życze kochana by znalazł też Twój adresno wlasnie bociany bociany kurka chyba z trasy zboczyly bo ja tez bym juz chciala zeby przylecial i uwil sobie gniazdko na moim kominku....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
życze kochana by znalazł też Twój adresno wlasnie bociany bociany kurka chyba z trasy zboczyly bo ja tez bym juz chciala zeby przylecial i uwil sobie gniazdko na moim kominku....
niby niedaleko ale narazie niechce meza stresowac zaraz na poczatku watpliwosciami o jego chlopakow wkoncu to jego meskosc
no tak, poza tym chyba trzeba by było sprawdzić HCG czy trzeba laparoskopię robić...olkale ja chodze prywatnie do lekarza bo tym co przyjmują na kasę chorych to też nie ufam. Ostatnio poszlam tak tylko aby zobaczyc co mi powie inny lekarz a ta od razu bez żadnych badan skierowala na zabieg laparoskopowy w celu sprawdzenia drożności jajowodów oczywiście nie poszłam bo różnie z takimi zabiegami jest
widzę, ze oczekujesz na cud nadal...:-( zaglądaj do Nas cześciej zapraszamy87zabka
hej , kiedyś udzielałam się na tym wątku i podczytuję od czasu do czasu jednocześnie mocno trzymając za wszystkie staraczki kciuki ! Zwróciłam uwagę na Twoje pytanie odnośnie nasienia i jego gęstości. Mi ginka (z kliniki leczenia niepłodności tak a propos) powiedziała,że facet powinien dużo pić wody ( jakieś 2 litry dziennie ) i może brać flegamine w tabletkach 3 razy dziennie po jednej, jak to ona ujęła : "rozrzedzi to co na górze i tam na dole też ;-) " także może spróbujcie? Mam nadzieję,że ta "moja " rada na coś się przyda. Powodzenia wszystkim dziewczynom !
no czekam sobie już 9 czy 10 cykl , już się w tym wszystkim gubię i dziękuję pięknie za zaproszenie, ale tyle piszecie że nie nadążam ale będę zaglądać ;-)widzę, ze oczekujesz na cud nadal...:-( zaglądaj do Nas cześciej zapraszamy
dziś się dowiedział od kumpel, któe wiedza to od swoich dinów, ze co drugi dzień, bo chłopaczki to mają być przedszkolaki a nie niemowlaki...;-)mam do Was pytanie bo wyczytałam że żeby określić dzień owulacji to najpewniej od długości cyklu odjąć 14 dni bo ta ostatnia faza z reguły ma 14 nom czasem 15 dni więc wychodzi mi że to u mnie 16 dc a dziś jest 13 i powinnam się przytulać z moim R co drugi dzień w parzyste czy codziennie czy już sama nie wiem kiedy
olkale narazie lekarz powiedział że zobaczy jak to jest z tą owulacja i jeśli okaże się że komórka jajowa nie wydostaję się z pęcherzyka to da mi zastrzyki które spowodują sztuczne uwolnienie kom. jajowej a jak to nie pomoże to porobimy inne badania