reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzidzia na razie rosnie jutro mam wizyte pełną obaw bo prawdopodobnie czeka mnie zmiana lekarza i wszystko zależy od podejscia lekarki , a czuje sie raz super raz średnio, ale cieszy mnie fakt, ze mam tylko jeszcze 2 dni l4 lezącego,z e musze w domu siedziec a potem moze dostane juz zwykłe na chodzenie;-)

Najważniejsze, że dzidzia rośnie zdrowo! A dlaczego ta zmiana jest konieczna ? COś nie tak z obecną...

erba22 mnie też lekarz tłumaczył że pęcherzyki są małe i nie tak rozłożone jak powinny tylko na obwodach...ale i tak się udało. I monitoring miałam też w tych dniach tylko w sumie 3 razy.

A Ty bunia87 pomyśl o zmianie lekarza.

Ja już wróciłam z zakupków...zaraz zabieram się za sałatkę :-)
I widziałam takie śliczne truskawki -> 30zł/kg...ale zaraz chyba podjadę i kupię, bo jęzor mam do samej ziemi jak o nich pomyślę, a nie wzięłam sobie wystarczająco dużo pieniędzy żeby kupić, a bankomatu nie było w okolicy...mniam!

reklama
Mysza
Ja mam też taką nadzieję iż mnie się uda tym razem , jestem w fazie oczekiwania za tydz usg chyba ze wczesniej przybedzie @ , i nie wiem czy wczesnier robic tesciora czy sobie odpuścic

i właśnie dlatego się cieszę że wpisałam się na to forum.może faktycznie zmienię gina.ten mój twierdzi że skoro nie mam problemów z hormonami i cykle mam regularne to owulację mam na pewno.ale ten monitoring to by sie przydał.:tak:

jutro mam dzwonić żeby sie zarejestrować do innej ginki.i tak termin będzie na marzec ale co tam.czekam rok na fasolkę to jeszcze miesiąc tez mogę.;-);-);-)

bardzo wam dziękuję za świetne rady.jesteście naprawdę najlepszymi "staraczkami" i doświadczyłam niesamowitego zaszczytu że was poznałam :-):-):-):-)

buziaki wszystkim!!!

bunia87 ja Ci tak proponuję że najlepiej to się umów po @...tak w 11-13dniu cyklu, bo wtedy ginek będzie mógł też sprawdzić co z tą owulacją.

Moja Zuzia ma dzisiaj znowu Tatusiowy dzień. :-D
Po porannym spacerze po mieście i oglądaniu pociągów :)-D),zjedli obiad i usnęli,później się pobawili i mieli mi iść po Hallsy (bo mnie niby gardło boli - się Grzesiek zdziwi,jak je będę leczyć! :laugh2:). Poszli o 15,a po krótkim czasie dostaję smsa,że są u Grześka rodziców (niecały kilometr od Nas ;-) ). Ciekawe,czy mi dropsiki kupili. :-D :-p :cool2:
Umyłam właśnie okna,firanki się piorą,więc mam chwilę dla Was. :-)
Kurcze,ale dziś się nasprzątałam za wszystkie czasy - praktycznie cały dzień - uwielbiam czasami pobyć tak sama w domu i wszystko na "cycuś - glancuś" sobie porobić. :-) :tak:

ci to juz za duzo imprezowali he he
YouTube- Niemowlaki W Akcji

jak sie bawia tatusiowie he heeeeeee

YouTube- Jak sie bawia tatusiowie

Te 2 mnie rozłożyły na łopatki! :-D

A tak w ogóle,to Svensonka - wszystkiego najlepszego imieninowego. :-)

Tośka,gratuluję przedłużenia umowy. :tak:

bunia87 ja Ci tak proponuję że najlepiej to się umów po @...tak w 11-13dniu cyklu, bo wtedy ginek będzie mógł też sprawdzić co z tą owulacją.

tak właśnie myślę żeby mniej więcej w tym czasie się umówić ale dopiero jutro mam dzwonić żeby się zarejestrować,bo doktorka ma urlop i od jutra dopiero będą zapisywać na terminy.dlatego do tej ginki rzadziej chodziłam, bo sie dlugo czeka,a do tego drugiego przyjmowanie pacjentek maja na bieżąco.zobaczymy czy będą mieli wolny termin na 3-4 marca bo wtedy będzie mój 10-11dc.

AgutkaZG to widzę że zapowiada się holsowy wieczór...Ja sie mojemu przyznałam o co chodzi, bo mam ochotę spróbować jak to działa w drugą stronę!
Zazdraszczam tak odpicowanego domu...ja się nie mogę zmobilizować.

...i mieli mi iść po Hallsy (bo mnie niby gardło boli - się Grzesiek zdziwi,jak je będę leczyć! :laugh2:). Poszli o 15,a po krótkim czasie dostaję smsa,że są u Grześka rodziców (niecały kilometr od Nas ;-) ). Ciekawe,czy mi dropsiki kupili. :-D :-p :cool2:

:-) to daj potem cynk, czy leczenie gardełka się spodobało... ;-)

moze tak byc i tempka moze Ci spasc np 2-3 dni od 1 dnia @

myślę, że @ sie dopiero rozkręca.... nie kazdy cykl musi byc taki sam i takie same objawy.... bo tempka Ci spada, jakby byla fasolka to mysle, ze w granicach 36,7 u Ciebie by sie utrzymywala a dzis masz 36,5..... :-( tak mi sie wydaje
obym sie jednak myliała i fasolka byla

:sorry: człowiek od tej chęci zafasolkowania już głupieje :tak: niech się @ rozkręca szybciej, bo mi się tylko przez to cykl wydłuża :cool:

reklama
Moja Zuzia ma dzisiaj znowu Tatusiowy dzień. :-D
Po porannym spacerze po mieście i oglądaniu pociągów :)-D),zjedli obiad i usnęli,później się pobawili i mieli mi iść po Hallsy (bo mnie niby gardło boli - się Grzesiek zdziwi,jak je będę leczyć! :laugh2:). Poszli o 15,a po krótkim czasie dostaję smsa,że są u Grześka rodziców (niecały kilometr od Nas ;-) ). Ciekawe,czy mi dropsiki kupili. :-D :-p :cool2:
Umyłam właśnie okna,firanki się piorą,więc mam chwilę dla Was. :-)
Kurcze,ale dziś się nasprzątałam za wszystkie czasy - praktycznie cały dzień - uwielbiam czasami pobyć tak sama w domu i wszystko na "cycuś - glancuś" sobie porobić. :-) :tak:

Te 2 mnie rozłożyły na łopatki! :-D

A tak w ogóle,to Svensonka - wszystkiego najlepszego imieninowego. :-)

Tośka,gratuluję przedłużenia umowy. :tak:

dzięki wielki - strasznie się ciesze z tego powodu mam nadzieje że teraz już bedzie z górki i może dzidzia się pojawi :tak:

AgutkaZG to widzę że zapowiada się holsowy wieczór...Ja sie mojemu przyznałam o co chodzi, bo mam ochotę spróbować jak to działa w drugą stronę!
Zazdraszczam tak odpicowanego domu...ja się nie mogę zmobilizować.

ja tez zazdroszcze :tak:

Do góry