reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tak sobie czasami myślę że poprzednia ciąża, a właściwie starania o nią były takie beztroskie. Stwierdziliśmy że chcemy mieć dzidziusia i normalnie się kochaliśmy...Poszłam co prawda do ginka żeby mi sprawdził czy mam owulkę, ale nie było tego całego zamieszanie jakie teraz mam w łepetynie.
Obawiam się że teraz to ja zwariuję. Będę liczyć, mieszyć, malować wykresy...mimo że się nie bardzo do tego nadaję i obiecałam sobie że nie będę tak robić. No ale cóż ->takie życie!
Choć zrobię chyba wszystko zeby moje dzieciątko znowu wróciło do brzuszka.

A sorki za takie przemyślenia ale tak mnie wzięło na wspominki.
doskonale cie rozumiem bo ja przy pierwszej ciazy to mialam raczej wpadke wiec nie trzeba bylo liczyc i myslec a teraz myslalam caly czas czy sie udalo. ale jak sie udalo to to 1 cykl staran:-)

reklama
o mysza moja !!!!!! :-)

hej dziewczynki ;-)zaraz nadrobie troche i dzisiaij cala jestem dla fas na forum :-) mm wolne uff po dwoch dniach po 12 godzin bbrrr

milego dnia zycze :tak:

o mysza moja !!!!!! :-)

hej dziewczynki ;-)zaraz nadrobie troche i dzisiaij cala jestem dla fas na forum :-) mm wolne uff po dwoch dniach po 12 godzin bbrrr

milego dnia zycze :tak:

No nareszcie...bo już się na wycieczkę do Opola szykowałam! Fajnie że jesteś :tak:
Tak właśnie myślałam gdzie się podziewałaś, ale widzę że pracka Cię pochłonęła. Co u Ciebie ? Jak dupki ?

doskonale cie rozumiem bo ja przy pierwszej ciazy to mialam raczej wpadke wiec nie trzeba bylo liczyc i myslec a teraz myslalam caly czas czy sie udalo. ale jak sie udalo to to 1 cykl staran:-)

Ja to się teraz zaczęłam martwić jak będą wyglądały teraz moje cykle...czy znowu mi ginek powie że bez owulki są ?!? Jeżeli potwierdziłby się scenariusz że mimo to zaszłam w ciążę to ok.
Ale...no właśnie zawsze występuje to ale! I to mnie wkurza.
Niech żyją optymiści!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja to się teraz zaczęłam martwić jak będą wyglądały teraz moje cykle...czy znowu mi ginek powie że bez owulki są ?!? Jeżeli potwierdziłby się scenariusz że mimo to zaszłam w ciążę to ok.
Ale...no właśnie zawsze występuje to ale! I to mnie wkurza.
Niech żyją optymiści!
najwazniejsze jest to ze sie nie poddalas:-)bedzie dobrze:tak:trzymam za was kciuki

ok do pozniej. ide ogarnac mieszkanko a potem na zakupy z córcią

mysza no dokladnie praca mnie wciagnela zassala i inne takie... sobota i niedziela cale po 12 godzin te a kiedy mam weekend wolny to do szkoly musze :eek: kosmos no ale jak mus to mus...
fajnie ze jestes na tym forum :-) ja na tamto juz nie wracam :tak: teraz tak mysle ze tam zabardzo mysle o tym co sie stalo o tych badaniach wszystkich bbbrrrr ja juz mam porobione najwazniejsze i sie z tego ciesz ebo wiem co i jak a tak to mozdze czy moze jszcze to czy tamto... ;-) dupka juz dzisiajn nie biore czekam teraz dzielnie na @ ... nie wiem czy jest sens robic testa bo nei czuje sie fasolkowo wiec chyba ie zrobie szkoda mi kasy bo niewiele mi przez psa zostalo do 10tego :sorry:

z moja owulka to niby tak z enie mialam od porodu :zawstydzona/y: w styczniu bylam 3 lekarzy w roznym czasie i zadnem pecherzyks ie nei robil i jeden powiedzial ze chyba mam pco i juz sama nie wiem bo ten moj mowil ze nie mam :no: zalamac sie idzie... z tempki tez ni chu chu nie wychodzila owulka dlateego chce zaczac pic te ziolka ale zarymowalam :-) bo gino nie chce mi clo jeszcze dac :-( a ja tak bardxo bym chciala ...

ewelina dawaj rob testa no :-) a wczoraj byly jakies fasolki ??

ok do pozniej. ide ogarnac mieszkanko a potem na zakupy z córcią
Nie uciekaj tylko rób tego teściora !!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

missiiss widocznie Ty musisz poczekać na mnie :-) a czym lekarz argumentuje to że clo nie chce dać ?!?
Też myślałam żeby isć do ginka i poprosić, ale pewnie powie mi żebym nie cudowała, bo przecież nawet nie wiemy jak to będzie. Tylko ze ja nie chcę czekać i próbować. Liczyć i mierzyć. Ja chcę dzidziusia.

A ta @ to teraz kiedy powinna się pojawić ?

mysza wlasnie moj ginek jest dziwny najpierw mi mowil ze clo wprowadzimy a teraz ostatnio jka byam to powiedzial ze nie jeszcze nie bo ostatnio 4raczki byly u nich w szpitalu a ze ja mam tendencje do blizniakow i trojaczkow to mi go narazie nie da tylko w ostatecznosci... i wie ze owulacji nie mialam :-( kurde wkurza mnei to ja mam znow czekac na owu do 62 dc?? bez sensu :zawstydzona/y: blagac nie bede bo tez pomysli o mnie to co piszesz i ja tez nie chce czekac juz dluzej juz ponad 3 miechy czekam i mam juz dosc :-( teraz sie jeszcze boje ze prsychika bedzie mnie blokowala :zawstydzona/y:

a okres mam dostac do 7 dni oby przyszla w poniedzialek albo na weekend :-) ju bym chciala zaczac te ziolka pic :tak:

a ty czekasz teraz na owulke czy @??

a ty czekasz teraz na owulke czy @??

Ja to już sama nie wiem na co czekać... :zawstydzona/y: Nie wiem czy owulkę miałam czy będę mieć...i kiedy. Chciałabym żeby @ przylazła bo bym już mniej więcej wiedziała jak się te moje cykle poukładały i wtedy polezę do ginka żeby mi w następnym cyklu sprawdził tą owulkę i równocześnie zaczęlibyśmy działać.
Ale jakby @ nie było i pojawił się bąbelek to wcale bym nie płakała tylko skakała do góry :-)

Ja to wymyśliłam że pójdę do innego ginka we wtorek i niech mnie on jeszcze zobaczy. Może coś mi ciekawego powie.

Jeszcze gryziemy się ostatnio z moim chopem - co prawda o pierdoły, ale mnie to wkurza.

reklama
mysza ja sie gryzlam tez ale o to kiedy dzidzia bo on chcial wiecej odczekac ;-) ja tez bym poszla do drugiego ginka :tak: ja bylam u trzech... i przynajniej dwoch powiedzialo to samo wiec looz wiem komu mniejwiecej ufac ;-)
oby szybko malpa przylazla albo pecherzyk :-) a moze w jednym czasie bedziemy mialy :-) wszystko i @ i owulke i dzidzia!!!!!:-)

Do góry