reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bylam rano u gina i robil mi dopochwowe mojej fasoleczki 3 tygodniowej jeszcze nie widac czy to normalne????
Jestem przerazona ze jej nie widac!!!! Plakac mi sie chceeeeeeeeeeeee
kochana to normalne;-):tak:mi gin poiedzialmze musi byc przynajmniej 3 tyg ciazy zeby bylo widac kropeczke pecherzyka n monitorze:tak:a przeciez u ciebie owulka byla kolo 10 wiec penie za wczesnie:tak:jak pojdziesz za jakies dwa trzy tyg to bedzie juz widac:-)ja mialam tak w pierwszej ciazy. napewno ja zobaczysz tylko jest za wczesnie

reklama
bylam rano u gina i robil mi dopochwowe mojej fasoleczki 3 tygodniowej jeszcze nie widac czy to normalne????

Kochana może za wcześnie jeszcze żeby cos było widać:-( ale nie martw się na zapas :tak: wszystko bedzie dobrze :tak:

DZIEWCZYNY JAK TO POWINNO BYĆ ????

batonik mnie jajka nie bolaly tylko brzuszek od @ ale juz dzisiaj nic mnienie boli wiec pewnie sie zluszczylo i teraz tylko bedzie sobie splywac mam nadzieje ze bedzie ciut krotsza po tych ziolkach :-) tak z 5 dni mi sie marzy :sorry:

w ogole przed chwila stczylam boj z depilatorem i wygralam :-) pierwszy raz w zyciu bbrrr
To jakie dlugie masz zwykle @?
Ja jeszcze nigdy sie nie odwazylam uzyc depilatora. Na sama mysl mam gesia skorke;-) Wiec gratuluje odwagi:tak:

to zależy w jakich dniach cyklu bierze się lutkę ja biorę po owulce żeby w razie co podtrzymać ciąże bo za to jest odpowiedzialny progesteron który luteina wytwarza :tak:
A Tobie lekarz ja zapisal na podstawie wynikow progesteronu, czy na chybil trafil?
Ja tam wlasnego doswiadczenia nie mam, ale z tego co czytalam to jest to normalne, ze jeszcze nic nie widac. :tak: Wiec sie nie martw, bo jeszcze zaszkodzisz;-)
ej ktos wrzucil nasze ziolopijki do medycyny konwencjonalenej i jest na chyba 13 str bez sensu i wszyscy poiej beda szukac :-(
Oni tak robia na tym portalu, ze przerzucaja tematy... Jakby nie mogl sobie byc jeden dodatkowy...:wściekła/y:

Witam się ponownie!

U mnie perypetiów z jajnikiem ciąg dalszy...jechałam teraz autkiem i normalnie spodnie mnie drażniły...

Svensonka nic sie nie bój, wszystko w normie. U mnie pęchezyk było widać chyba w 4tc...ale dzidzia na pewno jest więc nie stresuj jej niepotrzebnie.
A jak Twoje jajnik ? Czy też Ci się jakoś dawały we znaki w ostatnim czasie ?

ej ktos wrzucil nasze ziolopijki do medycyny konwencjonalenej i jest na chyba 13 str bez sensu i wszyscy poiej beda szukac :-(

To troszku bez sensu...zaraz zobaczę czy da się sprawdzić kto go przeklejił i trzeba by napisać do tej osoby żeby zostawiła tak jak było.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana to normalne;-):tak:mi gin poiedzialmze musi byc przynajmniej 3 tyg ciazy zeby bylo widac kropeczke pecherzyka n monitorze:tak:a przeciez u ciebie owulka byla kolo 10 wiec penie za wczesnie:tak:jak pojdziesz za jakies dwa trzy tyg to bedzie juz widac:-)ja mialam tak w pierwszej ciazy. napewno ja zobaczysz tylko jest za wczesnie
pocieszylas mnie ja sie rozryczalam ze test mnie oszukal

maćku wytlumaczylam moderatorce i napisalam do jednej o co mi chodzi ze chcemy miec na wierzchu i jak cos odpisze i sie nie zgodzi to napisze zeby inny nieuzywany z 4 str wyrzucila i porzadki zrobila a nasz jest teraz wazny ina czasie przeciez...
okresy zawsze takie mialam ja w ogole cudem mialam owulke po lutce jak zaszam w ciaze i to w 62 dc owulka... ehhh i jak tutaj zajsc w ciaze ... oby te ziolka byly zbawieniem... jeszcze mezowi kupilam androwit witaminki bo kopci stresuje sie i pije piwa dosc duzo jak dla mnie...
a depilator kupilam za 300 zl ze swietlkiem ktory napina skore i podmuchem powietrza :-) najgorszy jest poczatek a pozniej nawet nie tak tragicznie :tak:

reklama
Do góry