reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny mam pytanko czy znacie jakieś sprawdzone witaminki lub proszeczki które korzystnie wpłynełyby na nasienie M?

reklama
:-):-):-) jak Ty to wszystko tak dobrze pamiętasz to to musi coś znaczyć:tak: i nawet już wiesz jaka płeć,no nie ma co proroczy sen kochana:-):tak:
oj jak bardzo bym chciała..ale chyba juz to pisałam..no to tak na wszelki wypadek jakby ktoś nie wiedział ...:-D
tak bardzo wyrazisty sen :tak: no szanse jakieś są mam dziś 29 dc i @ jeszcze nie ma...;-) no ale ona mnie pewnie sciemnia, bo ja miewam między 28-30 (jeden 24) staram się nie nakręcać ...:no:

Ja jutro idę na "przeczyszczenie" i mam nadzieję,że wtedy od razu zajdę w ciążę;-):-)
Jutro idziesz?! A bedziesz przyjeta normalnie do szpitala?
Trzymam kciuki, zeby za bardzo nie bolalo! I napisz jak poszlo?

Ta "niepłodność" tak strasznie brzmi. :eek: I dziwnie zarazem,bo przecież mam Córcię. :-D :-p
Bo nieplodnosc, to choroba, ktora sie leczy. Bezplodnosc - to juz problem...

dziewczyny mam pytanko czy znacie jakieś sprawdzone witaminki lub proszeczki które korzystnie wpłynełyby na nasienie M?
salfezin to typowo męski witaminki :-Dserwuję je mojemu męzulkowi...plus wit B i kwas foliowy...wyczytała na Naszym Bocianie... QWas bardzo lubie, ale tam zagladam bo to skarbnica wiedzy...tylko przetłacza mnie ogrom problemów na jakie cierpią dziewczyny...:-(

ok laseczki ja tez uciekam. jutro okolo 11 ide do lekarza po powrocie dam znac co i jak. milego wieczorku a pozniej nocki
powodzenia

hahah, ciekawe czy najpierw "zaleci" do Ciebie czy do mnie;). Jaką drogę obierze ów bocian?! Oto jest pytanie:-D

Dziewczyny, a ja potej jutrzejszej drożności to chyba męża dopadne, bo my od 1,5 tyg praktycznie nic.
koniecznie, bo po tym badaniu podobno większe szanse na zajście nawet jeśli były drozne...ja za tydzień i 3 dni idę do szpitala:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jutro idziesz?! A bedziesz przyjeta normalnie do szpitala?
Trzymam kciuki, zeby za bardzo nie bolalo! I napisz jak poszlo?

Normalnie to znaczy jak? Idę do spzitala na Oddział Izolacyjny. Badanie chyba będzie robił mi mój lekarz, dzis do niego dzowniłam, bo prosił by dzień przed zadzownić. Ciekawa jestem jednak, o której zląduję jutro do domu

Wiem,że dostanę 1 dniowe zwolnienie szpitalne i na kilka dni jeszcze dodatkowo

olkale narazie lekarz twierdzi że niby jest ok.ale na dokładniejsze badania może mnie skieruję na nastepnej wizycie

dziewczynki zmykam do łóżeczka padam na twarz :-(
Czarna daj znac jak będziesz po lekarzu
nanusia trzymam kciuki

Buziaki laseczki i przepraszam Was za mój dzisiejszy sfochowany humor :zawstydzona/y:

reklama
olkale narazie lekarz twierdzi że niby jest ok.ale na dokładniejsze badania może mnie skieruję na nastepnej wizycie

no ale przez te dwa lata jak to się staraliście i chodziłaś do tego lekarza czy nie?
Owulacja w porządku w niego na oko czy miałaś usg?

dziewczynki zmykam do łóżeczka padam na twarz :-(
Czarna daj znac jak będziesz po lekarzu
nanusia trzymam kciuki

Buziaki laseczki i przepraszam Was za mój dzisiejszy sfochowany humor :zawstydzona/y:

kochana więcej nadziei życzę od piatku goni Cię @ a dziś wtorek i Cię nie dogoniła...kolorowych snów:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry