reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

17 tego zacznie się nerwówka:-D A u nas dziś wieczorkiem będzie choinkowo. Już nie mogę się doczekac jutrzejszej reakcji Michała na surprajsa:-) A wczoraj Michał dlatego tak długo zasypiał, bo wyszedł mu 6ty zębolek:-)
kerna pomoz mi zrobic ten suwak co ty masz ja mialam ostatni okres od 25 stycznia a owolka 10 luty

:tak:
no ja mialam 11 stycnia wiec u mmnie z daty miesiaczki wychodzi 6 tydz:-Dale penie jest czesniejsza ciaza bo owulka byla na poczatku lutego:tak:a ten suwaczek co mam na na glownej stronie bb jak sa suwaczki to tam znalazlam:tak:
w moje urodziny 11 stycznia haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
olkale kochana spokojnie ... im szybciej przyjdzie tym szybciej owulka i szybciej bobosexy i szybciej dzidzia w brzuszku :tak: uszka do gory teraz po ziolkach przyleci taka chmara bocianow ze sie odgonic nie bedziemy mogly i watek zostanie pusty :-);-)nie martw sie kochana ;-)

sliczne zdjecie jutro ide do gina wymusilam to na nich przez tego calego rendgena tak sie zchizuje ze szok

daj znać na gg jak będziesz po - trzymam kciukasy

tosia wyslalam ci poczta te testy pewnie dojda do 4 dni prioritet hehe dodalam kilka co mialam z pier4wszego opakowania hehe
dzięki kochana odeślę ci jakiś prezencik :)

mnie tak okropnie rozbolała głowa że nie mogę wysiedzieć wziełam już ketonal ale póki co nie pomaga :-( chyba za dużo wrażeń jak na jeden dzień
ide się położyć miłego wieczorku dziewczynki :tak:

olkale kochana spokojnie ... im szybciej przyjdzie tym szybciej owulka i szybciej bobosexy i szybciej dzidzia w brzuszku :tak: uszka do gory teraz po ziolkach przyleci taka chmara bocianow ze sie odgonic nie bedziemy mogly i watek zostanie pusty :-);-)nie martw sie kochana ;-)
dzieki...ale wymiękłam po prostu. dziś mi spadła temp i mówię mu, ze pewnie dzisiaj przyjdzie, aon no nie za bardzo dzisiaj...nigdy niemiałam takich długich cykli powyżej 30 dni, adziś 35 dc...nie wiem co się wydarzyło, cos sie pomieszało...
W najbliższy piątek miała być w szpitalu na badaniu drozności...ale guzik z tego...@ będzie pełną parą, ciekawe czy znajdzie sie termin z atydzień?

dzieki...ale wymiękłam po prostu. dziś mi spadła temp i mówię mu, ze pewnie dzisiaj przyjdzie, aon no nie za bardzo dzisiaj...nigdy niemiałam takich długich cykli powyżej 30 dni, adziś 35 dc...nie wiem co się wydarzyło, cos sie pomieszało...
W najbliższy piątek miała być w szpitalu na badaniu drozności...ale guzik z tego...@ będzie pełną parą, ciekawe czy znajdzie sie termin z atydzień?
Na pewno sie znajdzie. Bo sam zabieg nie trwa zbyt dlugo, wiec moga go zrobic w tak zwanym miedzyczasie:tak:
Ja sie dzisiaj umowilam na podgladanie na czwartek:-)

hej kobietki a ja jzu niemoge sie doczekac jutra bo moje zilka przyjda :tak: dzis juz je facet wyslal :tak:boziu zeby sie udalo to jeszcze w tym roku bede miala 2 szkarob w tym 1 takie maciupkie :sorry:
a po za tym u mnie dzis koniec @ bez plamien bez niczego poprostu sobie poszla

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki a ja jzu niemoge sie doczekac jutra bo moje zilka przyjda :tak: dzis juz je facet wyslal :tak:boziu zeby sie udalo to jeszcze w tym roku bede miala 2 szkarob w tym 1 takie maciupkie :sorry:
a po za tym u mnie dzis koniec @ bez plamien bez niczego poprostu sobie poszla
no to super i oby na dobre niech zima ja zamrozi na rok gdzies na antarktydzie hehe

Do góry