reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

missiiss to by było idealne żeby wszystko u nas pojawiło się równo.
Ja tam nie wierzę, bo chyba aż taką szczęściarą nie jest żeby się tak udało. Ale kto wie... :-)
Mogłam iść do tego drugiego ginka w tym tygodniu jak przypuszczalnie mogłabym mieć owulkę...wtedy by mi powiedział. Ale cóż...przespałam ten czas, a teraz pozostało tylko czekanie.
Zrobie może dzisiaj tego teściora na owulkę. Zobaczymy co pokażę...choć mam ochotę je wszystkie wypierdzielić do śmieci, żeby się nie zadręczać.

reklama
czesc wszystkim niebylo mnie zaledwie 2 dni a tu tyle stron ze nie moge nadrobic.

PAJKAA- gratlacje syna ja musze jeszcze troche poczekac zeby sie dowiedziec co bedzie. a ty w ktorym tyg sie dowiedzialas?

Sa jakies nowe fasolki??

missiiss ale będę miała święty spokój :-)

witaj czarna

Ja zmykam do łazienki, troszkę się odgruzować i wyszykować. Do później.

czesc dziewczynki!
ale sie pochorowalam!:angry::wściekła/y: nic mi sie nie chce, ledwo zyje a dzis owulka wiec wypadaloby sie postarac, ale jak???? ach, taka zla jestem....:crazy:

witam si i ja:-)
Juz jesem po wizycie.Pani doktor bardzo fajna:tak:
ale najwazniejsze ze nie ma torbili zadnej:-D:-D:-D:-D:tak::tak::-):-)Tak sie ciesze!
W kolejnym cyklu mam zrobic prolaktyne i progesteron.
A we wtorek mam zrobic betke!

A co tam kochane u was????

martuska nie za ciekawie zycze duzo zdrowka!!! odkladasz staranka ??

batonik no jakos wlasnie tak cicho sie zrobilo, a wczoraj jak bylam w pracy to przyszlam i sie za glowe zlapalam ile naskrobalyscie :-)

ja juz wrocilam z pieskiem sie nachodzilismy !! tzn on siedzial pod kurtka a ja sie nachodzilam ;-)

reklama
martuskaa jaki Ty ten test robiłaś ?!? Bo te moje wydają mi się jakieś badziewne... Zapowiada się u Ciebie bardzo przyjemne popołudnie/wieczór/noc :-)

Do góry