reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mellisa ja CIę pamietam gratuluję:))

oo mazia witaj:-D:-D dziękuje serdecznie:-D:-D a ty juz pewnie szykujesz sie do porodu widze że synusia będziecie mieli :-D:-D super:-D
pozdrawiam i zycze szczęsliwego rozwiązania:-D:-D

no właśnie myśmy też zaczęli się badać (w 9 cyklu staranek) i wyszły słabe wyniki nasionka... :-(u mnie raczej wszystko ok. trochę prolaktyna podwyższona, ale niewiele - biorę od grudnia bromergon, miałam w styczniu badanie drożności jajowodów (drożne :)), teraz przez bakterie mamy dwumiesięczną przerwę w staraniach ale mam nadzieję na początku marca zajść :-p(to będzie 10 cykl starankowy)

Dziękuję za dobre słowo, trzymaj kciuki ciężarna kobieto :happy::-p

moj przez kilka miesięcy łykał slfazin , magnez i folik no i te ziółka zaczelismy pic na początku tego cyklu mysle ze to one najbardziej zadziałaly :-D
poprawicie zołniezyki męza Twoja prolaktyna spadnie i juz niedługo będziecie sie cieszyć z fasolki :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mellisa
ja też Ciebie pamietam :-) zwłaszcza jak toczyłyśmy rozmowy czy dać córce na imię tak jak masz w nicku :-) z całego serca gratuluję ! Zdjęcia teściku -piękny widok! Dbaj o siebie i maleństwo i spokojnej ciąży życzę! :-)

Mellisa no bedzie mały Antonio!!

Kurczę ale Ci zazdroszcze poczatków ciązy,kiedy to bylo.Ciesz sie tym bo przeleci ,ze hohoh.I nim sie obejrzysz i bedziesz wielkim sapiącym i narzekającym na to jak Ci cięzko wielorybem:-p:-p

Emilchen 10 to szczesliwa liczba na pewno się uda.I bedziesz mieć grudniowe malenstwo.Hihi:tak:

Witaj Tośka:)
Przesyłam małego kopniaka abyś się ruszyła :-D
No i zdrówka życzę jak najbardziej :)
U mnie jest ok,dzień zaczęliśmy z mężem od gotowania,nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę,tak się cieszę :happy:
Miłego dnia wszystkim życzę:)

kop się przydał Agusiu :tak: posprzątałam troche teraz tylko zmiana pościeli i znowu leżeć :-) dzisiaj z W. w domku siedzimy tak we dwa może bedzie romantycznie :-D

Czesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum nie wiem czy mnie jeszcze pamiétacie duzo nowych dziewczyn sie tu pojawiło ....
chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam test i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzałam dwie kreseczki:tak::biggrin2::biggrin2: nadal nie moge w to uwierzyć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$ ^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@# $%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^

a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Witam :) miło poznać

i gratulacje :-):-):-) widać czekanie przyniosło rezultat :tak::tak:
no i oczywiście szczerze zazdroszcze :-D:-D:-D

moj przez kilka miesięcy łykał slfazin , magnez i folik no i te ziółka zaczelismy pic na początku tego cyklu mysle ze to one najbardziej zadziałaly :-d
poprawicie zołniezyki męza twoja prolaktyna spadnie i juz niedługo będziecie sie cieszyć z fasolki :tak::tak:

kochana daj przepis na te magicznie ziółka :-):-) jak zadziałały będziem pić :-d:-d

Mellisa no bedzie mały Antonio!!

Kurczę ale Ci zazdroszcze poczatków ciązy,kiedy to bylo.Ciesz sie tym bo przeleci ,ze hohoh.I nim sie obejrzysz i bedziesz wielkim sapiącym i narzekającym na to jak Ci cięzko wielorybem:-p:-p

Emilchen 10 to szczesliwa liczba na pewno się uda.I bedziesz mieć grudniowe malenstwo.Hihi:tak:

Antoś bardzo ładne imię mój tata je nosi :-):-) jak będę miała córczekę będzie Antonina :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
TOSKA SPOSOB NA KATAR S\ mama sprawdzilam wlej do miski wrzatek wrzuc do tego 2 torebki rumianku i 2 lyzki soli p[omieszaj i przykryj glowe recznikiem i wdychaj to nosem 5 minut pomaga i to bardzo ja dotego zarlam caly dzien czosnek i na wieczor mleko z czosnkiem i miodem bo czosnek to naturalny antybiotyk a miod wyciaga wszystkie toksyny z organizmu:tak: ale polecam ten rumienek z sola do wdychania juz po 1 razie super efekt:tak:

cześć dziewczynki nie odzywałam sie wczoraj zbytnio bo nie miałam czasu,gratuluje starej starczce że w końcu doczekałaś się dwóch kreseczek.
Ja juz nie moge doczekać sie środy ale nie wiem czy nie wyłamie się i nie zatestuje jutro, jak test wyjdzie negatywny to powtorze najwyzej w środe bo mnie nosi jak cholerka....

czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????

