reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Maćku,o matko dopiero doczytałam - przykro mi :-( ,ale trzymam kciuki za Twój kolejny cykl... :tak:

Olkale,no słychać i to coraz głośniej - już mam dość. :-(
Wczoraj byłam sama w mieście i tak się bałam,że coś okropnego... Zero przyjemności z tego,że w końcu mogłam się sama gdzieś wyrwać... :-( :zawstydzona/y:
Co do tych moich znajomych,to jest ich druga dzidzia - mają już 5,5letnią córcię Michalinkę - teraz rodzi się Michał,haha. :-D Nazwisko też mają "michałowe" bardzo. ;-) :-p

reklama
Gratuluje rekordu!:-)
Faktycznie - chociaz jakis pozytek mam z tego mojego mierzenia tempki...
mi to spada zazwyczaj w dniu spodziewanej @, w zeszłym cyklu 2 dni przed...no i też mogłam się trochę przygotowac:-(... nie zmieniło to faktu, ze i tak byłam rozczarowana, bo nadzieje umiera ostatnia...

maćku udało mi się zastosowac Twoje instrukcje:-D dziękuję

Olkale,no słychać i to coraz głośniej - już mam dość. :-(
Wczoraj byłam sama w mieście i tak się bałam,że coś okropnego... Zero przyjemności z tego,że w końcu mogłam się sama gdzieś wyrwać... :-( :zawstydzona/y:

kurcze szukają go szukają i znaleźć nie mogą, szok...a on przez to, ze bezkarny to szaleje:wściekła/y: słyszałam komentarz jakiejś psycholog, ze on czuje, ze ma władzę...

kurcze szukają go szukają i znaleźć nie mogą, szok...a on przez to, ze bezkarny to szaleje:wściekła/y: słyszałam komentarz jakiejś psycholog, ze on czuje, ze ma władzę...

Tak,bo jego podnieca strach kobiety. Nakręca go to jeszcze bardziej.
Ponoć ma dostęp do internetu,a na niektórych forach,to faktycznie - jak czyta,to podniecony musi być maxymalnie... :-(
Może on ma jakieś powiązanie z którymś policjantem,że wie,gdzie uciekać,bo tam obławy nie będzie w danej chwili? Cholerka już wie. :-(

Oczywiscie! Tylko kiedy...:confused2:

Jeszcze w tym roku!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziekuje! Takie zycie;-)
pisałaś chyba, ze masz problemy z prolaktyną mam nadziejeę, ze ie nie mylę (duzo nas tutaj;-)) a inne hormony?
Pytam, bo na ostatniej wizycie u gina (byłam na badniu na przeciwciała) dowiedziałam się, ze istnieje taka specjalizacja ginekologa, endokrynolg. Zajmują się tylko hormonami ginekologicznymi, u nas w Bydzi sa 3 takie poradnie, pisałam o tym wczesniej. Ten lekarz mówił, ze to najlepsze miejsce dla kobiet, które nie moga zajść w ciąże a mają problemy z hormonami..

maćku ja po @ zawsze zastanawial sie czego mnie ma to nauczyć..nie dziękuj za zycie bo ono taki króciótkie...;-)

uda się nam w końcu, widziałaś ilu "starym" forumowiczkom się udało...jedna z nich wymieniała je we wczorajszych postach...kiedyś o nas tak bedą pisały:tak:

miałam na myśli cytaty:-D

Kochane ja na trochę znikam, idę zrobić obiadek... no i postanowiliśmy się dźwignąć z łóżka...bo jeszcze walentynkowo wylegujemy sie:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry