agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jak sobie pomyśle jak to kiedyś było to az brakuje mi tego sexu bez zadnych wyliczen itp, itd.
Mnie już też to złościło i dlatego w tym miesiącu powiedziałam dość! Całkiem inaczej wszystko odczuwałam. LEPIEJ!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sobie pomyśle jak to kiedyś było to az brakuje mi tego sexu bez zadnych wyliczen itp, itd.
Ja juz sobie wyliczyłam ze jak do 25 sie nie pojawi to wtedy bede myslała o testowaniu ,bo mam ich az 5WIec trzeba wykorzystać
Sraty taty - jak jest tak daleko, to kazda jest taka madra! Zobaczymy jak bedziesz gadac jak bedziesz 3 dni przed @;-)Ja juz sobie wyliczyłam ze jak do 25 sie nie pojawi to wtedy bede myslała o testowaniu ,bo mam ich az 5WIec trzeba wykorzystać
Sraty taty - jak jest tak daleko, to kazda jest taka madra! Zobaczymy jak bedziesz gadac jak bedziesz 3 dni przed @;-)
Moze Tobie sie uda byc twardym... Ja zawsze mam taki zamiar na poczatku cykluTO juz jest duzym marginesem zapasu
bo bzdurą w m oim przypadku jest robic przed terminem@!!!!!
A jeśli chodzi o sraty taty to mnie osobiscie juz sie to znudziło
No to jest racja , ja zauważyłam ze jak intensywnie mysle o tym wszystkim to mam miljon objawów
I juz powiem Wam szczerze że mi sie to znudziło
Czasami chciała bym być zupełnie nieświadoma ,nie wiedziec co z czym sie je
Moze Tobie sie uda byc twardym... Ja zawsze mam taki zamiar na poczatku cyklu
Maćku,mi się udało być "twardą". Polecam! ;-)
Jezuuu,właśnie zjadłam wielki kawał sernika "gotowanego" z ogromem bakalii,bo wczoraj robiłam. I nadl jestem głodna. Dobrze,że ziemniaki już "dochodzą",to zaraz zjem wielką porcję obiadu,mniam!
tak tak też za tym tęsknie dlatego chyba urlop
Hehehehe mamy takie same mysli!!!!
Tylko ja biore to clo i nie wiem jak to bedzie!!!
Mam nadzieje ze jutro wszystko obgadam...