reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bry w nowym tygodniu. :tak:

kobitki kto pije ziolka i bedzie pil wpiszcie sie na liste zrobilam nowy watek .... zobaczymy pozniej efekty :tak:

Też bym chciała się dopisać... Ale wciąż nie wiem,które ziółka pić. :-(

:eek::tak:Hej BabeCZKI!!!
Co tam słychac????Ja jestem padnieta:-(Tata jutro ma operacje!!

Jakies nowe wiesci bo nie dam rady nadrabiac:zawstydzona/y::no:

Wiecie co ja dzis zrobiłąm rano test
I były II krechy- z czego jedna dorysowana długopisem przez mojego M

M. mocny! :-D
A a tatę trzymam kciuki. :tak:

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

Buuu,przykro mi... :-( Ale może jednak to nie na @ plamienia? :cool2:

reklama
EWELINA SVENSONKA gratuluję widze że wam tak jak mi udało się w 1 cyklu.

U mnie już lepiej na szczęście czasem mdłości są ale już takie jakby wcale ich nie było_Ogólnie jest dobrze tylko te spanie ,wieczorem to padam jak kłoda wstaje rano i chodze jak zombi ,no ale pocieszam się że niedługo wszystko się zmieni.

Musze was poczytać kochanae bo ostatnio nie miałam czasu ,bo mam żałobe po wójku ,ale nie będe o tym pisać ,Trzymam za was kciuki i do dzieła kochane.

Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!

nie wytrzymalam do 25 zrobilam test bo chcialam sie drinola na pic a tu krzyzyk jak nic na tesciorzeeeeeeeeeeeee
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka życzę na te 9 miesięcy !!!!!!!!!!!:-):-)

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

:-:)-:)-:)-:)-:)-( wredna @ niech nie przylazi!!!
U mnie tez nici z testu ,!:-:)-:)-:)-(

oliwka fajne masz dzieciaczki mi się tez marzy trójeczka:-)
Zdrówka dla dzidzi i Ciebie!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss a jak Twoja @ ? rozkręca się już ?

Ja mam nadzieję że moja zawita już w następny weekend. Czekam na nią jak na zbawienie. I mam nadzieję że wredota nie będzie mi kazać czekać na siebie.

EWELINA SVENSONKA gratuluję widze że wam tak jak mi udało się w 1 cyklu.

U mnie już lepiej na szczęście czasem mdłości są ale już takie jakby wcale ich nie było_Ogólnie jest dobrze tylko te spanie ,wieczorem to padam jak kłoda wstaje rano i chodze jak zombi ,no ale pocieszam się że niedługo wszystko się zmieni.

Musze was poczytać kochanae bo ostatnio nie miałam czasu ,bo mam żałobe po wójku ,ale nie będe o tym pisać ,Trzymam za was kciuki i do dzieła kochane.
witaj:-)to dobrze ze nie mecza cie jakies wymioty heheheh ja narazie tez ok;-)tylko ciagle jemmmmmm:-Da wizyte mam na piatek do lekarza. dzis dzwonilam:tak:mysle ze juz cos bedzie widac na usg

witaj:-)to dobrze ze nie mecza cie jakies wymioty heheheh ja narazie tez ok;-)tylko ciagle jemmmmmm:-Da wizyte mam na piatek do lekarza. dzis dzwonilam:tak:mysle ze juz cos bedzie widac na usg

to super że dobrze się czujesz ,ja tez tak miałam a mdłości przyszły tak 6-7 tydzień i to okropne ..teraz lepiej ale najgorzej jak ktoś coś smaży w kuchni ,wtedy normalnie umieram .Kochana zmień sobie suwaczek na ciążowy ;-) ja na usg ide w czwartek!!!mam nadzieję że już fasolina będzie pięknie widoczna ,doczekać sie nie moge.

reklama
mysza no hej :-) a no 2 sie juz wczoraj rozkrecila... jak pierwsza po porodzi rozkrecala sie 2 dni tak teraz od razu przyszla jak dawniej przed ciazo i czuje ja bardzo dobrze ;-) wczoraj wypilam pierwsze ziolka jupii:-) oby daly efekty musze mezowi podziekowac bo rano wstalismy bzyku bzyku a on mowi ze chyba okresu dostane bo i bach kilka minut i dostalam dobry z niego wywolywacz @ haha :D

dziewuchy odnosnie jeszcze watku ziolopijek macie racje ze bedzie czytelnie ale niech jedna sie tym zajmie i dopisuje bo tak to nam sie natworzy kilka stron a lepiej zeby na jednej dwoch bylo nie sadzicie ?? jak ktoras nie chce ja sie moge tym zajac bardzo bym chciala :sorry: tak jak na ocianie bylo mi chodzi ....

Do góry