reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Z tatą bez zmian.Najgorsze bedą 2 doby po operacji ,ale ja wierze ze bedzie dobrze, bo bardzo kocham mojego tatkę:tak: i inaczej być nie moize:tak:

No ja sie smiałam z mojego M jak walnął tą kreche:-DAz poprawił mi humorek:laugh2:
I jeszcze z tekstem do mnie ze jak ja robie te testy bo on tylko wezmie do reki i od razu II piekne krechy:laugh2:
co do taty to trzymam kciuki...

a mąż też by mnuie rozsmieszył...ale masz pociechę:-)

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

no z tego co widziaął ten post lekko przeterminowany...mam nadzeję, ze fasolinka roznie

mysza no hej :-) a no 2 sie juz wczoraj rozkrecila... jak pierwsza po porodzi rozkrecala sie 2 dni tak teraz od razu przyszla jak dawniej przed ciazo i czuje ja bardzo dobrze ;-) wczoraj wypilam pierwsze ziolka jupii:-) oby daly efekty musze mezowi podziekowac bo rano wstalismy bzyku bzyku a on mowi ze chyba okresu dostane bo i bach kilka minut i dostalam dobry z niego wywolywacz @ haha :D

dziewuchy odnosnie jeszcze watku ziolopijek macie racje ze bedzie czytelnie ale niech jedna sie tym zajmie i dopisuje bo tak to nam sie natworzy kilka stron a lepiej zeby na jednej dwoch bylo nie sadzicie ?? jak ktoras nie chce ja sie moge tym zajac bardzo bym chciala :sorry: tak jak na ocianie bylo mi chodzi ....
przkro mi z powodu @..wątek ziiłopijek pomysł ok...będziemy dopisywały w któym cyklu zajście;-)

Wiesz,wg moich obserwacji - mam. :sorry:
Żadnych badań nie miałam zlecanych,dlatego też zmieniłam gina i idę do niego 10.03. Bo tamten kazał tylko czekać. :dry: :confused2:
I dlatego nie wiem,jakie mam pić. :-(

Dobra zmykam się upiększać. :-p Mąż mi Zuzię porwał o 9 i do tej pory ich nie ma - nawet nie powiedzieli,gdzie idą. :angry: :-D :-p Jakieś tajemnice,pf! :dry: :laugh2: :laugh2: :-p
Ale fajnie,bo wszystko na "cycuś - glancuś" sobie w domku ogarnęłam. :-D
Nieraz Nasze obserwacje jedno a rzeczywistość drugie...koniecznie potwiedż owulke monitoringiem

jestem zaaa :-)

właśnie sie dowiedziałam że przedłużyli mi umowę na czas nie określony :-D:-D:-D:-D:-D ja pierdziu ale się cieszę :-):-)
gratuluję

a ja mam dzis imieninki haha
wszyskiego naj...drówka dola Ciebie i fasolki:tak:

teraz to się zaczął 12 cykl staranek.nie wiem jak długo jeszcze dam radę.jest mi dzisiaj tak źle jak jeszcze w życiu nie było.po prostu katastroficznie i podle i masakrycznie i okropnie się czuję.

boższszsz,za co musimy tak czekać na tego naszego wymarzonego człowieczka?
głowa do góry...większosć z nas miewa takie myśli...uda się Nam:tak:

Ja kochane wybrałam sie do gina dzisiaj bo @ nie przyszłą no i jesetm po pierwszej porcyjce duphastonu...na WYWOŁANIE KRWAWIENIA...dziwna rzecz sie stała, moje endometrum w cudowny sposób zmiejszyło sie do 7 mm (w 24dc było >10):eek::szok::eek::angry: ja ju z nic z tego nie rozumiem...:no::crazy: gin powiedział, ze jak dla niego @ przjdzie za 5-8 dni...:szok:
nie musze Wam mówić jak sie czuje!!!:angry::-(

teraz ide na łyżwy bo jeszcze trochę i oszaleję...zajrzę za godzinkę

reklama
Witam dziewczyny!

Nie często się udzielam na forum, jednakże w wolnej chwili zawsze zaglądam i z ciekawością czytam Wasze wypowiedzi :tak:
Pomysł z HOLSAMI :-) rewelacja - wypróbujemy... ;-) :zawstydzona/y:
Ewelina i Sevnsonka - gratuluję z całego serducha! :-) I mam nadzieję że "posypie się" teraz jeszcze więcej fasolinek :tak::tak:
U mnie owu zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję) więc działamy :-)

Trzymam kciuki za Was :tak: no i za siebie również :tak:

Owocnych stosunkowo staranek ! :-)

Witam dziewczyny!

Nie często się udzielam na forum, jednakże w wolnej chwili zawsze zaglądam i z ciekawością czytam Wasze wypowiedzi :tak:
Pomysł z HOLSAMI :-) rewelacja - wypróbujemy... ;-) :zawstydzona/y:
Ewelina i Sevnsonka - gratuluję z całego serducha! :-) I mam nadzieję że "posypie się" teraz jeszcze więcej fasolinek :tak::tak:
U mnie owu zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję) więc działamy :-)

Trzymam kciuki za Was :tak: no i za siebie również :tak:

Owocnych stosunkowo staranek ! :-)
sliczne zdjecie jutro ide do gina wymusilam to na nich przez tego calego rendgena tak sie zchizuje ze szok

dzięki wielki - strasznie się ciesze z tego powodu mam nadzieje że teraz już bedzie z górki i może dzidzia się pojawi :tak:

ja tez zazdroszcze :tak:
tosia wyslalam ci poczta te testy pewnie dojda do 4 dni prioritet hehe dodalam kilka co mialam z pier4wszego opakowania hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak sie czujesz laseczka? a brzuszek cie nie pobolewa?bo ja wieczorami czuje taki dziny brzuszek hehhe;-)
no wlasnie taki nadety jest hehe jutro na 8:15 do gina mam musze obziorac moja fasolke z kazdejs trony he he
i znow smok ze mnie i tak przez najblizsze 8 miesiecy haha zima u nas -25 dzis masakraaaaa

no wlasnie taki nadety jest hehe jutro na 8:15 do gina mam musze obziorac moja fasolke z kazdejs trony he he
i znow smok ze mnie i tak przez najblizsze 8 miesiecy haha zima u nas -25 dzis masakraaaaa
czy ktos mi powie gdzie mozna taki fajny suwak znalezdz digitalny co pokazuje jak dziecko wyglada i caly opis jest????jedna laseczka tu taki ma ale nie pamietam ktora jasna dupa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o to fajnie masz ja mam izyte dopiero w piatek;-)ale juz nie moge sie doczekac:-Da myslisz ze u ciebie juzbedzie cos widac? kiedy mialas ostatnia @?i ktory to tydz?

reklama
:tak:
no ostatnia @ mialam 25 stycznia wiec wychodzi ze to moj 4 tydz w ciazy jakies 2mm bedzie pewnie widac haha
no ja mialam 11 stycnia wiec u mmnie z daty miesiaczki wychodzi 6 tydz:-Dale penie jest czesniejsza ciaza bo owulka byla na poczatku lutego:tak:a ten suwaczek co mam na na glownej stronie bb jak sa suwaczki to tam znalazlam:tak:

Do góry