Nie chwaląc się mój M ma piędziesiecio milionową armię, i coraz bardziej widzę że to z moim lekarzem jest cos nie tak. We wtorek idę na konsultacje do innego!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!Ogolnie chyba radzilabym zmienic lekarza.
A Twoj M badał nasienie?
Ja miałam taką sytuację, ze miałam przepisane clo bo ja w ogole nie miałam swojej naturalnej owulacji , moze zdarzała sie 1 na rok i dlatego dostałam clo. Tez brałam po 1 tabletce, ale pod ścisłą kontrolą lekarza bo robiły mi sie torbiele. Chodziłam do jednego takiego lekarza, który potem odmówił mi leczenia z powodu zlego nasienia meza. Powiedział, ze NIGDY nie zajde w naturalną ciąże i ze mam szykować pieniądze na IUI albo IN vitro. A ja mu wtedy powiedziałam "Dopoki ostatni pływak mojego meza żyje zajde w naturalną ciąże". Facet powiedzial mi z przekąsem "Powodzenia".Po 3 miesiącach i zmianie lekarza zaszłam w naturalną ciąże;-) i moglabym teraz lekarza odwiedzic i zasmiac sie mu w twarz;-)
Ja najpierw mialam monitoring 5 cykli potem przepisane clo potem mialam 2 miesiace przerwy bo porobiły sie torbiele po clo a potem po 2 miesiacach zaszłam.
Ja na Twoim miejscu zmienilabym lekarza bo jezeli lekarz od razu zakłada IUI to nie wierzy w to, ze Wam sie naturalnie uda a to jak dla mnie nie jest juz dobry lekarz.No chyba ze badania Twojego M są tak zle.
Betusia alno od 3-7 albo od 5-9 dc
Widzisz Pajeczko ty miałaś konkretna diagnozę, a u mnie wali na pałę leki. Dobrze, ze Was znalazłam bo dawała bym się tak truć!!!