reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no ja tez nie rozumiem:eek: bo jak zachodzi to trzeba dac na podtrzymanie prawda???
Ja wlasnych doswiadczen nie mam, ale z tego co wyczytalam tak wlasnie powinno byc:tak:

idź idz , ja tez... niebawem z moim pojedziemy na zakupki a potem ogarniemy chałupkę.... :-)
A my wlasnie z polowania wrocilismy:tak: Matko jak ja sie zmeczylam tym spacerem:eek: Chyba jest dzisiaj niskie cisnienie...

Betusia a jak tam tempka dzisiaj u Ciebie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my wlasnie z polowania wrocilismy:tak: Matko jak ja sie zmeczylam tym spacerem:eek: Chyba jest dzisiaj niskie cisnienie...

no u mnie 35,6 wiec bez szalenstw ale mam takie bole brzucha jak przed @ wiec dziwne- ale wiesz tak sobie pomyslalam czytajac te ostatnie posty i sytuacje Robin- mysle że ja tez tak moge miec ze zachodze ale nie biore nic na podtrzymanie i dostaje miesiaczki- nie weim jakies takie przecucie mam :eek: okres potem silny jak nie wiem co a prze @ to objawy mam jak na dzidzie- ale raczej sobie nie wmawiam- kurcze jak pojde we wtorek do gina to podpytam- wlasnie musze sobie liste pytan przygotowac bo tak to polowe zapomne:tak:

Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(

Hej dziewczyny jak wam mija sobota - ja dzisiaj leże w łóżku dopadło mnie turbo przeziębienie :-( nawet mi się sprzątać nie chce :-(a w domu armagedon :-(

Bidulko- to kuruj się Kochana zdróweczk duuuuzżżo życze :tak:

a kochana jak tam Twoje objawy. kiedy teścik bedziesz robic????

u mnwi sobota leniwie- musze na zakupki pojechac a moj sobie drzemke niezla ucial i chrapie tak że mu zaraz buziunie zakleje :-p;-):tak:

Witaj Tośka:)
Przesyłam małego kopniaka abyś się ruszyła :-D
No i zdrówka życzę jak najbardziej :)
U mnie jest ok,dzień zaczęliśmy z mężem od gotowania,nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę,tak się cieszę :happy:
Miłego dnia wszystkim życzę:)

Witaj Tośka:)
Przesyłam małego kopniaka abyś się ruszyła :-D
No i zdrówka życzę jak najbardziej :)
U mnie jest ok,dzień zaczęliśmy z mężem od gotowania,nie długo wybieramy się na zakupy i po moją lustrzankę,tak się cieszę :happy:
Miłego dnia wszystkim życzę:)

no to udanych zakupów zycze i pewno juz dzis zdjatka zrobisz i umiescisz na fblogu :tak::-)

no to udanych zakupów zycze i pewno juz dzis zdjatka zrobisz i umiescisz na fblogu :tak::-)

chyba dziś jeszcze nic nie umieszczę,najpierw będę chciała zapoznać się ze sprzętem,zobaczyć jakie ma możliwości itd.myślę że jutro gdzieś się z mężem i synkiem wybierzemy aby pstryknąć jakieś zdjątka także jak będzie coś nowego na blogu dam wam znać:)
Bużka

Bidulko- to kuruj się Kochana zdróweczk duuuuzżżo życze :tak:

a kochana jak tam Twoje objawy. kiedy teścik bedziesz robic????

u mnwi sobota leniwie- musze na zakupki pojechac a moj sobie drzemke niezla ucial i chrapie tak że mu zaraz buziunie zakleje :-p;-):tak:

poczekam chyba z testem do piniedziałku :tak: no chyba ze @ wczesniej przyjdzie:-(
narazie mam taki katar ze nos urywa :-( Mój W. był na zakupach teraz bedzie obiadek robił - kochany chłopak dzisiejszy wieczór w łóżku spędze :-(

reklama
poczekam chyba z testem do piniedziałku :tak: no chyba ze @ wczesniej przyjdzie:-(
narazie mam taki katar ze nos urywa :-( Mój W. był na zakupach teraz bedzie obiadek robił - kochany chłopak dzisiejszy wieczór w łóżku spędze :-(

kup sobie w aptece BRONCHIOL- to takie urządzenie do parówek ok 40 zł kosztuje bardzo dobrze robi- wlewasz tam wrzatek i albo jakis olejek albo sol i wdychasz to przynajmniej ulatwia oddychanie i schodzi katar..

no kochany- moj niestety na zone liczy w zakupach i gotowaniu - bo ja to najlepiej robie :-p no musze go pogonic hehe
dobra dziewczynki ja zmykam-- na zakupki buziaki...

Do góry