reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkala, zabka - jak Wam sie podobaja wykresy na tej nowej stronie? Bo dla mnie to sa jakies takie malo przejrzyste:confused2:

reklama
olkala, zabka - jak Wam sie podobaja wykresy na tej nowej stronie? Bo dla mnie to sa jakies takie malo przejrzyste:confused2:
na poaczatku mi sie niepodobaly ale teraz juz przywyklam do nich hihhi juz sie w nich odnajduje co i jak ale na poczatku sie gubilam ale najbardziej podoba mi sie ze jest tam akspert i mozna o wsio zapytac

OKALE tobie ekspert juz tez odpowiedzial :tak: czytalam ta odpowiedz i chyba tez powinnas zaczac pic ziolka na owulke:tak:

a ja ostatnio sobie postanowilam ze od dzis zaczynam systematycznie kasc sie coraz predzej spac az bede chodzic spac o 21:00 bo zawsze jak sie zasiedze na necie to siedze do 22 i 23 ale powiedzialm dosc trzeba z tym skonczyc wkoncu fasolka niebedzie chciala byc w zmeczonym ciele wiec od dzis coraz predzej spac + picie ziolek+ cwiczenia jakies zeby sie troche rozruszac + haftowanie ozdobek na wielkanoc zeby opderwac mysli od staranek :-) ambitny plan ale jak mi wyjdzie to niewiem hihihihi

na poaczatku mi sie niepodobaly ale teraz juz przywyklam do nich hihhi juz sie w nich odnajduje co i jak ale na poczatku sie gubilam ale najbardziej podoba mi sie ze jest tam akspert i mozna o wsio zapytac

OKALE tobie ekspert juz tez odpowiedzial :tak: czytalam ta odpowiedz i chyba tez powinnas zaczac pic ziolka na owulke:tak:

maćku dla mnie mogą być, bo ja kasy nie zapłaciłam, więc nie mogłam robić wykresów...
żabciu ja piję juz 1 więc puki nie skończe to nie bedę zmieniać...u mnie duzo jest rozregulowane...bo i hormonki więc moze z intencja na uregulowanie te 1;-)

zabka fajne plany :tak: ja szydelkuje dla oderwania sie i dzisiaj zrobilam sweterek mojej malej niuni "bańdziorkowi" :-) slicznie wyglada :) tyko biedny byl jak go budzilam i ubieralam i psrawdzalam czy dobry rozmiar to taki zaspany byl mozna bylo z nim robic co si echcialo :-D

a ja ostatnio sobie postanowilam ze od dzis zaczynam systematycznie kasc sie coraz predzej spac az bede chodzic spac o 21:00 bo zawsze jak sie zasiedze na necie to siedze do 22 i 23 ale powiedzialm dosc trzeba z tym skonczyc wkoncu fasolka niebedzie chciala byc w zmeczonym ciele wiec od dzis coraz predzej spac + picie ziolek+ cwiczenia jakies zeby sie troche rozruszac + haftowanie ozdobek na wielkanoc zeby opderwac mysli od staranek :-) ambitny plan ale jak mi wyjdzie to niewiem hihihihi

ja też po łyżwach mam postanowienie, ze wracam do ćwiczeń i niech się dzieje co chce...potrzebuję czegoś na oderwanie myśli a nic na mnie nie działą tak jak wyrzycie sie, a pewnie i efektem ubocznym będzie porót cudownej figury...choć nioe mogę teraz narzekać...ale zawsze moze być lepiej:tak:

maćku dla mnie mogą być, bo ja kasy nie zapłaciłam, więc nie mogłam robić wykresów...
żabciu ja piję juz 1 więc puki nie skończe to nie bedę zmieniać...u mnie duzo jest rozregulowane...bo i hormonki więc moze z intencja na uregulowanie te 1;-)
ja tez chcialam pic te 1 bo te cykle rozregolowane po tabsach ale postanowilam wziac te 3 no i taniej mnie troszke wyszlo a w tym miesiacu stoje krucho z kasa a jeszcze usg musze sobie zrobic ale jak w tym cyklu z 3 sie nieuda to nastepne bede pila 1 ;-) wiec niebedziesz sama hihihhihi

To co tydzien chce tu widziec raporcik z postepow;-)

To co tydzien chce tu widziec raporcik z postepow;-)
ok dzis i jutro poloze sie spac 0 21:30 bo jest m jak milosc :-p a reszta dni tygodnias bede sie klasco 21 oprocz soboty bo to jedyny wieczor z mezusiem hihi ale i tak szybko odpadam spac a on wtedy w nocy neta przetrzasa hihihihi

zabka fajne plany :tak: ja szydelkuje dla oderwania sie i dzisiaj zrobilam sweterek mojej malej niuni "bańdziorkowi" :-) slicznie wyglada :) tyko biedny byl jak go budzilam i ubieralam i psrawdzalam czy dobry rozmiar to taki zaspany byl mozna bylo z nim robic co si echcialo :-D
pamietaj ze ja bede chciala zielone paputy hihii bo mam sliczny mieciutki zielono kremowy komlecik dla malenstwa hihihi a "niunia" to psiak???dobrze rozumiem??? wdzianko dla siaczka bo dzieci jeszcze niemasz???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny błagam was o pomoc....

Byłam dzis u ginekologa... okazało się że mam w lewym jajniku torbiel.. na 5 cm. Przepisał mi Provera 10 mg. Mam brać 2x1... Jak tylko wróciłam do domu a była to godzina 16 łykłam pierwszą tabletkę... po godzinie zaczęłam plamić krwią... Wiem że tak ma być, bo to oznacza że torbiel pękł...ale czy to mozliwe w tak krótkim czasie???? Czy któraś z was miałą z tym doczynienia???? Błagam pomóżcie bo mi już najgorsze myśli po głowie chodzą....

Do góry