dzięki no właśnie ta niepewność potrafi człowieka dobić:-(tak cierpliwosc to rzeczywiście trzeba mieć że hoho;-)
trzymam kciukaski:-)
no ja to nie wiem czy w tym cyklu cos wyjdzie - z usg - nie bylo dominujacego tydzien temu w ostatnich dniach mialam bole jajnika jak przy owulacji i raz byl sluz płodny- ale nie wiem - ale we wtorek ide do gina to poprosze o skierowanko na badania hormonow...
i w ogóle zła jestem bo nic nie wiem...czy owulka byla czy jednak nie cholera to wie....
a Ty kochana jak tam, pislalas ze bierzesz clo tak??? napisz mi prosze jak to jest bierzesz clo na to aby dojrzewały precherzyki i zeby byly zdolne do zapłodnienia tak??? a potem co tylkow ystarczy dzialac??? bo ja nie wiem
to był 2 dzień @ a jakiś kalendarz na necie pokazał mi że to był 1 dzień @ także zgłupiałam.a poprzedni test jak robiłas to ile było dni od terminu @?
Robin ja się ogólnie na tym kompletnie nie znam ale z tego co zdąrzyłam zauważyć z dyskusji to powinnas chyba zmienić lekarzaNie chwaląc się mój M ma piędziesiecio milionową armię, i coraz bardziej widzę że to z moim lekarzem jest cos nie tak. We wtorek idę na konsultacje do innego!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!
Widzisz Pajeczko ty miałaś konkretna diagnozę, a u mnie wali na pałę leki. Dobrze, ze Was znalazłam bo dawała bym się tak truć!!!
zaczynanie zupełnie od nowa na pewno nie jest proste ale daje nową realną nadzieję kochanaCzuję się trochę tak jakby moje dotychczasowe starania ( chodzenie do lekarza i tak dalej) spaliły na panewce i jakbym zaczynała zupełnie od nowa...:---(
dużooooo zdrówka życzę:-)Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(
Widzę że Ty już dzień zaczęłaś bardzo miło także życzę Ci równie miłej dalszej części dniaWitaj Tośka
Przesyłam małego kopniaka abyś się ruszyła
No i zdrówka życzę jak najbardziej
U mnie jest ok,dzień zaczęliśmy z mężem od gotowania,nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę,tak się cieszę
Miłego dnia wszystkim życzę
dziewczynki ja mam do Was taką prośbę.napiszcie mi co słyszałyście o poszczególnych testach ciążowych.który najlepszy,który najgorszy?bo słyszałam że kobietka robiła dwa rózne testy i 1 jej wyszedł nagatywny a 2 pozytywny,w tym samym czasie tylko nie wiem niestety jakich one były firm.chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat.nie pytam o to żeby się nakręcać czy coś,chciałabym nawet na przyszłość wiedzieć co i jak;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: