reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pisałaś chyba, ze masz problemy z prolaktyną mam nadziejeę, ze ie nie mylę (duzo nas tutaj;-)) a inne hormony?
Pytam, bo na ostatniej wizycie u gina (byłam na badniu na przeciwciała) dowiedziałam się, ze istnieje taka specjalizacja ginekologa, endokrynolg. Zajmują się tylko hormonami ginekologicznymi, u nas w Bydzi sa 3 takie poradnie, pisałam o tym wczesniej. Ten lekarz mówił, ze to najlepsze miejsce dla kobiet, które nie moga zajść w ciąże a mają problemy z hormonami..

maćku ja po @ zawsze zastanawial sie czego mnie ma to nauczyć..nie dziękuj za zycie bo ono taki króciótkie...;-)

uda się nam w końcu, widziałaś ilu "starym" forumowiczkom się udało...jedna z nich wymieniała je we wczorajszych postach...kiedyś o nas tak bedą pisały:tak:
No tak - jestem prolaktynka;-)
Wiem, ze jest taka specjalizacja endo-gin. Ja jednak mieszkam w malym miescie i u nas raczej nie mam co liczyc na wizyte u takiego. A jak na razie nie chce mi sie robic wycieczek krajoznawczo-medycznych;-) Ale bylam u endokrynologa - w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam...
W tym cyklu, jesli okaze sie, ze mam w koncu owulke, chyba sie wybiore zbadac sobie progesteron. On tez jest przeciez wazny, a ja go jeszcze nie mialam badanego:no:

Dzisiaj tak sie zastanawialam, ile to juz u nas trwa... I na dobra sprawe luzacki seksik z zalozeniem "co ma byc to bedzie" trwa u nas juz od lipca 2008 roku! Czyli 19 cykli :szok: Chyba juz czas zalapac jakas depreche;-)

reklama
Wiecie co,wczoraj miałam taki dzień,że myślałam,iż wieczorem "wybuchnę" i zacznę krzyczeć... Normalnie nerw,jak nie wiem :confused2: Ale jakoś się udało uniknąć wybuchu.

Dziś mogę góry przenosić,mam mega power od kilku dni,a do tego teraz humor jakiś taki wesołowaty,buehehe. ;-)
Jeszcze żeby mnie majty w jajniki nie uciskały,to byłoby dobrze. :confused2: :-p :-D I ci*ka nie uwierała. Normalnie,jakby mi spuchłą i wyschła = nieprzyjemnie przy chodzeniu. :zawstydzona/y:

Sorrka za szczegóły. :zawstydzona/y:

noooo, przyszla...:confused2:
Ja to sie zastanawiam kiedy sie mozliwosci skoncza?;-) Bo ciagle nowe objawy i kazdy cykl inny, a zawsze konczy sie tak samo...:confused:

wiesz podejrzewam że nigdy kobiety sa zdolne zawsze cos wymysla

Ja również "kochająco się witam;-):-D

maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś:tak: głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...

Tośka nie kracz, jak ...bo wykraczesz, coś czyatłam ostatniona temat pozytywnego myślenia...puki nie przyszłą @ to jest nadzieja:tak:
Ach ta nadzieja :-(

KOchane trzymam za Was kciuki, zeby @małpka nie przyszła i żeby te wasza objawy cosik znaczyły:tak:

.

Przecież obydwie wiemy,że Tobie się uda! Tak samo,jak Nam wszystkim. :tak:
zgadzam się uda się uda :tak:

:confused:

Oczywiscie! Tylko kiedy...:confused2:
Kochana tego nikt nie wie niestety ale się uda :-)

Hehehe,no czytałam też,ale wiesz... co kobietka,to inny objaw. ;-) A u mnie,co cykl,to też inne objawy i weź tu bądź mądra... :confused2: Grunt,że @ nie ma. :-D

Co kobieta to inne objawy - ja to już zaraz po owulce w ciązy jestem hehehe wiec co tu się dziwić :-D

Dziewczyny a co myslicie o piciu ziolek? Moze zaczne...:sorry:
jakie ziółka ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to jest racja , ja zauważyłam ze jak intensywnie mysle o tym wszystkim to mam miljon objawów:confused2::sorry:
I juz powiem Wam szczerze że mi sie to znudziło:tak:
Czasami chciała bym być zupełnie nieświadoma ,nie wiedziec co z czym sie je:-D
Jak sobie pomyśle jak to kiedyś było to az brakuje mi tego sexu bez zadnych wyliczen itp, itd.

reklama
Do góry