reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja juz sobie wyliczyłam ze jak do 25 sie nie pojawi to wtedy bede myslała o testowaniu ,bo mam ich az 5:szok:WIec trzeba wykorzystać:-D

WIecie co ja sobie zakupiłam len i pije, co prawda nie codziennie bo mi sie zapomina ale pije!!!!
No i jutro idę obadac nową p.doktor:-)CIekawe co mi powie!!!
chciała bym zeby dała mi skierowanie na prolaktyne i progesteron ,bo tego nigdy nie bnadałam...

Sraty taty - jak jest tak daleko, to kazda jest taka madra! Zobaczymy jak bedziesz gadac jak bedziesz 3 dni przed @:-p;-):-D

TO juz jest duzym marginesem zapasu:tak:
bo bzdurą w m oim przypadku jest robic przed terminem@!!!!!

A jeśli chodzi o sraty taty:-D to mnie osobiscie juz sie to znudziło:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maćku,mi się udało być "twardą". :cool2: Polecam! :-D ;-)

Jezuuu,właśnie zjadłam wielki kawał sernika "gotowanego" z ogromem bakalii,bo wczoraj robiłam. I nadl jestem głodna. Dobrze,że ziemniaki już "dochodzą",to zaraz zjem wielką porcję obiadu,mniam! :-D

No to jest racja , ja zauważyłam ze jak intensywnie mysle o tym wszystkim to mam miljon objawów:confused2::sorry:
I juz powiem Wam szczerze że mi sie to znudziło:tak:
Czasami chciała bym być zupełnie nieświadoma ,nie wiedziec co z czym sie je:-D
Jak sobie pomyśle jak to kiedyś było to az brakuje mi tego sexu bez zadnych wyliczen itp, itd.

tak tak też za tym tęsknie dlatego chyba urlop :tak:

Moze Tobie sie uda byc twardym... Ja zawsze mam taki zamiar na poczatku cyklu:zawstydzona/y:

Ja juz nie pamietam kiedy testa robiłam, no poza owulacyjnym:-D
W ostatnim cyklu tylko udało mi sie zakupic i nic wiecej:sorry:
Postaram sie byc twarda tak jak Agutka:tak:
A jak wymiekne no to mowi sie trudno:-D

Maćku,mi się udało być "twardą". :cool2: Polecam! :-D ;-)

Jezuuu,właśnie zjadłam wielki kawał sernika "gotowanego" z ogromem bakalii,bo wczoraj robiłam. I nadl jestem głodna. Dobrze,że ziemniaki już "dochodzą",to zaraz zjem wielką porcję obiadu,mniam! :-D

O jaaaaa az mi slinka poleciała:eek::laugh2:

My zaraz idziemy na obiadek do jakiejsc knajpki:tak:

tak tak też za tym tęsknie dlatego chyba urlop :tak:

Hehehehe mamy takie same mysli!!!!:-D
Tylko ja biore to clo i nie wiem jak to bedzie!!!:confused2:
Mam nadzieje ze jutro wszystko obgadam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry