macku ja rysuje tzn szkicuje bardziej no i ostatnio mnie szydelko wciagnelo... lubie tez robic cos z nieczego
fajnie tak dla firmy robic... ja szydelkuje ciuszki dla dziewuch w ciazy narazie z babybooma a pozniej zamierzam jak mi sie skoncza zamowienia na tym forum zamierzam sie skusic na inne albo na allegro wystawic ;-)
kropka26
ja ci niestety nie pomoge
kurcze no ale rzeczywiscie dziwna sprawa... ne chce myslec co to moze byc innego oby to tylko @ swirowala i za dzien juz sobie poszla
olkale
to trzymam kciuki i powodzenia z piciem ziolek ja zaczynam z dniem pierwszej mapy i mam nadzieje i jestem pelna wiary ze wyjdzie szybciutko :-)
myśawitaj
trzymam kciuki za drugi test !!!! :-)
lena r hmmm ja wlasnie tez mialam plamienia ale w 25-27 dc tylko znajac moje dlugie cykle to to nie mozliwe zeby u mnie @ byla... w ogole to dziwne takie to bylo takie skape na potege plamienia...
i niby doktor mi powiedzial ze moze to owu ale nie moze byc bo 2 dni wczesniej bylam na monitoringu i zadnych pecherzykow nie bylo i mowil ze do owulki to jeszcze mi hoho brakuje... i zostalam bez odpowiedzi...
martuskaa dzieki za dopisanie a i przy 1 cyklu nie potrzeba tych znakow zapytania to moj pierwszy cykl ;-)
batonik wiem co czujesz... ja urodzilam antosia swojego w 24 tygodniu ciazy na nastepny dzien zmarl :-( a za 3 tygodnie moj brat do mnie pisze ze jego dziewczyna jest w ciazy .... :-
-( myslalam ze sie zalamie i bylam tak na niego zla ze nawet nie masz pojecia... choc moze to glupio brzmi ale ja sie nie pozbieraam od straty mojego synka jeszcze a jego wiadomosc mnie jeszcze bardziej zdolowala :-(
no wlasnie bociany bociany kurka chyba z trasy zboczyly bo ja tez bym juz chciala zeby przylecial i uwil sobie gniazdko na moim kominku....