ze zaspal poprostu ale juz zmienilam ;-)

zaczynam pic len co dwa dni i jesc migdaly i orzeczy jak znajde wloskie albo porpostu bede jesc magnez... slyszalam ze wplywa dobrze na odbudowe endo... a kurcze jak u mnie endo w 62 dc wyglada jak po okresie to az sie boje ze nie odrosnie wystarczajaco do wczensiejsze owulki zakladajac ze ziola pomoga

reklama
Dzień dobry. :-)
Ja też dziś jakaś niewyspana,bo to pierwszy dzień,kiedy G. szedł do pracy po 2tygodniowym urlopie i od razu pobudka o 4. :sorry:
Później Zuzia się do mnie "przyczłapała" :-p i "musiałyśmy" pogadać,no i o 5 zasnęłyśmy znowu. ;-)

AgutkaZG to widzę że zapowiada się holsowy wieczór...Ja sie mojemu przyznałam o co chodzi, bo mam ochotę spróbować jak to działa w drugą stronę!
Zazdraszczam tak odpicowanego domu...ja się nie mogę zmobilizować.

:-) to daj potem cynk, czy leczenie gardełka się spodobało... ;-)

ja tez zazdroszcze :tak:

Co do Hallsów,to powiem krótko - G. wił się jak piskorz! :laugh2: :-p ;-)
A co do sprzątanka,to zapraszam z Zuzią na spacerek - wtedy odpicowanko gwarantowane,hehehe. ;-)

Nieraz Nasze obserwacje jedno a rzeczywistość drugie...koniecznie potwiedż owulke monitoringiem

Wiem,dlatego zmieniłam gina,żeby coś polecił. ;-)

Dziewczyny błagam was o pomoc....

Byłam dzis u ginekologa... okazało się że mam w lewym jajniku torbiel.. na 5 cm. Przepisał mi Provera 10 mg. Mam brać 2x1... Jak tylko wróciłam do domu a była to godzina 16 łykłam pierwszą tabletkę... po godzinie zaczęłam plamić krwią... Wiem że tak ma być, bo to oznacza że torbiel pękł...ale czy to mozliwe w tak krótkim czasie???? Czy któraś z was miałą z tym doczynienia???? Błagam pomóżcie bo mi już najgorsze myśli po głowie chodzą....

Moja Mama ma torbiel 6cm i też się właśnie z niego leczy. Nie wiem,jakimi tabletkami,ale dostała krwawienia,więc to chyba "powszechny" objaw. Ona dodatkowo ma jakąś narośl i czeka na wyniki biopsji... :-(

agutka hmmm jak piskorz?? :-D to znaczy ze moj sprzedany patent zaliczony :-);-) napewno jakas nowosc dla niego hehe ja mojego poczemecze po @ bo w czasie to nawet nie mam ochoty...;-)

jej co tu taka cisza :szok:

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki:-)
nie dam rady Was niestety nadrobić bo piszecie jak szalone a mnie nie było tylko 3 dni:tak: co tam u Was słychać kochane? które już zafasolkowane? jak tam Wasze cykle? pozdrawiam Was serdecznie.

;-)Witam BBomowiczki

nom a u mnie po wczorajszych perypetiach z jajnikiem ani śladu :-( może to fasola robiła sobie miejsce :szok: co taka cisza jak makiem zasiał :rofl2:

Gratulacje dla Ewelinki i Svensonki :-):-):-):-) spokojnych i zdrowych 9 miesięcy życzę:tak:
olkale kochana głowa do góry. wiadomo,człowiek się nakręci i uwierzy że ta fasolinka już tam jest, robi sobie domek a tu nicz....ja miałam to samo skarbie:-( i przeżyłam to strasznie.zresztą już chyba wszystkie to przeszły tutaj.tylko jeden miesiąc jesteśmy wyluzowane i tak tego nie czujemy a drugi....sama wiesz.tulam Cię mocno.ja chyba już nie mam tego czegoś co zwało się @ więc od dzisiaj znów staranka. miałam straszny krwotok lała się ze mnie krew przez 3 dni tak że prawie traciłam przytomność:-( ale już jest dobrze idę dalej.nie chcę nawet myśleć co oznaczała ta dziwna @...
życzę Wam kochane miłego dnia.trochę Was doczytałam.stęskniłam się przez te parę dni:tak:

tośka po ziolach dziwnie sie czulas?? ja sie czuje normalnie... pije sobie owoli na wieczor przed spaniemi nawet mi si elepiej zasypia :-) i w ogole one smakuja jak rumianek choc biorac pod uwage ile tam jest rumianku na reszte skladnikow to bym nie powiedziala ze to rumiankiem pachnie ale mi smakuja :) poje 3 oczywiscie ;-)

lena r witaj ;-) no rzeczywiscie dziwna ta twoja @, nie zaglebiaj sie lepiej co to moglobyc powiedz sobie ze mapa i tyle . pomysl sobie juz niedlugo owulka i bobosexy :-) oby tym razem sie udlo !!!

reklama
tośka po ziolach dziwnie sie czulas?? ja sie czuje normalnie... pije sobie owoli na wieczor przed spaniemi nawet mi si elepiej zasypia :-) i w ogole one smakuja jak rumianek choc biorac pod uwage ile tam jest rumianku na reszte skladnikow to bym nie powiedziala ze to rumiankiem pachnie ale mi smakuja :) poje 3 oczywiscie ;-)

lena r witaj ;-) no rzeczywiscie dziwna ta twoja @, nie zaglebiaj sie lepiej co to moglobyc powiedz sobie ze mapa i tyle . pomysl sobie juz niedlugo owulka i bobosexy :-) oby tym razem sie udlo !!!

jak tam Twoje samopoczucie dzisiaj? jajniki dokuczają :sorry:

Do góry