No ale Robin zachodzi w ciaze, ale nie moze jej utzrymac. Jak to sie ma do pecherzyka?
no ja tez nie rozumiem bo jak zachodzi to trzeba dac na podtrzymanie prawda???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale Robin zachodzi w ciaze, ale nie moze jej utzrymac. Jak to sie ma do pecherzyka?
Ja wlasnych doswiadczen nie mam, ale z tego co wyczytalam tak wlasnie powinno bycno ja tez nie rozumiem bo jak zachodzi to trzeba dac na podtrzymanie prawda???
A my wlasnie z polowania wrocilismy Matko jak ja sie zmeczylam tym spacerem Chyba jest dzisiaj niskie cisnienie...idź idz , ja tez... niebawem z moim pojedziemy na zakupki a potem ogarniemy chałupkę.... :-)
A my wlasnie z polowania wrocilismy Matko jak ja sie zmeczylam tym spacerem Chyba jest dzisiaj niskie cisnienie...
Betusia a jak tam tempka dzisiaj u Ciebie?
A my wlasnie z polowania wrocilismy Matko jak ja sie zmeczylam tym spacerem Chyba jest dzisiaj niskie cisnienie...
Betusia a jak tam tempka dzisiaj u Ciebie?
Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(
Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(
Witaj Tośka
Przesyłam małego kopniaka abyś się ruszyła
No i zdrówka życzę jak najbardziej
U mnie jest ok,dzień zaczęliśmy z mężem od gotowania,nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę,tak się cieszę
Miłego dnia wszystkim życzę
no to udanych zakupów zycze i pewno juz dzis zdjatka zrobisz i umiescisz na fblogu :-)
Bidulko- to kuruj się Kochana zdróweczk duuuuzżżo życze
a kochana jak tam Twoje objawy. kiedy teścik bedziesz robic????
u mnwi sobota leniwie- musze na zakupki pojechac a moj sobie drzemke niezla ucial i chrapie tak że mu zaraz buziunie zakleje ;-)
poczekam chyba z testem do piniedziałku no chyba ze @ wczesniej przyjdzie:-(
narazie mam taki katar ze nos urywa :-( Mój W. był na zakupach teraz bedzie obiadek robił - kochany chłopak dzisiejszy wieczór w łóżku spędze :-(