:-) GRATULUJE!!!!!!!!!!!!:-) Za prę dni będzie wyraźniejsza :tak:

moja ginka mi mówila że owulacja zawsze jest 14 dni przed @ nie w połowie nie w 14 dni od @ lecz 14 przed spodziewaną @

może tak być :tak: (i dobrze wiedzieć) ;-)

Mnie teraz bolą i podczas przytulanek tez boli:sorry:
Ostatnio nawet wymyslilismy jakąs dziwną pozycje i myslałam ze sie posmarkam:eek:

my ostatnio też spróbowaliśmy cosik nowego :eek: i wiałam szybko do wypróbowanych pozycji :laugh2:

Hej.
U mnie dziś 30dc,czyli 2 dni po spodziewanej @. Rano dostałam plamienia,więc pewnie się rozkręci. Kolejny cykl przed nami.
Całuję!

:-p kochana mam nadzieję, że to tylko drobne plamienie, a nie @ :tak:;-)

Głogów woj. Dolnosląskie

ja z Wrocławia zawsze jadę pociągiem na Głogów :-D

:-) fajniutka :tak:

Robin :no: jeszcze nie. Mam wizytę we wtorek. Nawet nie wiem czy jakieś usg będę miała. Z tej całej paniki to już betkę dwa razy zrobiłam ( czy przyrasta). No to sprawdziłam, że przyrasta nawet bardzo, więc znowu mam schizy, że bliźniaki :szok:
Eh kobity w ciąży, to bezpłatnie powinny dostawać skierowanie na leczenie mózgu :-D

:sorry: ja bym chciała bliźniaki :tak::tak::tak:

Wiecie, dziewczyny, że w tej staraczkowej części forum jest najcieplej :sorry:
Kochane jesteście niesamowicie !
Uciekam sprzątnąć, zakupić, upichcić i jak Bóg da, to i odpocząć dzisiaj :eek:

:-p bo my takie kochane jesteśmy ;-)

Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(

zdrowiej szybciutko :tak:

Czesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum nie wiem czy mnie jeszcze pamiétacie duzo nowych dziewczyn sie tu pojawiło ....
chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam test i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzałam dwie kreseczki:tak::biggrin2::biggrin2: nadal nie moge w to uwierzyć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$ ^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@# $%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^

a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

:tak: widzę II kreseczki :tak: GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! i dziękuję za fluidka :tak:

TOSKA SPOSOB NA KATAR S\ mama sprawdzilam wlej do miski wrzatek wrzuc do tego 2 torebki rumianku i 2 lyzki soli p[omieszaj i przykryj glowe recznikiem i wdychaj to nosem 5 minut pomaga i to bardzo ja dotego zarlam caly dzien czosnek i na wieczor mleko z czosnkiem i miodem bo czosnek to naturalny antybiotyk a miod wyciaga wszystkie toksyny z organizmu:tak: ale polecam ten rumienek z sola do wdychania juz po 1 razie super efekt:tak:

ta inhalacja super :tak: też próbowałam tylko osobno z solą, a osobno z rumiankiem - tak na zmianę :tak:

Ja dziś z mężusiem byliśmy w kinie na "AVATAR" - super fajny filmik :tak: Polecam :tak: I oczywiście na jedzonku ;-)
Boję się, że se "dziurkę" przeziębiłam :confused2: i zastosowałam dziś lekki roztwór z Tamtumrose (wewnętrznie) :eek: mam nadzieję, że jeśli fasolinka tam się układa to jej nic nie będzie :sorry:

No właśnie tego nie wiem bo skoro zachodzę w ciążę to przecież pęcherzyki są i pękaja. Martwi mnie tez to, ze nie skierował mnie jak dotąd na żadne badania hormonów po za progesteronem. mam wrazenie, że traktuje mnie według schematu. To nie dało rady to robimy to i ........

Ja tylko na chwilkę zajrzałam....Robin spróbuj dowiedzieć sie czy gdzieś w Twojej okolicy nie ,ma poradni ginekologii endokrynologicznej...mają tam laboratorium, pracuja 7 dni w tyg i monitornig 7 dni w tyg. Ja własnie czekam na wizyte w twlaiej poradni i to w ramach NFZ...:szok:

reklama
Melduję się. ;-)
Plamienie niewielkie,ale jest. Rano obudził mnie ból brzucha,wzięłam no-spę i jest ok do tej pory.
Testu nie mam,bo jakoś mnie te plamienie zbiło z tropu i nie kupiłam. :zawstydzona/y: Jeśli jutro nie dostanę @,to kupię na poniedziałek. ;-)

Do góry