reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale mnie też na początku wyszłą jedna krecha...mimo że małpiszon spóźniał się już ze 2 dni...a drugiej kreseczki nawet nie było widać. Nic, a nic, zero jakiegokolwiek śladu. Powtórzyłam test w bodajże 33dc, czyli 4 dni po pierwszym teście i wyszły dwie wyraźne krechy. Ale byłam w szoku!
Teraz pewnie to ja się z testami bawić nie będę, tylko w razie podejrzeń od razu zrobię betkę...ale na to muszę jeszcze poczekać. Najpierw muszę ugościć @.

tez o tym myslałam...bede miała jasnosc...

a ile juz bedziesz po terminie@? bo chyba powinno juz ci wyjsc po tylu dniach od poprzedniego testu:tak:

dziś jest 32 dc więc 2 dni od ostatniego... a 4 od terminu @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
olkale a robiłaś teściora ?!? jak piersiątka, bo to czasami też jest objawem ?
Mysza tak piersiątka sa tkliwe i trochę większe, ale mnie zawze bolą i nie umiem ocenic czy mocniej czy nie... moze są trohcę większe niz zwykle (?) sama nie wiem

cholerka zaczynam sobie wkręcać...!!!:wściekła/y:

no to jutro rano sikamy:-D:-Dale ja mam cycolki ze...czasami mysle ze mi je rozsadzi takie ciezkie i bola:szok:

no dobra kupię tescik dzisiaj...żeby Tobie było raźniej ;-)

Mysza tak piersiątka sa tkliwe i trochę większe, ale mnie zawze bolą i nie umiem ocenic czy mocniej czy nie... moze są trohcę większe niz zwykle (?) sama nie wiem

cholerka zaczynam sobie wkręcać...!!!:wściekła/y:
no mnie bola inaczej tzn na poczatku sutki a teraz cale bola, sa ciezkie,pieka i bola nawet jak chodze bez stanika:eek:a z tego ze urosly bardzo sie ciesze:-D

no mnie bola inaczej tzn na poczatku sutki a teraz cale bola, sa ciezkie,pieka i bola nawet jak chodze bez stanika:eek:a z tego ze urosly bardzo sie ciesze:-D

też tak miałam zaraz po starankach przez ok tydzień, półtora to same sutki (ale nie zwróciła uwagi na to, bo myślałąm, ze to od pieszczotek;-)) a teraz całe

no nic muszę lecieć Kochane ...do zobaczenia

ewelina u Ciebie to na pewno coś rośnie. Mnie najbardziej właśnie na początku drażniły piersiątka...bolały jak jasna cholercia i były niedotykalskie.
olkale jak już 4 dni po @ to rób dzisiaj tego teściora, albo rano na betkę i popołudniu będą wyniki. Na betkę nie trzeba iść przecież na czczo.

Trzymam za Was mocno dziewczyny. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym przeczytać ze u Was po dwie krechy.

ewelina u Ciebie to na pewno coś rośnie. Mnie najbardziej właśnie na początku drażniły piersiątka...bolały jak jasna cholercia i były niedotykalskie.
olkale jak już 4 dni po @ to rób dzisiaj tego teściora, albo rano na betkę i popołudniu będą wyniki. Na betkę nie trzeba iść przecież na czczo.

Trzymam za Was mocno dziewczyny. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym przeczytać ze u Was po dwie krechy.
ciesze sie ze nam dopingujesz po tym co cie spotkalo:zawstydzona/y::tak:ja tez mam nadzije ze mam fasoleczke:-Djutro robie tesciora z rana:-)chociaz caly czas patrze na ten test gdzie wyszla druga jasna kreska i wciaz ja widze:-)

reklama
Tak sobie czasami myślę że poprzednia ciąża, a właściwie starania o nią były takie beztroskie. Stwierdziliśmy że chcemy mieć dzidziusia i normalnie się kochaliśmy...Poszłam co prawda do ginka żeby mi sprawdził czy mam owulkę, ale nie było tego całego zamieszanie jakie teraz mam w łepetynie.
Obawiam się że teraz to ja zwariuję. Będę liczyć, mieszyć, malować wykresy...mimo że się nie bardzo do tego nadaję i obiecałam sobie że nie będę tak robić. No ale cóż ->takie życie!
Choć zrobię chyba wszystko zeby moje dzieciątko znowu wróciło do brzuszka.

A sorki za takie przemyślenia ale tak mnie wzięło na wspominki.

ciesze sie ze nam dopingujesz po tym co cie spotkalo:zawstydzona/y::tak:ja tez mam nadzije ze mam fasoleczke:-Djutro robie tesciora z rana:-)chociaz caly czas patrze na ten test gdzie wyszla druga jasna kreska i wciaz ja widze:-)

Jestem Waszym największym kibicem ;-);-);-) bo to daje właśnie to światełko nadzieji że mi też się uda!
Ewelinko rób teraz ten teścior i już!!!!

Do góry