reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć Tośka
ja witam sie przy kawie...jak samopoczucie?

u mnie słabo...:-( coś złego sioe ze mną dzieje...tracę nadzeije, ze szybko się uda...najgorsze, ze wiem, ze to najgorsze. W jakiś negatywny tunel wpadłam...

Svensonka i Ewelina czy Wy teraz czułyście w jakiś specjalny sposób jajniki ?!? Pytam bo tak mnie od tygodnia kłują i nie wiem już o co chodzi...nie mam nadzieji na bejbi, ale...

missiiss no właśnie cofnełam się pare stron i doczytałam że to bańdzior :-)
A jak już jesteśmy przy zwierzyńcu to ja mam kotka syberyjskiego o imieniu Julek. Oto on :
tak jajniki czulam caly czas. ra jeden raz drugi..ogolnie czulam ze cos sie z nimi dzieje:tak:trzymam kciuki za ciebie:-)a kiedy bedzie cos wiadomo?kiedy masz termin@?

a tak wogole to witam:)))ja dzis kiepsko sie czuje...mdłosci i wymioty mnie dopadly..ale dam rade ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć Tośka
ja witam sie przy kawie...jak samopoczucie?

u mnie słabo...:-( coś złego sioe ze mną dzieje...tracę nadzeije, ze szybko się uda...najgorsze, ze wiem, ze to najgorsze. W jakiś negatywny tunel wpadłam...

Hej kochana :-)
u mnie samopoczucie takie średnie - nie spałam w nocy jakieś wichury były u nas masakra.
Kochana głowa do góry bedzie dobrze doskonale cię rozumiem. Ja jak robiłam badania to najchetniej codziennie bym chodziła krew oddawać i usg robić :sorry: niestety czasami na pewne sprawy nie mamy wpływu :-(Może faktycznie te ćwiczenia to dobry pomysł na oderwanie się od tego wszystkiego - czasami jest potrzebny taki detoks :tak: Trzymam kciuki

Witam wszystkie ranna ptaszki :*

olkale świetnie Cię rozumiem! Jak pewnie wiele dziewczyn. Mam czasami to samo...raz jest cudnie a za chwilę wpadam w ten totalny dół i jest tylko nicość...ale to też mija! Najważniejsze to nie stracić wiary.

ewelina no u mnie to nie wiadomo kiedy przyjdzie @. Nic właściwie nie wiadomo. Ale odczuwam te jajniki i nie wiem teraz o co chodzi. Możliwe że to po zabiegu jakieś zmiany mi tam zaszły, ale jak byłam na wizycie kontrolnej u ginka to powiedział że tak u mnie się wszystko pięknie zrobiło w środku że po zabiegu ani śladu. Pożyjemy zobaczymy. Nie chce sobie robić nadzieji (którą i tak już sobie zrobiłam). Jak małpiszon nie przyjdzie do 10 marca to wtedy będę testować.

Tośka teraz te wiatry u nas są!

Miłego dnia Kochane!

Hej kochana :-)
u mnie samopoczucie takie średnie - nie spałam w nocy jakieś wichury były u nas masakra.
Kochana głowa do góry bedzie dobrze doskonale cię rozumiem. Ja jak robiłam badania to najchetniej codziennie bym chodziła krew oddawać i usg robić :sorry: niestety czasami na pewne sprawy nie mamy wpływu :-(Może faktycznie te ćwiczenia to dobry pomysł na oderwanie się od tego wszystkiego - czasami jest potrzebny taki detoks :tak: Trzymam kciuki

tak myśle, że dziś to na basen sie wybiorę, albo do klubu...bo jak siedze na forum to mi jakos przykro jest...teraz tylko czekam i czekam....:-( dzis mam 36 dc...pamietasz poprzedni zaczynałyśmy razem, u Ciebie @ się juz konczy a u mnie ani słychu ani widu...tylko tebsu w ogromnych ilościach łykam no i ziółka piję;-)

miłego dnia w pracy na stałe zyczę ...ja nie wiem jak dziś dzień przeyję, bo z ludxmi mi się nie chce gadać, a moja praca to w 80% gadanie

olkale co to za ziółka podpijasz ? dzień minie szybko...kontakt z ludźmi oderwie Cię od rozmyślania

ewelina mnie też męczyły wymioty...ale znalazłam pozytywną ich stronę...przynajmniej wszystko co zjadłam w tyłek nie szło!

Ostatnia edycja:
tak myśle, że dziś to na basen sie wybiorę, albo do klubu...bo jak siedze na forum to mi jakos przykro jest...teraz tylko czekam i czekam....:-( dzis mam 36 dc...pamietasz poprzedni zaczynałyśmy razem, u Ciebie @ się juz konczy a u mnie ani słychu ani widu...tylko tebsu w ogromnych ilościach łykam no i ziółka piję;-)

miłego dnia w pracy na stałe zyczę ...ja nie wiem jak dziś dzień przeyję, bo z ludxmi mi się nie chce gadać, a moja praca to w 80% gadanie

Słońce dlatego musisz się czymś zająć :tak: basen świetny pomysł ja też chyba zacznę chodzić!! może mała przerwa od forum ?? Ja sobie zrobiłam 3 dniowy detoks i troche mi pomogło i chyba zrobie pod koniec cyklu zeby się nie nakręcać :tak:

hej dziewuszki

olkale pocwiczysz troch powysilasz sie i poziom endorfinek wzrosnie i lepiej si epoczujesz :tak:

ja dzisiaj znow sama w domku do wieczora az juz bym poszla do pracy :eek: jej i teraz znow 12 h w robocie ale tylko sroda i piatek :-) i dopiero w poniedzialek caly dzien i inwentaryzacja bbrrrr

zaraz i ja sobie strzele jakas kawke ;-)

mam juz dzisiaj 3 dc a suwaczek moj sie chyba jeszcze nei obudzil :)

reklama
Do góry