reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobietki a ja ma pyytanko co do tempki jak dzis w nocy od 2:00 sie ciagle przebudzalam az do rana ( w nocu co 30 minut a nad raznem od 5 co 15 minut) wiec kiepsko spalam to czy poranna tempke mam zapisac jako zaklucona??? bo dzis byla nizsza i niewiem czy zaklucona prze ten spaprany sen czy to juz spadek przed @ i moge sobie darowac testownko :zawstydzona/y: szkoda ze macku niema bo by spojzala mi na wykresik i doradzila :-(

reklama
Normalnie to znaczy jak? Idę do spzitala na Oddział Izolacyjny. Badanie chyba będzie robił mi mój lekarz, dzis do niego dzowniłam, bo prosił by dzień przed zadzownić. Ciekawa jestem jednak, o której zląduję jutro do domu

Wiem,że dostanę 1 dniowe zwolnienie szpitalne i na kilka dni jeszcze dodatkowo
Normalnie to znaczy, ze przyjma Cie na oddzial i dostaniesz wlasne lozeczko;-)
OKALE pisalas ze ja sama niemoge stwierdzic konsystencjispermy:eek: ale przeciez widze jak odrtazu ze mnie wylatuje to jest gesta jak plodny sluz tyle ze to sperma dlatego sie zastanawiam bo gdzies czytallam ze gesta to oznaka odwodnienia organizmu wiec mysle ze powinna byc rzadka i stad moje poprzednie pytanie czy z takiej gestej chlopaki sie wydostana i doleca ndo jajeczka :eek:
A masz porownannie z inna sperma, czy Twojego M jest rzeczywiscie bardziej gesta? Bo ogolnie to przeciez sperma jest gesta...

olkale narazie lekarz powiedział że zobaczy jak to jest z tą owulacja i jeśli okaże się że komórka jajowa nie wydostaję się z pęcherzyka to da mi zastrzyki które spowodują sztuczne uwolnienie kom. jajowej a jak to nie pomoże to porobimy inne badania
A mialas badane hormony (byc moze juz o tym czytalas, ale nie pamietam...)? Bo mi tez pecherzyk rosnie, ale nie peka najprawdopodobniej przez wysoka prolaktyne.

Cytat:
Napisał nanusia82
Normalnie to znaczy jak? Idę do spzitala na Oddział Izolacyjny. Badanie chyba będzie robił mi mój lekarz, dzis do niego dzowniłam, bo prosił by dzień przed zadzownić. Ciekawa jestem jednak, o której zląduję jutro do domu

Wiem,że dostanę 1 dniowe zwolnienie szpitalne i na kilka dni jeszcze dodatkowo

Tego to jeszcze nei wiem

A masz porownannie z inna sperma, czy Twojego M jest rzeczywiscie bardziej gesta? Bo ogolnie to przeciez sperma jest gesta...

A mialas badane hormony (byc moze juz o tym czytalas, ale nie pamietam...)? Bo mi tez pecherzyk rosnie, ale nie peka najprawdopodobniej przez wysoka prolaktyne.
porownania jako takiego niemam z innymi bo jestem wierna mezowi :-D;-) ale wydaje mi sie ze kiedys byla rzadsza a nie takie gluciory :eek: sorka za szczegoly a ja niewiem jak maja inni panowie :eek:

maćku nie miałam robionych badań hormonalnych ale spytam się teraz jak będe na wizycie czy by mnie skierował

hej kobietki a ja ma pyytanko co do tempki jak dzis w nocy od 2:00 sie ciagle przebudzalam az do rana ( w nocu co 30 minut a nad raznem od 5 co 15 minut) wiec kiepsko spalam to czy poranna tempke mam zapisac jako zaklucona??? bo dzis byla nizsza i niewiem czy zaklucona prze ten spaprany sen czy to juz spadek przed @ i moge sobie darowac testownko :zawstydzona/y: szkoda ze macku niema bo by spojzala mi na wykresik i doradzila :-(
Ja bym zostawila jako zaklocona... Bo nie musi to byc spadek przed @, tym bardziej, ze ostatnio mialas dlugo faze poowulacyjna. A przed @ spada 1-2 dni, a czasami nawet dopiero w dniu @.

Tego to jeszcze nei wiem
No ale idziesz z pizamka i szlafrokiem?;-)

kurcze ja chyba myslami przyuwoluje hihihi napisalam w poprzednim poscie ze szkoda ze niema macku i co???macku sie odrazu pojawila hihihihihi:-D

Cytat:
Napisał nanusia82

Tego to jeszcze nei wiem

tzn, miałam wziąźć rzeczy jak na jeden dzień pobytu w szpitalu. Zamiast piżamy i szlafroka wzięłam dres, bo będzie wygodniej. Chyba może być co?

Ja bym zostawila jako zaklocona... Bo nie musi to byc spadek przed @, tym bardziej, ze ostatnio mialas dlugo faze poowulacyjna. A przed @ spada 1-2 dni, a czasami nawet dopiero w dniu @.

DZIEKOWAC:tak: uff.. a juz myslalam ze nadzieja poszla precz no ale jak mowisz ze tempka spada przed lub w @ to spoko bo ja termin mam na poniedzialek bo dzis 30 dc a w poniedzialek albo test albo @

Cytat:
Napisał nanusia82

Tego to jeszcze nei wiem

tzn, miałam wziąźć rzeczy jak na jeden dzień pobytu w szpitalu. Zamiast piżamy i szlafroka wzięłam dres, bo będzie wygodniej. Chyba może być co?
no ja niewiem czy dobrze ci sie bedzie lezalo w luzku szpitalnym w dresie i dziwnie bedzie wygladac wszystkie babki w szlafroczkach a ty dresik ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maćku nie miałam robionych badań hormonalnych ale spytam się teraz jak będe na wizycie czy by mnie skierował
Moze popros. Jak sie u mnie okazalo, ze mam ta prolaktyne i zaczelam grzebac w necie, to sie okazalo, ze masa dziewczyn ma z tym problem. A dosc latwo sie ja leczy - mi po miesiecznej kuracji z 39 spadla do 1! (norma ponizej 15)
Cytat:

Ja bym radzila jakas tunike ubrac. Zeby wiesz jak trzeba kiece pod brode, a pozniej sobie spuscic... Bo jak glupiego jasia dostaniesz to raczej nie bedziesz w stanie spodni zalozyc po badaniu...

Ostatnia edycja:
Do góry