reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No tyle napisały że doczytać nie mogę;-)
ja dalej w stanie oczekiwania...chociaż widziałąm dwa razy po siusiu takie plamki krwi ze śluzem ale to było w nocy i teraz dalej nic więc już nic nie rozumiem:eek:
@ nie ma.moja cierpliwośc chyli się ku upadkowi;-)

lenka trzymaj się :tak: dasz radę, twój organizm wystawia Cię na na próbę...cierpliwości:tak: grunt,ze jeszcze @nie przyszała...

Czuję się trochę tak jakby moje dotychczasowe starania ( chodzenie do lekarza i tak dalej) spaliły na panewce i jakbym zaczynała zupełnie od nowa...:-:)-:)-(

ja też mam wrażenie,ze zmarnowała 5 m-cy u gina do któego do tej pory chodziłam..:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Melduję się. ;-)
Plamienie niewielkie,ale jest. Rano obudził mnie ból brzucha,wzięłam no-spę i jest ok do tej pory.
Testu nie mam,bo jakoś mnie te plamienie zbiło z tropu i nie kupiłam. :zawstydzona/y: Jeśli jutro nie dostanę @,to kupię na poniedziałek. ;-)
agutka podziwiam twoją cierpliwość ja już bym zrobiła testa bo bym nie wytrzymała, chyba nawet zrobie jutro, w sumie 3 dni za wcześnie ale niech sie dzieje wola nieba;-)z nią się zawsze zgadzać trzeba;-)

Tośa ciebie co dopadło? Musisz się wygrzać w łóżeczku to szybko minie, pogoda niestety nie sprzyja bo bakterie nas atakuja . Kiedy sie decydujesz na teścik i który to będzie u ciebie dzień cyklu??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutka podziwiam twoją cierpliwość ja już bym zrobiła testa bo bym nie wytrzymała, chyba nawet zrobie jutro, w sumie 3 dni za wcześnie ale niech sie dzieje wola nieba;-)z nią się zawsze zgadzać trzeba;-)

Wiesz,ja już sobie od miesiąca planowałam,że zrobię testa 14tego... I strasznie się niecierpliwiłam ostatnio. ;-)
Ale te dzisiejsze plamienie jakoś mnie tak "rozwaliło"...
Nadzieja mi ucieka gdzieś daleko... I dlatego testu nie kupiłam... Dziś w sumie dopiero 30dc,przy 28dniowych,więc wszystko się może zdarzyć... :zawstydzona/y:

Wiesz,ja już sobie od miesiąca planowałam,że zrobię testa 14tego... I strasznie się niecierpliwiłam ostatnio. ;-)
Ale te dzisiejsze plamienie jakoś mnie tak "rozwaliło"...
Nadzieja mi ucieka gdzieś daleko... I dlatego testu nie kupiłam... Dziś w sumie dopiero 30dc,przy 28dniowych,więc wszystko się może zdarzyć... :zawstydzona/y:
no może lepiej czasem zachować zdrowy rozsądek niż panikować i gryzć paznkocie,:sorry:

Czuję się trochę tak jakby moje dotychczasowe starania ( chodzenie do lekarza i tak dalej) spaliły na panewce i jakbym zaczynała zupełnie od nowa...:-:)-:)-(

nie mozesz tak myslec ja zanim mi postawili prawidłową diagnoze musialam przejsc przez 6 lekarzy ;-)

Czesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum nie wiem czy mnie jeszcze pamiétacie duzo nowych dziewczyn sie tu pojawiło ....
chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam test i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzałam dwie kreseczki:tak::biggrin2::biggrin2: nadal nie moge w to uwierzyć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$ ^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@# $%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^

a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Gratuluje :-)

Lenka test mogł wyjsc negatywny ja 6 dnia od terminu @ miałam bardzo bladą kreche - powtórz test jak teraz wyjdzie negat idz do ginekologa.

Ale cisza............
U mnie @ nie widac, wiec teoretycznie moglabym jednak jutro zatestowac. Ale skoro tempka jest tak nisko to jest sens....?

hej dziewczynki

bylam tutaj w styczniu i powracam znow jesli mnie przyjmiecie z powrotem ??:sorry:
i na wstepie
mellisa gratulacje :tak:

ja jutro testuje wpadne jeszcze dzisiaj do was moze mnie ktos zauwazy ;-) pozdrawiam wszystkie !!

macku u mnie tez tempka niska ale co tam testa sobie walne a co ;) w konu to juz 42 dzien cyklu....

reklama
hej dziewczynki

bylam tutaj w styczniu i powracam znow jesli mnie przyjmiecie z powrotem ??:sorry:
i na wstepie
mellisa gratulacje :tak:

ja jutro testuje wpadne jeszcze dzisiaj do was moze mnie ktos zauwazy ;-) pozdrawiam wszystkie !!

macku u mnie tez tempka niska ale co tam testa sobie walne a co ;) w konu to juz 42 dzien cyklu....
witaj ja tez jutro testuje choć troszke jest za wcześnie ale co tam, najwyzej powtórze testa, trzymajmy kciuki za siebie mocno i za reszte testowiczek jutrzejszych, zmykam do łóżka

Do góry