reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak cierpliwosc to rzeczywiście trzeba mieć że hoho;-)
trzymam kciukaski:-)
no ja to nie wiem czy w tym cyklu cos wyjdzie - z usg - nie bylo dominujacego tydzien temu w ostatnich dniach mialam bole jajnika jak przy owulacji i raz byl sluz płodny- ale nie wiem - ale we wtorek ide do gina to poprosze o skierowanko na badania hormonow...
i w ogóle zła jestem bo nic nie wiem...:wściekła/y:czy owulka byla czy jednak nie cholera to wie....
a Ty kochana jak tam, pislalas ze bierzesz clo tak??? napisz mi prosze jak to jest bierzesz clo na to aby dojrzewały precherzyki i zeby byly zdolne do zapłodnienia tak??? a potem co tylkow ystarczy dzialac??? bo ja nie wiem:zawstydzona/y:
dzięki:happy: no właśnie ta niepewność potrafi człowieka dobić:-(

a poprzedni test jak robiłas to ile było dni od terminu @?
to był 2 dzień @ a jakiś kalendarz na necie pokazał mi że to był 1 dzień @ także zgłupiałam.

Nie chwaląc się mój M ma piędziesiecio milionową armię, i coraz bardziej widzę że to z moim lekarzem jest cos nie tak. We wtorek idę na konsultacje do innego!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!

Widzisz Pajeczko ty miałaś konkretna diagnozę, a u mnie wali na pałę leki. Dobrze, ze Was znalazłam bo dawała bym się tak truć!!!
Robin ja się ogólnie na tym kompletnie nie znam ale z tego co zdąrzyłam zauważyć z dyskusji to powinnas chyba zmienić lekarza:tak:

Czuję się trochę tak jakby moje dotychczasowe starania ( chodzenie do lekarza i tak dalej) spaliły na panewce i jakbym zaczynała zupełnie od nowa...:-:)-:)-(
zaczynanie zupełnie od nowa na pewno nie jest proste ale daje nową realną nadzieję kochana:happy:

Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(
dużooooo zdrówka życzę:-)

Witaj Tośka:)
Przesyłam małego kopniaka abyś się ruszyła :-D
No i zdrówka życzę jak najbardziej :)
U mnie jest ok,dzień zaczęliśmy z mężem od gotowania,nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę,tak się cieszę :happy:
Miłego dnia wszystkim życzę:)
Widzę że Ty już dzień zaczęłaś bardzo miło także życzę Ci równie miłej dalszej części dnia:happy:

dziewczynki ja mam do Was taką prośbę.napiszcie mi co słyszałyście o poszczególnych testach ciążowych.który najlepszy,który najgorszy?bo słyszałam że kobietka robiła dwa rózne testy i 1 jej wyszedł nagatywny a 2 pozytywny,w tym samym czasie:szok: tylko nie wiem niestety jakich one były firm.chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat.nie pytam o to żeby się nakręcać czy coś,chciałabym nawet na przyszłość wiedzieć co i jak;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum nie wiem czy mnie jeszcze pamiétacie duzo nowych dziewczyn sie tu pojawiło ....
chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam test i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzałam dwie kreseczki:tak::biggrin2::biggrin2: nadal nie moge w to uwierzyć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$ ^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@# $%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^

a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

mellisa strasznie Ci gratuluję! :) większość osób z tego wątku (weteranek hehe), łącznie ze mną, przeszła po jakimś czasei na wątek zamknięty.. Ale im wszystko napiszę, na pewno się ucieszą :) spokojnej ciąży :)

Czesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum nie wiem czy mnie jeszcze pamiétacie duzo nowych dziewczyn sie tu pojawiło ....
chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam test i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzałam dwie kreseczki:tak::biggrin2::biggrin2: nadal nie moge w to uwierzyć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$ ^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@# $%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^

a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
serdeczne gratulacje!:-)
łapię fluidki:tak:

Mellisko, jeszcze raz GRATULUJĘ!

ooo rybka ty tez tutaj :-D:-Ddziéki :-):-)ja tobie tez jeszcze raz skaładam wielkie gratulacje:-):-)

mellisa strasznie Ci gratuluję! :) większość osób z tego wątku (weteranek hehe), łącznie ze mną, przeszła po jakimś czasei na wątek zamknięty.. Ale im wszystko napiszę, na pewno się ucieszą :) spokojnej ciąży :)

emilchen dziękuje serdecznie:-):-) a co tam u was słychać ??? zaciązyła jakaś "weteranka" ???

serdeczne gratulacje!:-)
łapię fluidki:tak:

dziękuje:-):-)

Mellisa o Eijf chyba wiesz, równocześnie z nią zaciążyła Kusska, niedawno Jagódka, Iwcia i Ren, wcześniej jeszcze Pati, nikiforka. A jakis czas temu też wisienka.
Ja, agniesiar, biedroneczka, emma, martilla, tośka, zielona, Hope, mmm, Marzi - cały czas walczymy...

Ostatnia edycja:
Mellisa o Eijf chyba wiesz, równocześnie z nią zaciążyła Kusska, niedawno Jagódka, Iwcia i Ren, wcześniej jeszcze Pati, nikiforka. A jakis czas temu też wisienka.
Ja, agniesiar, biedroneczka, emma, martilla, tośka, zielona, Hope, mmm, Marzi - cały czas walczymy...

kochana uda wam sie na pewno, myśle ze u mnie to troszkę piesek podziałal kupilismy sobie szczeniaczka w grudniu no i troszke zajęcia z nim miałam :-D bo to prawie jak mały dzieciaczek:tak: a jeszcze jedna wazna rzecz to to ze zaczeliśmy z męzem pić ziółka Sroki i wydaje mi sie że to jest tez ich zasługa. Moj m miał srednie wyniki plemniczków a u mnie owulacja była rożnie czasami w 30 -w 35 dc w ostatnim cyklu nie miłam wcale. A gry zaczełam pić ziólka owulka pojawiła sie w 25 dc a potem jeszcze wziełam dupaston no i sie udało. Ingerencja troche była obserwacje tez robiłam ale tylko do owulki potem nawet o tym nie myslałam dopiero wczoraj wieczorem cos mnie skusiło na test - troszke mnie zemdliło i sprawdziłam a tu taka niespodzianka:-D:-D

reklama
no właśnie myśmy też zaczęli się badać (w 9 cyklu staranek) i wyszły słabe wyniki nasionka... :-(u mnie raczej wszystko ok. trochę prolaktyna podwyższona, ale niewiele - biorę od grudnia bromergon, miałam w styczniu badanie drożności jajowodów (drożne :)), teraz przez bakterie mamy dwumiesięczną przerwę w staraniach ale mam nadzieję na początku marca zajść :-p(to będzie 10 cykl starankowy)

Dziękuję za dobre słowo, trzymaj kciuki ciężarna kobieto :happy::-p

no właśnie mellisa, o Mazi to chyba wiesz, że niedługo rodzi, bo jej się szybko udało :) cześć Mazia :)

Do góry